PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampondaki çizik, boya dökülmesi ve yapılması gerekenler

hyzanki
10/05/2013, 23:42
arkadaşlar biliyorsunuz puntomu yeni almıştım. bugün aracı yıkattım fakat tamponun alt tarafında aracı alırken farketmediğim (ya da daha sonra oldu bilmiyorum) 1 cm2 lik boya atması ve çizik mevcut. dışarıdan bakınca pek görünmüyor. rahatsız edici birşey değil sanırım kaldırıma sürtülmüş. buna birşey yapmam gerekir mi yani o boya atması çoğalabilir mi? kaskom var bunu mini onarım kapsamında yaptırabilir miyim?

Merruse
10/05/2013, 23:55
Bence bu kadar kafaya takmayin. :)

reddragon
11/05/2013, 00:08
Baya sürtmüşsünüz. Kaldırıma çıkarken yandan direksiyonu kırarak çıkın,yüksek kaldırımlardan uzak durun, park ederken sıfır yanaşmaya çalışmayın,
yoksa park sensörü de taktırın çok işe yarıyor...Diğer yandan şehir içi parkta tampona dokunduranlar olacağı için ister istemez boya atmaları çizikler kaçınılmaz oluyor. Boyatmaya pek gerek yok bence çünkü plastik olduğundan paslanma yapmaz ve tozlanınca hiç belli olmaz. Zaten tampon komple boyanır mini onarım olmaz oraya, yıkanınca yine atar.

malebow
11/05/2013, 00:18
bencede boyatmanıza gerek yok, aracınızın rengi dolayısıyla pek bellide olmuyor zaten. Hem büyükşehirde yaşıyorsunuz zamanla alışırsınız sanırım ufak tefek çiziklere :)

hyzanki
11/05/2013, 00:22
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ben ordaki boya kısmı çoğalır diye korkmuştum ama sanırım bir şey olmaz. zaten tozdan falan hiç gözükmüyor sadece yıkatınca fark ettim.

aykut_1914
11/05/2013, 04:04
kaldırıma sürtmüşünüz,zaten en alt kısımda kalsın öle :)