PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto'dan sonra C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive

hakandurak
10/05/2013, 16:18
merhaba arkadaşlar puntomuzu sattıktan sonra geniş bagajlı bir araba arayışına girmiştik bu araçlar arasında audi a4 1.8 mercedes c180 gibi araçlar bile vardı ancak tesadüf sonucu girdiğimiz citroen bayiinden c4 ü alıp çıktık sizlerle de paylaşmak istedim ...

araç özellikleri

1.6 e-HDI 112HP 6 ileri MCP Exclusive

Güvenlik

ABS
EBA (Acil fren destek sistemi)
EBD (Elektronik fren güç dagılımı)
ESP (Elektronik stabilite programı)
ASR (Antipatinaj sistemi)
Yokus kalkıs destegi (Hill Holder)
Sürücü ve yolcu hava yastıkları
Yan ve perde hava yastıkları
Ön yolcu hava yastıgı iptal dügmesi
Aktif gergili, güç sınırlayıcılı ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri
Üç noktada sabitlenen güç sınırlayıcılı arka emniyet kemerleri
Ani frenlemede otomatik yanan flasörler
Immobilizer
Arka koltuklarda Iso x çocuk koltugu baglantıları
Sürücü kemer ikaz uyarı sistemi
Ön ve arka yolcu kemer ikaz uyarı sistemi
Kör nokta uyarı sistemi (SAM)

Konfor ve iç Donanım

Stop and Start (STT)
Direksiyondan kumandalı vites degisimi
Yol bilgisayarı
Yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon
Çift bölgeli otomatik klima
Sogutmalı torpido gözü
Uzaktan kumandalı merkezi kilit
Elektrikli, ısıtmalı yan aynalar
Gece sürüs modu
Esik aydınlatmalı katlanabilir yan aynalar
Kendiliginden kararan iç dikiz aynası
Yagmur sensörü
Otomatik yanan farlar
Programlanabilir hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı
Deri direksiyon simidi ve el freni
MP3 uyumlu radyo CD çalar
Direksiyondan kumandalı müzik sistemi
Altı hoparlör
Yükseklik ayarlı sürücü koltugu
Yükseklik ayarlı yolcu koltugu
Masaj fonksiyonlu ön koltuklar
Ön koltuklarda bel destegi
Egim ayarlı kafalıklar
Elektrik kumandalı ön camlar
Elektrik kumandalı arka camlar
Ön park sensörü
Arka park sensörü
Park yeri mesafe ölçüm sistemi
Park sırasında gecikmeli sönen farlar
1/3 - 2/3 katlanabilir arka koltuklar
Yarı deri döseme
Elektrikli park freni
Telefon kiti (Bluetooth)
USB baglantı noktası
MP3 çalar baglantı soketi (Aux)
Ön kol dayama
Arka koltuk kol dayama
230 V priz (Ön kol dayama içinde)
Ön konsol arkası 12 V priz
Bagajda güç soketi (12 V) ve el feneri
Renk ayarlı gösterge paneli
Ayarlanabilir polifonik uyarı sesleri
Sürücü koltuk altı çekmecesi
Koltuk arkasında cepler

Dış Donanım

Jantlar ; 17”
Alüminyum alasımlı jantlar
Ön sis farları
Virajda aydınlatma sistemi
Gövde rengi ön ve arka tamponlar
Gövde rengi yan aynalar ve kapı kolları
Yan camlarda krom çıtalar
Ön ve arkada krom çıtalar
Kapı esiginde krom çıta
Arka Spoiler ; Parlak Siyah
Karartılmıs arka camlar
EmyWay Navigasyon
Cam Tavan

kadir07
10/05/2013, 16:22
Hayırlı olsun c4 güzel bir seçim olmuş kazasız belasız inşallah...

ato
10/05/2013, 16:39
hayırlı olsun ben zaten c sınıfında ya c4 ve i30 u çok beğeniyorum çok doğru bir seçim

never
10/05/2013, 16:42
maşallah kazasız belasız
alman ararken fransız olmus hayırlısı :)

hakandurak
10/05/2013, 16:46
hayırlı olsun ben zaten c sınıfında ya c4 ve i30 u çok beğeniyorum çok doğru bir seçim
teşekkürler..

maşallah kazasız belasız
alman ararken fransız olmus hayırlısı :)
aynen almana niyet fransıza kısmet oldu

Hayırlı olsun c4 güzel bir seçim olmuş kazasız belasız inşallah...
teşekkürler.

tayfux
10/05/2013, 16:48
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah..

dandun
10/05/2013, 17:13
hayırlı olsun ...
yanlız puntodan sonra baya bir çıta yükselmiş audi a4 ve mersedes arayışına girdiğinize göre :)) şaka şaka kazasız belasız kullanın..

holigan
10/05/2013, 17:30
Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

szymek61
10/05/2013, 17:45
Hayırlı olsun, çok iyi seçim..
Benimde 2 aydır almaya niyetim olan araç.
Attraction paketi daha uygun fiyat fakat boş bir paket..
Sizin model çok dolu..
Güle güle kullanın..

hakandurak
10/05/2013, 18:01
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah..
teşekkürler..

hayırlı olsun ...
yanlız puntodan sonra baya bir çıta yükselmiş audi a4 ve mersedes arayışına girdiğinize göre :)) şaka şaka kazasız belasız kullanın..
:) evet ama çok da yükselmedi :)

Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
teşekkürler

Hayırlı olsun, çok iyi seçim..
Benimde 2 aydır almaya niyetim olan araç.
Attraction paketi daha uygun fiyat fakat boş bir paket..
Sizin model çok dolu..
Güle güle kullanın..
ya bir kampanya vardı neredeyse Attraction fiyatına aldık teşekkürler...

ABNEW
10/05/2013, 18:06
Hayırlı olsun Hakan.Citroen son dönemde tasarım ve kalite olarak çok aşama kaydetti.Güzel bir tercih olmuş, kazasız sürüşler...

Evren_c
10/05/2013, 18:24
Hayırlısı olsun, kazasız belasız binin. Benim de çok beğendiğim bir araç. Yalnız hazır alabiliyorken Mercedes ya da Audi alsaydınız? :)

hakandurak
10/05/2013, 18:36
Hayırlı olsun Hakan.Citroen son dönemde tasarım ve kalite olarak çok aşama kaydetti.Güzel bir tercih olmuş, kazasız sürüşler...
teşekkürler

Hayırlısı olsun, kazasız belasız binin. Benim de çok beğendiğim bir araç. Yalnız hazır alabiliyorken Mercedes ya da Audi alsaydınız? :)
teşekkürler.. onları alsaydım 2009-2010 ikinci el alabilecektim bunu 2013 sıfır aldım .

Honor COOPER
10/05/2013, 18:52
teşekkürler..

:) evet ama çok da yükselmedi :)

teşekkürler

ya bir kampanya vardı neredeyse Attraction fiyatına aldık teşekkürler...
Öncelikle hayırlı olsun yalnız atractionla arasında çok büyük fark var nasıl bir kampanyaydı ve özel değilse fiyat ne oldu.

macman
10/05/2013, 19:25
Hayırlısı olusn Allah kazadan beladan korusun iyi günlerde kullanın güzel araç

ahmet4646
10/05/2013, 20:33
güzel seçim benim kayınpederde de aynısının confort u var plus paketli baya hoş bir araç o fiyata boşline golf alacağına daha donanımlı motoru daha güçlü bir araç almışsınız hayırlı olsun...

erenemre
10/05/2013, 21:20
güzel seçim benim kayınpederde de aynısının confort u var plus paketli baya hoş bir araç o fiyata boşline golf alacağına daha donanımlı motoru daha güçlü bir araç almışsınız hayırlı olsun...

hayırlı olsunda golf ün ölüsü citroen e 5 basar en çok elektronik arıza veren araçların başını çekiyor bizim yeğende c3 vardı satana kadar iflahı gevredi her hafta bir elektronik arızası veriyordu araç o yüzden vw nle asla bir olamaz citroen hatta benim gözümde fiat tanda aşağı bir firmadır neyse alan arkadaşa hayırlı olsun

jordanmert
10/05/2013, 21:27
iç donanımları gerçekten güzel güle kullanın kazasız belasız inşallah

erosistanbul
10/05/2013, 21:51
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. okadar çok yazmışsın ki, koltuklarla dört tekeri unutmuşsun. :D

lanceee
11/05/2013, 11:01
hayırlı olsun ...

yavuzselim
11/05/2013, 11:46
hayırlı olsun. mercedes c180'de karizma ama <3

hakandurak
11/05/2013, 11:54
Öncelikle hayırlı olsun yalnız atractionla arasında çok büyük fark var nasıl bir kampanyaydı ve özel değilse fiyat ne oldu.

yok özel değil tabi ki 57000 e geldi araç eşimin şirketine özel kampanya yapmışlar..

kimber
11/05/2013, 12:43
hayırlı olsun

ahmet4646
11/05/2013, 12:53
hayırlı olsunda golf ün ölüsü citroen e 5 basar en çok elektronik arıza veren araçların başını çekiyor bizim yeğende c3 vardı satana kadar iflahı gevredi her hafta bir elektronik arızası veriyordu araç o yüzden vw nle asla bir olamaz citroen hatta benim gözümde fiat tanda aşağı bir firmadır neyse alan arkadaşa hayırlı olsun

2 yıldır kullanıyor tek bir sorun çıkarmadı ne elektronik nede başka birşey golfün ölüsünede dirisinede ben para vermem isterse komple çelikten yapsınlar bu kadar abartmayın lütfen sanki hiç arıza çıkarmıyor bu golf dediğiniz araç internete gir bir araştır bakalım dsg ler tsi lar ne arızalar çıkarıyor...

Honor COOPER
11/05/2013, 22:07
yok özel değil tabi ki 57000 e geldi araç eşimin şirketine özel kampanya yapmışlar..
Tekrar hayırlı olsun güzel rakam kör nokta ve cam tavan fiyatları eklenğinde yaklaşık 10000TL ucuza almışsınız.

AC2315
12/05/2013, 01:09
Nedir bizim bu milletteki volswagen, toyota, honda hastalığı anlamıyorum. Adam arabasını almış, hayırlı olsun diyeceğine aracı kötülüyenler var. Ayrıca bu zevk meselesi. Şahsen ben de donanımsız benzinli bir volswagen alacağıma ağzına kadar dolu dizel fiat alırım. Bu nedenle benca alınmış bir araçla ilgili sahibini üzmenini bir anlamı yok. Herkesin parası, parası karşığılında beklentisi ve zevkleri farklı.

Hayırlı, uğurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.

HaYachTs
12/05/2013, 01:21
Bir mal alındıktan sonra söylenecek tek cümle vardır.."Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın"...

atlatma
12/05/2013, 01:47
Nedir bizim bu milletteki volswagen, toyota, honda hastalığı anlamıyorum. Adam arabasını almış, hayırlı olsun diyeceğine aracı kötülüyenler var. Ayrıca bu zevk meselesi. Şahsen ben de donanımsız benzinli bir volswagen alacağıma ağzına kadar dolu dizel fiat alırım. Bu nedenle benca alınmış bir araçla ilgili sahibini üzmenini bir anlamı yok. Herkesin parası, parası karşığılında beklentisi ve zevkleri farklı.

Rabbim kaza bela vermeden güle güle kullanmak nasip etsin. Tekerine taş deydirmesin.

Bende burada bir konu görüşmek istiyorum affınıza sığınarak.
Arkadaş güzel bir araç almış. Keşke şunu alsaydın olurdu denebilir. Ama ben onu alırım ben bunu alırım demekte burayı biraz bayağılaştırıyor. Ama yukarıda yorum yazan arkadaşın dediğinede katılmamak elde değil. Ben benim punto evo yu ankara otodan 40.800 e aldım. Aynı zamanda araştırdığım bir boy küçük yaris neredeyse 2-3 bin pahalı özellik yok. Eş sayılabilecek polo benzinli düz neredeyse utanmasa vw klima koymayacak 5000 tl pahalı. Ne bunşar yahu dedim. Benim aracım dynamic verdiyonu çok şükür hakkını verdi şimdiye kadar.

Tekrar hayırlı olsun derim.

srkaradag
12/05/2013, 12:36
Kazasız belasız güle güle kullanın.benimde takip ettiğim bir araç, c4 forumlarinda kullanıcılar gayet memnun.aydinda test aracı bulamadım ancak sınıfında gayet güzel bir araç sizi uzmeyecektir fiyatida gayet iyi

kitanotr
15/05/2013, 23:19
hayırlısı olsun.

tunalent
15/05/2013, 23:24
ben yıllardır kullanıyorum c4 1.6 hdi hiç bir arıza yapmadı .kardeşimin golfu 3 ayda bir serviste...artık bıktı

Honor COOPER
17/05/2013, 12:55
ben yıllardır kullanıyorum c4 1.6 hdi hiç bir arıza yapmadı .kardeşimin golfu 3 ayda bir serviste...artık bıktı
Hocam boş yere dilini yorma millette bu VW sevdası varken daha çok 40000 lik araçları 60000 e köserler.

sedat06DF5649
17/05/2013, 13:39
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama bnm tercihim i30 olurdu açıkcası :)

ahmet4646
17/05/2013, 14:19
hocam boş yere dilini yorma millette bu vw sevdası varken daha çok 40000 lik araçları 60000 e köserler.

+1000000000 :) :) :)

erenemre
17/05/2013, 15:05

bikaç örnekle böyle şeylerin tespiti olmaz ona bakarsan yan komşum 0 honda civic aldı daha 2 yaşında araç 3 defa servise gitti ben ise punto mdan önce o sıralar palio kullanıyordum 2000 model 13 yaşında araç rutin bakımları dışında tık demedi kullandığım 2 sene boyunca yani olaya çevremizden örneklerle değil genel kalite olgusu olarak bakmak lazım citroen in vw nin kalitesine ulaşması çok zor bence

Honor COOPER
17/05/2013, 20:52
Herkeste bir VW kalitesi muhabbeti var. Bu araçlar bir Audi değil. Fiat noktasında da burun kıvrılan markalar aynı skalada Avrupada burdaki fiyat yüksekliği tamamen Distiribitör firmanın kar marjı yüksekliğinden başka bir şey değil.
Kısaca bir C4 bir Golften kalitesiz dğil dizayn olarakta çok önde.
Arkadaşın 57000e aldığı exculusive donanım C4 ün emsali Golfte 75000!!!!

erenemre
17/05/2013, 21:16
Herkeste bir VW kalitesi muhabbeti var. Bu araçlar bir Audi değil. Fiat noktasında da burun kıvrılan markalar aynı skalada Avrupada burdaki fiyat yüksekliği tamamen Distiribitör firmanın kar marjı yüksekliğinden başka bir şey değil.
Kısaca bir C4 bir Golften kalitesiz dğil dizayn olarakta çok önde.
Arkadaşın 57000e aldığı exculusive donanım C4 ün emsali Golfte 75000!!!!

dizayn olarak önde demeniz yanlış olmuş size göre önde olabilir ama direksiyon göbeği sabit kalan bir fransız aracından bahsediyoruz vw nin fiyatlarının abartı olduğu konusunda elbette hemfikiriz ama kalkıp ta bir alman aracı ile fransız aracı asla kalite olarak bir tutulamaz ayrıca Alman lar bu işte en iyi İtalyan larda motor ve estetik konusunda iyiler.japon larda oldukça başarılı bana göre fransız lar en geriden gelenler hatta koreli kardeşler hyundai ve kia bile benim gözümde psa grubundan daha iyiler.

Honor COOPER
18/05/2013, 02:11
dizayn olarak önde demeniz yanlış olmuş size göre önde olabilir ama direksiyon göbeği sabit kalan bir fransız aracından bahsediyoruz vw nin fiyatlarının abartı olduğu konusunda elbette hemfikiriz ama kalkıp ta bir alman aracı ile fransız aracı asla kalite olarak bir tutulamaz ayrıca Alman lar bu işte en iyi İtalyan larda motor ve estetik konusunda iyiler.japon larda oldukça başarılı bana göre fransız lar en geriden gelenler hatta koreli kardeşler hyundai ve kia bile benim gözümde psa grubundan daha iyiler.
Hocam siz zamanın bayağı bir gerisindesiniz anladığım kadarıyla.
Yeni C4 lerde direksiyon göbeği dönüyor!
Kaldıki o dönmesi bence yüksek bir teknolojinin işaretidir.
Bende çok haz etmem Fransız araçlarından ama tukaka da değiller.
Pnömatik süspansiyon nedir bir bakın Citroeni göreceksiniz o zaman adamlar bunu 60 lıyıllarda yapmışlar.

HaYachTs
18/05/2013, 18:44
Arkadaşlar Golf 35 seneden fazladır seri üretilen bir dünya otomobili olmayı başarmış bir efsanedir.C4 ile karşılaştırmayınız.. C4 nekadar dolu olsa da ve ucuzda olsa yollarda GOLF daha fazla görürsünüz..
Bu arada ilk Golf, Grande Punto'nun da tasarımcısı İtalyan Giugiaro tarafından tasarlanmıştır:)

zaza
18/05/2013, 20:36

:thumbup1::thumbup1::thumbup1: