Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldan merhaba
valhalax
08/05/2013, 22:43
merhabalar
foruma yeni üye oldum. Kısmetse bir punto alacağım, modelleri ve opsiyonları konusunda araştırırken forumu buldum. önerilerinizi bekliyorum.
iyi günler.
öncelikle hoş geldiniz forumda istediğiniz bilgilere ulaşabileceğiniz uzman arkadaşlar var
ben öncelikle kendi arabamdan bahsedeyim mükemmel bi yakıt cimrisi ama tavsiyem alırsan 90HB 6 ileri 1.3 multijet al o dahada az yakıyor. ve cam tavan olayını da göz önünde bulundur açması bile insana başka hava veriyor
öncelikle hoş geldiniz forumda istediğiniz bilgilere ulaşabileceğiniz uzman arkadaşlar var
ben öncelikle kendi arabamdan bahsedeyim mükemmel bi yakıt cimrisi ama tavsiyem alırsan 90HB 6 ileri 1.3 multijet al o dahada az yakıyor. ve cam tavan olayını da göz önünde bulundur açması bile insana başka hava veriyor
hocam ben 75 lik te kullandım 90 lıkta şehirler arası yol yapıyorum diyorsan kesinlikle 90 lık ama yok ben sürekli şehir içi kullanacağım diyorsan 75 lik al çünkü 75 lik 90 lığa göre şehir içi daha az yakar ve motor ekipmanları biraz daha ucuz..
Hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz. hem keyifli forumlar hem keyifli puntolar diliyorum. bende 1,4 gp fire dynamic var dualogıc vites. 77 hp gayet memnunum. tercihlerine uygun bir punto mutlaka bulursun.
hoşgeldiniz keyifi forumlar.Dizel motorlu Punto'lar da inanilmaz bir yakıt tasarrufu yaşarsınız.