Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Punto Evo 2011 Model 1.4 Fire Dynamic
Ekim 2010'dan beri kullandığım aracımı ev alacağımdan satıyorum. İlk sıfır aracımı almamda büyük yardımı olan grandepuntotr forum kurucuları ve üyelerine teşekkür ederim.
https://image5.sahibinden.com/photos/21/02/14/122210214frv.jpg
Aracım 2010 Ekim çıkışlıdır ve 2013 Ekim'e kadar garantisi devam etmektedir. 10000 km'deyken Landirenzo marka lpg kiti yetkili serviste garanti kapsamında montajı yapılmıştır. Aracımda Dynamic Evo'lara artı olarak "Spk" güvenlik kiti(ESP,ASR,MSR, Hİllholder, 7 hava yastığı vs.) Ak, (yağmur sensörü, hız sabitleme, kararan ayna) ek özellikleri bulunmaktadır. Aracımda boya, değişen vs yoktur ve bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Dilediğiniz serviste ekpertiz yaptırabilirsiniz. Öğretmen olduğumdan saat 16:00-20:00 aralığında ararsanız memnun olurum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-tertemiz-kazasiz-evo-1.4-dynamic-plusspk-plusak-pluslpg-128891374/detay/
Arkadaşlar aracımın güncel ve pazarlıksız son fiyatı 29.000 tl'dir. İlanı güncelledim. Muhtemelen link yarın aktif olacaktır.
hayırlı satışlar
Teşekkürler, Halil bey.
Hayırlı satışlar. Güzel araç, safety plus kit olması önemli bir artı.
Param olsa alırdım hayırlı satışlar:(
Oğuz bey, Bekir bey teşekkürler. Ev alma durumu olmasaydı daha uzun yıllar satmayı düşünmüyordum. Açıkçası kıyamıyorum ama bir güzel gitmeden diğer güzel gelmiyor maalesef.
İşte bu ya bence güzel araç, dediğiniz gibi ön cam belki ben gibi birisi için keyfe keder verebilir ancak spk lı ve ak lı olması değer tüm güvenlik ve konfor özellikleri var inş değerinde ve güzel bakacak birine gider
İşte bu ya bence güzel araç, dediğiniz gibi ön cam belki ben gibi birisi için keyfe keder verebilir ancak spk lı ve ak lı olması değer tüm güvenlik ve konfor özellikleri var inş değerinde ve güzel bakacak birine gider
İhsan bey teşekkürler.
Emrullah bey teşekkür ederim. Aracımı ilk aldığımda park halinde çatlattılar camını ne yazık ki. Yetkili serviste orjinal Pilkington marka cam takıldı ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ön tampona yapılan işlem de park halinde dokundurup kaçılan bir olay. Allah kaza vermesin ama böyle şeylerde can sıkmıyor değil. Velhasılı aracımdan çok memnunum. Eğer toki hissem satılırsa kesinlikle 3-4 yıl daha satmayı düşünmem. Hayırlısı artık.
Sahibinden ilanı yenilenmiştir.
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2011 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 126251029 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-punto-evo-1.4-dynamic-plusspk-plusak-pluslpg-126251029/detay/)
Güncel fiyat 28.500 TL'dir.
Arkadaşlar piyasa mı çok durgun yoksa aracım için istediğim fiyat mı yüksek? Bir ayı aşkın sürede sadece iki kişi aradı. Aracımı değerinin altında satmak istemiyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir bu konuda?
barisunye
10/06/2013, 23:44
Arkadaşlar piyasa mı çok durgun yoksa aracım için istediğim fiyat mı yüksek? Bir ayı aşkın sürede sadece iki kişi aradı. Aracımı değerinin altında satmak istemiyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir bu konuda?
araç güzel landi renzo lpg olması da onemlı bir artı....piyasanın hareketli zamanları artık mutlaka ilgisini çeken birileri çıkacaktır.....fiyat da iyi gibi
Umarım öyle olur Barış bey. Galeriden aldığım fiyat 25-26000 civarı. Açıkçası 29.000 tl'nin altına düşmek istemiyordum ama sıfır araç için faizler çok uygun. Ondan dolayıda ikinci elde durgunluk mu var bilemiyorum.
Honor COOPER
11/06/2013, 19:29
Sevgili meslektaşım 2 ay önce senin aracındaki tüm özelliklere ek olarak skydome ve pop kitli metalik beyaz hatasız 33000km deki aracımı 29000 e Konya Ereğli den bir arkadaşımıza 29000 e verdim satma sürecim 3 ayı buldu malesef bilinçli tüketici az ESP nin değerini bilen yok ülkemde ama ben en son Bravo ile yaşadığım takla riskinden sonra 4. aracımda ESP li mutlaka değer bilen birine denk geleceksiniz ama ne kadar sürer bilemiyorum.
Bu arada benim eski puntodan sonra denk geldiğim 2.ci fire motor olup güvenlik paketi olan ilk araç sizinki.
Sevgili meslektaşım 2 ay önce senin aracındaki tüm özelliklere ek olarak skydome ve pop kitli metalik beyaz hatasız 33000km deki aracımı 29000 e Konya Ereğli den bir arkadaşımıza 29000 e verdim satma sürecim 3 ayı buldu malesef bilinçli tüketici az ESP nin değerini bilen yok ülkemde ama ben en son Bravo ile yaşadığım takla riskinden sonra 4. aracımda ESP li mutlaka değer bilen birine denk geleceksiniz ama ne kadar sürer bilemiyorum.
Bu arada benim eski puntodan sonra denk geldiğim 2.ci fire motor olup güvenlik paketi olan ilk araç sizinki.
Onur hocam ilginizden ve yanıtınız dan dolayı teşekkür ederim. ESP konusunda ki sözlerinize sonuna kadar katılıyorum. Fire motoru tercih sebebim LPG'ye en uyumlu motorlardan biri olmasıydı. Güvenlik ve konfor paketlerini almak için 2 ay bekledim ama kesinlikle sıfır araç alacaklara tavsiyemdir her ikisi de. İmkanım olsa sizin gibi bütün paketleri alırdım. Sizin aracınızın 30.000 TL'nin altında satılmaması gerekirdi bence. Ne yazık ki puntolarımızın değeri bilinmiyor. Bomboş başka marka araçlar çok daha yüksek fiyatlara kolayca satılabiliyor. Neyse, elbet kıymetini bilecek bir alıcı çıkacaktır karşımıza.
Honor COOPER
11/06/2013, 23:00
Onur hocam ilginizden ve yanıtınız dan dolayı teşekkür ederim. ESP konusunda ki sözlerinize sonuna kadar katılıyorum. Fire motoru tercih sebebim LPG'ye en uyumlu motorlardan biri olmasıydı. Güvenlik ve konfor paketlerini almak için 2 ay bekledim ama kesinlikle sıfır araç alacaklara tavsiyemdir her ikisi de. İmkanım olsa sizin gibi bütün paketleri alırdım. Sizin aracınızın 30.000 TL'nin altında satılmaması gerekirdi bence. Ne yazık ki puntolarımızın değeri bilinmiyor. Bomboş başka marka araçlar çok daha yüksek fiyatlara kolayca satılabiliyor. Neyse, elbet kıymetini bilecek bir alıcı çıkacaktır karşımıza.
Hocam fire motor gerçekten LPG kullanacaklar için sorunsuz bir ünite!Ben aracımın 2.sahibiydim arkadaş 3 ay beklemiş sıfır alırken!Malesef çok haklısınız bomboş Bsınıfı araçlar bu fiyatlara satılırken bizimkilere millet burun kıvırıyor!
Millette kapı sesi hastalığı var"neymiş kapıyı kapattığında tok ses varsa en kaliteli araç oymuş"bu hastalıktan mütevellit jant kapaklı-arka camlar manuel-kolçaksız-sis farsız-manuel klimalı golfler bizim araçlardan daha pahallıya satılıyor.
Hocam fire motor gerçekten LPG kullanacaklar için sorunsuz bir ünite!Ben aracımın 2.sahibiydim arkadaş 3 ay beklemiş sıfır alırken!Malesef çok haklısınız bomboş Bsınıfı araçlar bu fiyatlara satılırken bizimkilere millet burun kıvırıyor!
Millette kapı sesi hastalığı var"neymiş kapıyı kapattığında tok ses varsa en kaliteli araç oymuş"bu hastalıktan mütevellit jant kapaklı-arka camlar manuel-kolçaksız-sis farsız-manuel klimalı golfler bizim araçlardan daha pahallıya satılıyor.
Sözlerinize tamamen katılıyorum Onur hocam. O yüzden bizler daha fazla beklemek zorunda kalacağız hep ama olsun. Puntoyu beğenerek aldım ve severek kullanıyorum.
Hayirli satislar....
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
bende 1 ay önce 2011 km 30binde evo aldım.araç lpg li.araçta sizinki kadar özellik yok.dinamik modelinin bazı.3 hava yastığı var.start stop felan yok.hız sabitleme yok.yağmur far sensörü yok.ben 27.800 e aldım.
bende 1 ay önce 2011 km 30binde evo aldım.araç lpg li.araçta sizinki kadar özellik yok.dinamik modelinin bazı.3 hava yastığı var.start stop felan yok.hız sabitleme yok.yağmur far sensörü yok.ben 27.800 e aldım.
ayrıca araçta değişen boya felan hiç bir şey yok.Çevremdekiler çok pahalı almışsın deyip moralimi bozmaya çalışsalarda TINN diyorum.çünkü ben biniciyim arkadaş.en az 5 yıl bu araç bende.
ayrıca araçta değişen boya felan hiç bir şey yok.Çevremdekiler çok pahalı almışsın deyip moralimi bozmaya çalışsalarda TINN diyorum.çünkü ben biniciyim arkadaş.en az 5 yıl bu araç bende.
Teşekkürler Eser bey.
Sinan bey, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız umarım. Punto bütün dünyanın beğenisini kazanmış bir araç malumunuz. Ama ülkemizde bazı araçların kendisinden daha çok amblemi para ediyor. Aracınız için ödediğiniz fiyat gayet makul. Bende en az 6-7 yıl binerim düşüncesi ile aldım aracımı ve aracımın 29.000 TL'nin altına satılmasına gönlüm razı değil aslında.
cosworth20
14/06/2013, 00:10
bn bişi sölicam moral bozmak gibi olmasın emme benim araçta skydome lpg kit asist kit hız sabitleyicili sensörlü vs vs war sadece asr fln yok kazasız boyasız çiziksiz yetkili servis bakımlı orjinal fiat servis takmalı filmli 2 yıl muayeneli bandrolü ödenmiş 34.000 km'de beyaz 2011 model 28.000'e aldım. Alalı 2 hafta oldu.
Umarım istediğiniz fiyata hayırlısıyla satarsınız.Hayırlı Satışlar ...
bn bişi sölicam moral bozmak gibi olmasın emme benim araçta skydome lpg kit asist kit hız sabitleyicili sensörlü vs vs war sadece asr fln yok kazasız boyasız çiziksiz yetkili servis bakımlı orjinal fiat servis takmalı filmli 2 yıl muayeneli bandrolü ödenmiş 34.000 km'de beyaz 2011 model 28.000'e aldım. Alalı 2 hafta oldu.
Umarım istediğiniz fiyata hayırlısıyla satarsınız.Hayırlı Satışlar ...
Ozan bey aracınız hayırlı olsun. Estağfurullah ne demek. 28.000 çok iyi fiyat o araç için. O gün için pazarlığımız da güvenlik kiti yerine Skydome alabiliyordum. Ben tercihimi güvenlik paketinden ve assist kit'ten yana kullandım. Bandrol ve muayene hariç muadil araçlar olarak görünüyor. Yani aracımın bu durumda 27.500 gibi bir fiyatı olması lazım demek istediniz sanırım. Benim malım kıymetli hocam. :) Değerinde satmak isterim.
cosworth20
14/06/2013, 00:53
Ozan bey aracınız hayırlı olsun. Estağfurullah ne demek. 28.000 çok iyi fiyat o araç için. O gün için pazarlığımız da güvenlik kiti yerine Skydome alabiliyordum. Ben tercihimi güvenlik paketinden ve assist kit'ten yana kullandım. Bandrol ve muayene hariç muadil araçlar olarak görünüyor. Yani aracımın bu durumda 27.500 gibi bir fiyatı olması lazım demek istediniz sanırım. Benim malım kıymetli hocam. :) Değerinde satmak isterim.
Teşekkür ederim.Tabikide mal senin dükkan senin aracını ztn 27.500 altına verme.Skydome'suz olabilir ama aracın temiz.Ben de normalde almicaktım denk geldi fiyat cazip geldi aldım geçtim.
Bu fiyata bu dolulukta bu modelde başka bir markanın modeli yok.Umarım tez istediğiniz fiyata satarsınız.
YALCINGUNEL
14/06/2013, 19:23
aracın plakasına tramerde kayıt çıkıyor mu beyefendi?
Yalçın bey tramerde kaza kaydı yok. Çok şükür kayıtlık bir durum yaşamadım. İlanımda belirttiğim gibi park halindeyken çatlatılan ön cam kaskodan yetkili serviste değişti. Autoking'de yapılan işlem ise minicik bir göçükten dolayıydı. Terbiyesiz bir şahsın park halindeki aracıma dokundurup kaçmasından dolayı yaptırmak zorunda kaldım.
biancoangelo
14/06/2013, 21:04
Bu araca 30000 yazmalısınız.
Bu araca 30000 yazmalısınız.
İki ay önce ilk ilan fiyatımdı Kubilay bey. Bir ay boyunca arayan soran olmadı ne yazık ki. Aracın sıfır fiyatları ve faizleri de epey düştü bu arada.
s.a. Mustafa hocam hayırlı satışlar bende arabamı yeni sattım üstünü kredi ile tamamlayıp bi punto almak istiyorum. Lakin benim bütçemin biraz üstünde sizin arabanız.
s.a. Mustafa hocam hayırlı satışlar bende arabamı yeni sattım üstünü kredi ile tamamlayıp bi punto almak istiyorum. Lakin benim bütçemin biraz üstünde sizin arabanız.
A.s teşekkürler. 30 Hazirana kadar 28.000 TL'ye vereceğim. Malumunuz Temmuz vergisi 414 TL. Zaten Ağustosa kadar satılmazsa vizesini yaptırıp binmeyi düşünüyorum. Son fiyat uygunsa arayın görüşelim.
30 Hazirana kadar fiyat 27.500 TL günceli.
(Sahibinden linki yarın güncellenecektir.)
Umarım bu fiyata kıymetini bilen bir arkadaş alır.
Sahibinden yeni ilan no: 128891374 Muhtemelen yarın aktif olacaktır.
Hayırlısı olsun,1.4 fire motorlular ha dediğinde zor satılıyor maalesef,bizde takasa 27.000 e bıraktık aracımızı...
Hayırlısı olsun,1.4 fire motorlular ha dediğinde zor satılıyor maalesef,bizde takasa 27.000 e bıraktık aracımızı...
Teşekkürler Mustafa bey. Satışının bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim doğrusu. Marka takıntım yoktur ama aracım bu fiyata da satılmazsa bundan sonra olacak gibi.
Arkadaşlar aracım satılmıştır. Haftaya teslim edeceğim. Alan arkadaşa hayırlı olur umarım. Ev için acele para lazım olduğundan 27.000 TL oldu. GrandePuntoTr Forum kurucu ve kullanıcılarına birkez daha teşekkür ederim.