Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz geldi ufaktan başladık :D
rohan4421
03/05/2013, 10:38
arkadaslar bravom için bahsettiğim kırmızı ayna ve arka spoiler siyah kaplamayı yaptım, yakında ön panjur çercevesi kırmızı cantın çinde frenlerin goruntusu kırmızı olacak. bakalım başlangıç kısmını sizlerde beğendiniz mi:d
erenemre
03/05/2013, 11:47
bence süper olmuş bravo lar zaten çok yakışıklı araçlar bu şekil ufak dokunuşlarla çok daha şık oluyorlar ayrıca aracın orjinal jantlarıda çok güzelmiş
Güzel olmuş, şöyle daha aydınlık resimler de bekliyoruz ama :)
rohan4421
03/05/2013, 11:58
bence süper olmuş bravo lar zaten çok yakışıklı araçlar bu şekil ufak dokunuşlarla çok daha şık oluyorlar ayrıca aracın orjinal jantlarıda çok güzelmiş
teşekkürler:D
rohan4421
03/05/2013, 11:59
Güzel olmuş, şöyle daha aydınlık resimler de bekliyoruz ama :)
gündüz gözü ile çekecem bugun :D gece bukadar oldu işte hehe :D
rohan4421
03/05/2013, 14:04
arkadaslar bugun sonaxın cilasınıda alcam, araçta çizik yok ama bu fırcadan felan sanırım kılcal dalgalar var cila tek başına bunlarda iş görür demi
onur1986
03/05/2013, 14:37
Güzel araç,kazasız belasız inşallah..
arkadaslar bugun sonaxın cilasınıda alcam, araçta çizik yok ama bu fırcadan felan sanırım kılcal dalgalar var cila tek başına bunlarda iş görür demi
Güzel olmuş hemşerim kazasız belasız bin. Bende sonaxın cilasını kullanıyorum çiziklere cilanın çok bir etkisi olmaz ama yıkadıktan sonra kurumasını bekleyip birde cila yapınca süper oluyor. Hem o su lekeleri falan gidiyor hemde mükemmel olmasa bile daha bir göz alıcı oluyor. Bende bide şu direksiyon şeklinde olan cila makinalarından var çok rahat yapıyorum. Malatya parktaki koçtaştan 50 tlye almıştım gönül isterdiki devir ayarlı polisaj mankinası olsun ama bununla idare ediyorum işte :)
rohan4421
04/05/2013, 00:07
Güzel olmuş hemşerim kazasız belasız bin. Bende sonaxın cilasını kullanıyorum çiziklere cilanın çok bir etkisi olmaz ama yıkadıktan sonra kurumasını bekleyip birde cila yapınca süper oluyor. Hem o su lekeleri falan gidiyor hemde mükemmel olmasa bile daha bir göz alıcı oluyor. Bende bide şu direksiyon şeklinde olan cila makinalarından var çok rahat yapıyorum. Malatya parktaki koçtaştan 50 tlye almıştım gönül isterdiki devir ayarlı polisaj mankinası olsun ama bununla idare ediyorum işte :)
o halde bi cila makinasıda ben alayım:D yani aslında cizik denmez ama ışık altında bakınca halka halka duruyo gıcık oluom umarım cila az cok işe yarar:D dediğin gibi özellikle su ve kireç lekeleri en azından gider. bakalım yaptıktan sonra yeni resimler paylaşıcam hehe Allah herkesin gönlüne göre en iyisini versin güzel temenniler için teşekkürler arkadaşlar
rohan4421
06/05/2013, 10:21
gündüz gözü ile iki resim bu hafta ön panjurdaki krom çerçevenin dış kısmı kırmızı olcak , ve kırmızı fren kapakları olcak spor bakalım onlarıda beğenecekmisiniz