Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılar Fiat Servisi Bilen Var mı?
Arkadaşlar Merhaba aracım 2009 model 95 binde. Garanti falan yok. 100 bin bakımını yaptırmak istiyorum. Aracı da yeni aldım zaten. Genel bir bakıma girsin istiyorum. Avcılarda oturuyorum. Avcılar Fiat servisinde bakım yaptırmış olan yahut o tarafta tanıdık ustası olan varsa bilgi verebilir mi acaba?
Ayrıca bu periyodik bakımlar neleri kapsıyor. Özellikle kazık yememek için nelere dikkat etmeliyim? Hem şoförlükte hem gp de acemi biri olarak yardımlarınızı rica ediyorum.
avcılar fiat servisinde ben 100bin bakımını yaptırdım aracımın. aynı sizin gibi yeni almıştım. eylül ekim ayı civarındaydı sanırım. boş yere para ödemiş olursunuz. fatura yanımda yok şuan olsa fotoğraf çekip yollardım. GP 100bin bakımı diye 200tl ekstra para alıyorlar. işçilik de ekleniyor daha sonra. rot balans falan olmaksızın yapılan bakıma 440 tl civarı birşey ödedim. filtre bakımına istinaden bir de şansıman yağım değişti sanırım emin değilim.
teşekkür ederim bilgi için. aracımın garantide olup olmadığını sormak için aradım bugün. bir de aracın servis geçmişi hakkında bilgi almak isteyecektim lakin ruhsatla beraber gelmem gerektiği söylendi ne alakaysa. bu servislerin fiyatları ve tavırları insanları sanayilere yöneltiyor... adamların para yada müşteri kaybetme sorunları mı yoktur nedir anlamadım ki...
klasman01
30/04/2013, 19:08
kardeşim öncelikle hayırlı olsun aracın servis geçmişini isterlerse eğer plakadan bile sana söyleyebilirler ama seni bi oraya çağırıp ya gelmişken yaptırııım ihtimali için ruhsatı istemişler nacizane fikrim bence dışardan sağlam bir ustaya yaptır bunlara kazıklanma.
benm aracım şuan 109binde. balatalar diskleri çizmişti disk elimizde yok dedi bana avcılar fiat :) 3-4 gün beklemem gerekecekti. bende başka yerde yaptırmıştım. zaten daha ucuza hallettim sonra. çok önemli sorunlar olmadığı sürece servisten uzak durun derim ben. bakım sonrası durumları da iletirseniz buradan sevinirim. kolay gele
juventude
30/04/2013, 22:50
ben son zamanlarda avcılar servisini kullandım. bakımlarımı başka serviste yaptırmıştım. garanti olayında avcılar servisinden faydalandım. gayet ilgililerdi. arka gergileri değiştirdim. sağ taraftan gelen sesi hallettirdim. hava filtresi temzliği vs. gibi ufak tefek şeyleri hallettirdim. forumda avcılar servisinden biri olabilir. ama sizin yerinizde olsam kendime tavsiye üzerine bir usta bulup ona yaptırırım. kolay gelsin.
valla forumdaki hemen hemen herkes servisten uzak durun diyor. bunca adamın vardır bir bildiği değil mi :) bende öyle yapıcam. arkadaşın çok tavssiye ettiği bir ustası var. ona götüreceğim. hafta sonu. cevap yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
valla forumdaki hemen hemen herkes servisten uzak durun diyor. bunca adamın vardır bir bildiği değil mi :) bende öyle yapıcam. arkadaşın çok tavssiye ettiği bir ustası var. ona götüreceğim. hafta sonu. cevap yazan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Özel servisleriide tercih edebilirsin daha ekonomik olurlar yetkili servislere daha rahat hesap sorarsın orası ayrı..... Kolay gelsin şimdiden
bosch servisi var yenibosnada o nasıl acaba.