Orijinalini görmek için tıklayınız : 195/55/16 İki tanesi Sıfır iki tanesi 1000 km'de...
195/55/16 petlas imperium yaz lastik takımı iki tanesi 2012 sonu yeni alında sadece aracın üstüne takıldı alındığı yerden eve gidene kadar kullanıldı sadece, diğer ikisi de 1000 km civarı yaptı 2011 üretimi yazlık, takım olarak satılık,
faturası mevcut garantili,altı ay ücretsiz yol yardımı hediye, bildiğiniz üzere az sayıda markada bulunan ölçülerdendir lastikler, bu yüzden
bayi fiyatı pahalıdır. İkinci el almak için mantıklıdır.
Fiyat: 350tl'ye düştü... Acil satılık....
Güncel... Lastiklerin ikisi sıfır, diğer ikisi ise çok temiz...ikinci el lastik arayan kaçırmasın bu kadar kullanılmamış lastik bulunmaz....
seastar1905
04/05/2013, 18:27
Hayırlı satışlar..
crazykadir
04/05/2013, 22:25
Fıyay nedır
crazykadir
04/05/2013, 22:26
Pardoon fıyat yazıyormus
onur1986
07/05/2013, 23:22
Hayırlı satışlar,fiyat çok makul bence bu ölçülere göre..
Hayırlı satışlar,fiyat çok makul bence bu ölçülere göre..
Sağol onur, bu aralar lastiğe ihtiyacı olan yok sanırım....
370 tl son fiyat günceli, lastiklerin iki tanesi sıfır ona göre düşünülsün....
valla lastik arıyorum ama 1 ankaradasın 2 benim jantlar 15" :) inan bu iki durum uysaydı direk yanındaydım :)
valla lastik arıyorum ama 1 ankaradasın 2 benim jantlar 15" :) inan bu iki durum uysaydı direk yanındaydım :)
Sağol Ergin, evet her şart uysa lastikler sıfır ayarında, hayırlısı diyelim...
Bu da ilan linki günceli olarak gelsin.....fotoğraftaki lastiğin aynısı....
Takım Petlas İmperium iki tanesi sıfır, fiyat düştü son fırsat.. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 122898273 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-takim-petlas-imperium-iki-tanesi-sifir-fiyat-dustu-son-firsat-122898273/detay/)
Fiyat:350 tl 'ye düştü acil satılık...fun jantı alacaklar şimdiden bulmuşken temiz lastik kaçırmasınlar...
Bir ay önce ayni olcude syrona iki katı para verdim. ustelik yol yardımı falanda yok. O kadar aramama ragmen temiz ikinci elini bir türlü bulamamıştım. Kısmet, satarken alıcısı alırken satıcısı bulunmuyor.
ihtiyacı olan için nimet.
Hayırlı satışlar.
Honor COOPER
29/09/2013, 11:52
4 lastikmi var ben başlıktan öyle anladım.
eğer öyleyse bedava.
Dün akşam bir arkadaş tüm ilanların altına kendi ilanını eklemişti. Bende bundan dolayı mayıs ayında satılmış olan bir ilanı güncel sanarak altına ek yazmıştım.
Oysa konu çoktan kapanmış gitmiş....