Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabamın yeni pabuçları....
volkankeser
26/04/2013, 05:24
Bugün uzun uğraşlar sonucu amcamı ikna etme çalışmalarımdan sonra jantları,yayları ve amortisörleri mi taktırmayı başarmış bulunuyorum.
Bakalım beğenecek misiniz görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum....
Dip not: fotoların birinde amcamda var , resimlere benide eklemezsen takmam demişti parçaları :D
Lenso 17" Light S2 Jant 7kg
205-40-17 lastiklerim.....
Arka yaylar H&R 3,5cm
Önler H&R 5cm ve kısa amortisör
Saygılar.......
ermanadakale
26/04/2013, 09:26
alçaklık on numara jantlar hafif ve güzelbence acil panjura el atın derim.
Aylardır jant değiştirmeyi planlayan biri olarak hayırlı olsun, güle güle kullanın. DARISI BAŞIMA diyorum... :D
volkankeser
27/04/2013, 12:23
alçaklık on numara jantlar hafif ve güzelbence acil panjura el atın derim.
Aslında elimde 2 tane panjur bulunuyor. 1'i orjinal panjuru diğeri ise logosuz alt üst panjur ama takmak istememiştim ama bu sabah orjinalını takmış bulunuyorum :)
volkankeser
27/04/2013, 12:24
Aylardır jant değiştirmeyi planlayan biri olarak hayırlı olsun, güle güle kullanın. DARISI BAŞIMA diyorum... :D
İnşallah bir an önce yeni jantlarına kavuşursun... benim jant almaya pek niyetim yoktu ama herşey 10dk içinde gelişti. :D
güzel bir parlatma istiyo araba o zaman tam gösteriir kendini :) kazasız belasız :)
İnşallah bir an önce yeni jantlarına kavuşursun... benim jant almaya pek niyetim yoktu ama herşey 10dk içinde gelişti. :D
Bende niyet var icraat yok. Deli gibi fun yada tjet jantı arıyorum, yok allah yok.
volkankeser
29/04/2013, 01:43
güzel bir parlatma istiyo araba o zaman tam gösteriir kendini :) kazasız belasız :)
Valla parlatma istiyor ama bıktım yemin ederim bıktım yıkamaktan 2 saat sonra yine aynı toz içinde. yıkamaktan boyalar aşınacak artık.... iyi dileklerin içinde teşekkür ederim hepimize kazasız belasız inşallah.....
erenemre
29/04/2013, 09:17
aracın acil pasta cilaya ihtiyacı var özellikle cilaya
cnbyrktp
29/05/2013, 13:53
Gerçekten güzel olmuş.İyi günlerde kullan.Bende eski arabamda bunları kullanmıştım. Çok hafif olduğu için arabayı hiç yormuyor. 17 ve sadece 7 kg :)
oldukça tatlı olmuş bence :) panjur varsa okey. yalnız ivedilikle aracına pasta cila yapmanı tavsiye ediyorum.
edit : ön lip'i takmışsın fakat araba favoriden bakınca dengesiz duruyor. ön yere kadar uzamış lip vasıtasıyla. ama marşpiyeller havada. bence ya lip'i çıkar ya da marşpiyelleri uzat :)
pasta cila + lip/marşpiyel = ::drool000:
halilibo48
02/07/2013, 23:44
oldukça tatlı olmuş bence :) panjur varsa okey. yalnız ivedilikle aracına pasta cila yapmanı tavsiye ediyorum.
edit : ön lip'i takmışsın fakat araba favoriden bakınca dengesiz duruyor. ön yere kadar uzamış lip vasıtasıyla. ama marşpiyeller havada. bence ya lip'i çıkar ya da marşpiyelleri uzat :)
pasta cila + lip/marşpiyel = ::drool000:
%100 katılıyorum.
Güle güle kullan çok iyi olmuş fakat bir soru takıldı aklıma 17'' jant 7 kg hafifliğinden kaynaklanan bir dezavantajı var mı eğer yoksa ben de 1,3 mjet active aracıma takmayı düşünüyorum çekiş düşüklüğünden ve aracı yormaktan korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
kokoemre25
03/07/2013, 01:57
Aracın biraz yorulur ama sıkıntı olmaz fazla zamanla alisirsin
17 inç jant alicaksanda hafif olmasına bak .
Aracın biraz yorulur ama sıkıntı olmaz fazla zamanla alisirsin
17 inç jant alicaksanda hafif olmasına bak .
bi ara senin ava jantlara merak saldım ama 17 olunca yaklaşamadım 17 jant için 7kg az değil mi