Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım ne kadar eder? (Evo 1,4 Multiair)
Selam herkese,
Ailevi sebeplerden dolayı aracımı satma kararı aldım, ilan öncedende vardı malum sitede ancak iş ciddiye bindi, satmam lazım ancak ne arayan var ne soran.
Aracım Evo 1,4 multiair 105bg
Skydome ( Cam tavanlı )
46,000Km de
Tamponlar hariç boya vs. yok ( Sadece sol far değişti, kaputtada bisikletin direksiyonunun çarpması sonucu ufak bir göçük var )
Aracın üzerinde Spoiler, Marşpiyel, Difüzör ve zenon far var.
ne kadar eder bu arac? cabuk elden çıkarmak için kaça satmalıyım?
27 bine kolayca elden çıkar diye düşünüyorum. Ama biraz direteyim derseniz 28-29 bin arası gider.
Selam herkese,
Ailevi sebeplerden dolayı aracımı satma kararı aldım, ilan öncedende vardı malum sitede ancak iş ciddiye bindi, satmam lazım ancak ne arayan var ne soran.
Aracım Evo 1,4 multiair 105bg
Skydome ( Cam tavanlı )
46,000Km de
Tamponlar hariç boya vs. yok ( Sadece sol far değişti, kaputtada bisikletin direksiyonunun çarpması sonucu ufak bir göçük var )
Aracın üzerinde Spoiler, Marşpiyel, Difüzör ve zenon far var.
ne kadar eder bu arac? cabuk elden çıkarmak için kaça satmalıyım?
Hayırlı satışlar ne eder bilmiyorum ama benim araç satılsaydı düşünürdüm. Güzel araç maşallah.
sana gitmez o Ali benzinli bu :)
sana gitmez o Ali benzinli bu :)
Abi sen demedin mi senede 5000-6000 yapan birisi 2 litreyede binse olur diye :) bende dizelden vazgeçemiyorum ama dizellerde daha pahalı ne yapayım :)
Abi sen demedin mi senede 5000-6000 yapan birisi 2 litreyede binse olur diye :) bende dizelden vazgeçemiyorum ama dizellerde daha pahalı ne yapayım :)
:) aynen lafımın arkasındayım sen dizelden vazgeçmiyon diye dedim bu benzinli diye :) sen biraz benzinli kullansan devir performans ses falan dizele binmezsin daha da neyse seçiminde zorlamayalım seni dimi ama
1.4 mair sport hava filtresinle de ii gide hani :D
arkadaşın araç da güzel hani bir ara nette baya incelediydim ama aracı satmadan da alamayız. inşallah istediğiniz fiyata satarsınız 28e biniciye rahat gider diye düşünüyorum neticede dolu dolu bir araç sky yeter zaten :) hayırlı satışlar olsun.
29,000'e ilan var. Soranlara 28,000'e kadar iniyorum. Ciddi biri gelirse en son 27,500'e bırakacagım :)
şuan kredi borcumu bitirmiş olsaydım 27ye taliptim :D kısmet artık önümüzdeki yıllara
şuan kredi borcumu bitirmiş olsaydım 27ye taliptim :D kısmet artık önümüzdeki yıllara
Yakışır abi :) Bi tanede ben bulurdum gezerdik :)
:) güzel olurdu ışıklarda kalkış yapardık :D falan
Bu arada demeyi unutmuşum. Hayırlı satışlar gönlünüzdeki fiyata bir an önce satılır inşallah..
motor delisi
25/04/2013, 09:02
30000 eder bence
30000 eder bence
yok kardeşim etmiyor :) 29,000'a ilanı açtım 1000-1500 daha inecem ama arayan soran yok.
29-30 arası normal bencede... Ama piyasa bu aralar ölü gibi neredeysee yaza doğru hareketleneceği kanaatindeyimm....
rohan4421
25/04/2013, 12:38
aracımı düşürmei düşünüom borclardan dolayı şu evin kredisi mahfetti satabilirsem aracımı 28.500e aracına talibim :D
aracımı düşürmei düşünüom borclardan dolayı şu evin kredisi mahfetti satabilirsem aracımı 28.500e aracına talibim :D
Siz aracınızdan düştükçe bana söyleyin, ben de düşeyim :) ortada buluşuruz :D
aykut_1914
25/04/2013, 19:46
28 den aşagıya inmeyin bence :)
biancoangelo
28/04/2013, 01:06
Tampon hariç diyosunda bu ülkede bi çok gerizekalı tamponu parçadan sayıyo.... Bence tampon lafını etme aracına 32 de 30500 e kaptır. (105 hp araç ve 27000 etme yaww yükselt şu fiyatı) Merak etme senı arayıp sormamalarının nedeni aracın değil. Fiata olan yabanilik.
Tampon hariç diyosunda bu ülkede bi çok gerizekalı tamponu parçadan sayıyo.... Bence tampon lafını etme aracına 32 de 30500 e kaptır. (105 hp araç ve 27000 etme yaww yükselt şu fiyatı) Merak etme senı arayıp sormamalarının nedeni aracın değil. Fiata olan yabanilik.
her ne kadar araç değiştirmeyi düşünüp uygun fiyata donanımlı araç almak istesem de kesinlikle katılıyorum piyasada bu aracın donanımında kaç tane araç var? olsa da 8 10 yaşında arabalara bu paraları istiyorlar bu donanımda bir poloyu 37 38bintlden aşağı bulamazsın tabi bu kadar donanım olmuş olsa :)
Arac aldığımdan beri 30,000 TL üzerinde ilanı güncel tutuyordum keyfi olarak,o zamanda pek arayan olmadı. Şimdi satmak zorundayım o yüzden düşüyorum fiyatı, son çare galericilere bi sorucam. Henüz galerilere sormadım, kaç para vereceklerini bilmiyorum.
galericilerin 26dan yukarı fiyat vereceğini sanmıyorum onlar araç alırken bayi çıkışlı araca kusur bulurlar satarken bayide bile bu kadar temizini bulamazsın derler. 2010 ocak ayında 97 tipo aracıma şöyle dışardan bakarak 6500 fiyat verdi pazarda 8100e el sıkıştım aradaki fark onun karı tabi.
şimdi bakınırken dikkat ettim de sizin ilan çok gerilerde aralık 2012 den kalma. ilanı silip tekrar verseniz ön sıralarda çıksa güncel olduğu daha iyi anlaşılır eski tarihli ilanlar pek dikkat çekmiyor bence ilanınızı silip yeniden açın.
28 den asagı vermeyın derım