Orijinalini görmek için tıklayınız : Sis'lendim!!!
engincantan33
24/04/2013, 00:02
arkadaşlar aracıma bugun sıs farı taktırdım ve TCE marka satan adam cok ovdu ve takarken akuden kapı aralıgında sıyah bı lastık var yuvarlak oradan ıcerı cektık ve takan arkadas o sıyah lastıgı kaybettı acaba sıkıntısı olurmu?
engincantan33
24/04/2013, 03:13
45 goruntuleme var cevap yazan yok...admın kapatabılırsınız konuyu gerek yok yazmasın kımsede...
Durun hemen kızmamıza gerek yok foruma binlerce insan giriyor. Hayirli olsun bende araci ilk aldim hemen sis fari taktirdim :) Tam olarak lastik nerede anlayamadım dogrusu. Fotograf çekip onun üzerinde anlatabilir mısınız acaba?
Sent my iPhone using
engincantan33
24/04/2013, 03:52
Durun hemen kızmamıza gerek yok foruma binlerce insan giriyor. Hayirli olsun bende araci ilk aldim hemen sis fari taktirdim :) Tam olarak lastik nerede anlayamadım dogrusu. Fotograf çekip onun üzerinde anlatabilir mısınız acaba?
Sent my iPhone using
eger konuyu sılersenız memnun olurum cok tsk ederım sımdıden...
Ben yazıyı daha yeni gördüm arkadaşım anladığım kadarı ile o lastik ekstra bişey yapıldığında (sizin yaptırdığınız gibi) kullanılan bölümü su dan korumak içindi araçlar yıkanırken malum o tarafada su tutulur içine su alabilir o bölüm tavsiyem bir yedek parçacıya gidip bu lastiği tedarik edebilirsiniz kenarından kesip yerine takın bence. yan çamurluk ve davlumbaz arası su alabilir açıkta kablo olmadığı için çok sıkıntı olmaz ama daha sonra paslanma yapabilir. saygılar...
fatihhhh
24/04/2013, 11:16
konuyu açan arkadaş ne sabırsız ve ne öfkeliymiş?!
konuyu saat kaçta açtı, ne kadar sürede cevap gelmedi de bu kadar sinirlendi tam hesaplayamadım. yardımcı olunmadığına üzüldüm ama o 45 kişi bu konuda bilgi sahibi değillerse ne yapsınlar? yalan yanlış blgi mi versinler.
biraz sabretseydi elbet bir bilen cevap verirdi.
Moderatör
24/04/2013, 11:38
Sayın Engin bey;
konuyu 23:00 da açıyorsunuz,02,00 da kimse yazmadı diye cellalleniyorsunuz, bu saatte zaten yoğunluk az.. Değil bilmeyen yazsın, bilen bile nerenin lastiği görmediği müddetce size ne gibi bir yorum yazsınki.
Lütfen biraz daha sakin olalım.
fotobelit
24/04/2013, 12:01
konuyu saat kaçta açtı, ne kadar sürede cevap gelmedi de bu kadar sinirlendi tam hesaplayamadım. yardımcı olunmadığına üzüldüm ama o 45 kişi bu konuda bilgi sahibi değillerse ne yapsınlar? yalan yanlış blgi mi versinler.
Sayın Engin bey;
konuyu 23:00 da açıyorsunuz,02,00 da kimse yazmadı diye cellalleniyorsunuz, bu saatte zaten yoğunluk az.. Değil bilmeyen yazsın, bilen bile nerenin lastiği görmediği müddetce size ne gibi bir yorum yazsınki.
Yani..Ne bu şiddet bu celal..Engin kardeşim,bende baktım o 46.kişide olabilirdim..Bir bilgim olmadı diye birşey yazmıycaktım açıkçası..Bu arada hayırlı olsun..Güle güle kullanın...
aykut_1914
24/04/2013, 12:36
engin abi valla bende okumustum ama lastiği anlamadıgım için cevap yazadım sinirlenme abi sen :)
alibozpinar
24/04/2013, 12:41
Enginim hayırlı olsun :) sana jantı da aldıkmı güzel olur aracın.
engincantan33
24/04/2013, 19:26
Sayın Engin bey;
evet öfkelıyım ve sabretmedım buna karar vermek sıze dusmez varsa kotu bı durum banlanırız olur bıter!!! dahada gerılmek ıstenırse olay gerelım ben belkı kendıme gore kapansın dedım konu ama cumlelerdekı unlem ısaretlerıne dıkkat edelım!
engincantan33
24/04/2013, 19:27
enginim hayırlı olsun :) sana jantı da aldıkmı güzel olur aracın.
engin abi valla bende okumustum ama lastiği anlamadıgım için cevap yazadım sinirlenme abi sen :)
yani..ne bu şiddet bu celal..engin kardeşim,bende baktım o 46.kişide olabilirdim..bir bilgim olmadı diye birşey yazmıycaktım açıkçası..bu arada hayırlı olsun..güle güle kullanın...
ben yazıyı daha yeni gördüm arkadaşım anladığım kadarı ile o lastik ekstra bişey yapıldığında (sizin yaptırdığınız gibi) kullanılan bölümü su dan korumak içindi araçlar yıkanırken malum o tarafada su tutulur içine su alabilir o bölüm tavsiyem bir yedek parçacıya gidip bu lastiği tedarik edebilirsiniz kenarından kesip yerine takın bence. Yan çamurluk ve davlumbaz arası su alabilir açıkta kablo olmadığı için çok sıkıntı olmaz ama daha sonra paslanma yapabilir. Saygılar...
arkadaşlar ilginize çok tşk ederim...