PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Modifiye

Kadoo
22/04/2013, 17:01
Arkadaşlar Merhabalar uzun zamandır pek giremiyordum siteye özellikle ,

Bu aydan sonra yaz için Arabamda bikaç küçük değişiklik hedefliyorum ,
Zaten hali hazırda 1 numara cam filmi , cam rüzgarlığı ve app plaka var ,

Şimdi sırada "Abarth Spoiler" ve marşpiyel ile devam etmek istiyorum arkasından arka tampon altı difüzör ve ön tampona lip düşüncem var, nette bir tane gördüm daha önce taktıran varmı yada bunun haricinde temin edebileceğim bir yer varmıdır diye sormak istedim!

Özellikle bikaç arkadaş ile ilgili abarth spoiler ve marşpiyel konusunda gayet iyi diye duyumlar almıştık.

Difüzörün linki PUNTO EVO ARKA TAMPON DİFÜZÖRÜ ERDEM GARAGE tuning-aksesuar - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 117236954 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-punto-evo-arka-tampon-difuzoru-erdem-garage-tuning-aksesuar-117236954/detay)

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim =)

1923qw
22/04/2013, 17:14
bu difüzörün benzeri malebow adlı arkadaşta vardı garajına bak bi istersen :)

burYq
22/04/2013, 18:41
difüzör bende de var. taktıktan sonra kesinlikle egsoz da istiyor difüzör

Kadoo
24/04/2013, 12:04
peki egzosu yaptırırz da yaptırırken sadece difüzör mü kesilecek yoksa tamponda kesilio mu bi bilgin varmı burak ?

maceraci95
24/04/2013, 12:08
peki egzosu yaptırırz da yaptırırken sadece difüzör mü kesilecek yoksa tamponda kesilio mu bi bilgin varmı burak ?

Aynı ekten bende var. Soba borusu gibi büyük çaplı egzoz isterseniz her ikisininde kesilmesi gerekebilir. Ama küçük çaplı veya oval tip egzoz olursa hiç bir şey kesilmiyor.

Kadoo
24/04/2013, 12:10
Aynı ekten bende var. Soba borusu gibi büyük çaplı egzoz isterseniz her ikisininde kesilmesi gerekebilir. Ama küçük çaplı veya oval tip egzoz olursa hiç bir şey kesilmiyor.

Harika , Peki abarth tip spoiler ve marşpiyelleri nereden veya kimden temin edebilirim bi bilginiz varmı ?

burYq
24/04/2013, 12:12

difüzör zaten ona göre yapılmış. egsoz yeri mevcut. devasa bir egsoz yaptırmayacaksınız tabi.

maceraci95
24/04/2013, 12:12
Forumda satanlar var. Femoli ile görüşün.

Kadoo
24/04/2013, 12:27
tamamdır teşekkürler ,