Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kablo Kesmeden Amerikan Park yapılıyormus ama yol bilgisayarı arıza ısıgı yakarmı ??

Emre Beyza
21/04/2013, 02:03
Arkadaslar kablo kesmeden aparatla amerikan park baglıyorlarmıs sordum bızım puntolarda yol bılgısayarı var ağrıza ısıgı yakıyormus rıca etsem bılgılendırırmısınız sımdıden tesekkur ederım..

ThePhenoM
25/04/2013, 23:56
+1

alixxx
26/04/2013, 00:01
Emre bey daha önce bu konu konuşuldu keşke konu açmadan araştırsaydınız.bu iş için devreli olan Amerikan park modüllerini kullanırsanız yakmayacaktır. Genel bilinen satış sitesinde bu devreden var onu alırsanız yakmaz fakat eski tip olan dirençlerle yapılanlar arıza ışığı yakacaktır.

OzzY
26/04/2013, 02:34
devreli olanda da kablo kesilir, daha doğrusu ampulu değiştirmeden yapılan her yolda kablo kesilir. Ampulu çift duylu ile değiştirirseniz kesmeye gerek yok, sadece parktan sinyale ek yapmak gerekir.

delta0o
26/04/2013, 09:31
devreli olanda da kablo kesilir, daha doğrusu ampulu değiştirmeden yapılan her yolda kablo kesilir. Ampulu çift duylu ile değiştirirseniz kesmeye gerek yok, sadece parktan sinyale ek yapmak gerekir.
aynen.çift duylu ampul + ek tamamdır.bu hafta boyle yaptırdım sıkıntı yok.

rohan4421
26/04/2013, 10:31
bu american park nedir sinyal yanık haldemi kalmış oluyor, görüntü hoş duruyo bende yaptırmayı düşünüom aslında ama sıkıntılı bişyemi acaba

ferdigokhan
26/04/2013, 12:45
+1

sadece_erhan
26/04/2013, 13:20
Sinyal kablosu her türlü kesilir, kesilmek zorunda, aksini söyleyen yalan söyler....

Edit: Ozan a tşkler

rohan4421
26/04/2013, 13:21
park kablosu her türlü kesilir, kesilmek zorunda, aksini söyleyen yalan söyler....

kesilip kesilmeme konusunu demiomda bunu yapmanın araca verecegi bi sıkıntısı varmı acaba

delta0o
26/04/2013, 13:24
kesilip kesilmeme konusunu demiomda bunu yapmanın araca verecegi bi sıkıntısı varmı acaba
herhangi bir zararı yok.

sadece_erhan
26/04/2013, 13:39
BRAVO Amerikan Park Sinyal Modülü - Işık Ayarlı ve 1-0 Anahtarlı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118474106 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-urunler-bravo-amerikan-park-sinyal-modulu-isik-ayarli-ve-1-0-anahtarli-118474106/detay)

bu ilandaki benim arabam, modülü aldığım satıcı fotoğrafları istemişti ilana koymuş, bu modülü alırsan herhangi sıkıntı yaşamazsın, ısınma vs hiç sorun yok, 6 aydır takılı sürekli çalışıyor.

rohan4421
26/04/2013, 16:12
BRAVO Amerikan Park Sinyal Modülü - Işık Ayarlı ve 1-0 Anahtarlı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118474106 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-diger-urunler-bravo-amerikan-park-sinyal-modulu-isik-ayarli-ve-1-0-anahtarli-118474106/detay)

bu ilandaki benim arabam, modülü aldığım satıcı fotoğrafları istemişti ilana koymuş, bu modülü alırsan herhangi sıkıntı yaşamazsın, ısınma vs hiç sorun yok, 6 aydır takılı sürekli çalışıyor.

dostum bunun montajını yaptırmada sorun yaşarmıyım acaba ?? birde ışıgın rengini daha koyu hale getirmem mümkünmü yada resimlerden dolayımı sinyaller cok acık sarı duruo. bu arada güzel olmuş

sadece_erhan
27/04/2013, 01:55
tşkler, koyuluk ampül rengiyle alakalı, rengini değilde ışık şidetini ayarlıyosun. montajı bir elektrikçiye yaptır zaten içinden klavuz çıkıyor ben kendim yapmıştım

OzzY
27/04/2013, 20:57
park kablosu her türlü kesilir, kesilmek zorunda, aksini söyleyen yalan söyler....

sinyal olmasın o? :D her türlü montajda parktan sadece ek alınır. oda kabloyu kesmeden yalıtımında bi çentik açılarak yapılır :D ampul değiştirilerek yapılan montajda başkada bişey değişmez(duy uydurulmalı tabi ama yedek alınıp onun üzerinde çalışılırsa orjinali bozulmaz)

sadece_erhan
27/04/2013, 22:38
sinyal olmasın o? :D her türlü montajda parktan sadece ek alınır. oda kabloyu kesmeden yalıtımında bi çentik açılarak yapılır :D ampul değiştirilerek yapılan montajda başkada bişey değişmez(duy uydurulmalı tabi ama yedek alınıp onun üzerinde çalışılırsa orjinali bozulmaz)

Bravo ozan iyi yakalamışsın, yanlış yazmışım yaw, dur düzelteyim , hay allah :)😁

Sent my iPhone 4s using