PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza..

skyline28
20/04/2013, 11:46
Dün cepa avm nin arkasında eve giderken taksici bana vurdu ama benim suçlu olduğumu söyledi bende trafiği çağırdım tutanak tuttu pazartesi kurtuluştan raparunuzu alırsınız dedi(((

kadir07
20/04/2013, 11:49
Geçmiş olsun...

Punto38
20/04/2013, 11:51
Geçmiş olsun. Nasıl oldu acaba tam? Büyük ihtimalle taksicinin hata payi yüksektir taksiciler otobusculer maşallah yolda tek kendileri var gibi suruyorlar.

malebow
20/04/2013, 11:53
geçmiş olsun, olay nasıl oldu? merak ettiğim taksici aracının neresiyle böyle birşey yapabildi?

skyline28
20/04/2013, 11:55
taksici en sağ şeritte bende orta şeritteydik sağa doğru dönüyorduk tam dönerken bir anda karar değiştirdi taksici ve ileri doğru gitmeye çalıştı ....
ama kazadan sonra ..taksici ben direk gidecektim sen önüme kırdın diyip suçu bana atmaya çalıştı

skyline28
20/04/2013, 11:56
geçmiş olsun, olay nasıl oldu? merak ettiğim taksici aracının neresiyle böyle birşey yapabildi?
taksiçi sol ön farının olduğu tarafla bana vurdu

skyline28
20/04/2013, 11:57
taksi de hiç bişey yok

muratuludag
20/04/2013, 12:16
şimdi lineanın sağlamlıgınamı sevinmeli?
daha sıfır bi puntoyu yediğinemi üzülmeli? geçmiş olsun diyorum.

malebow
20/04/2013, 12:18
En sağ şeritten dönecek olsaydınız sıkıntı olmazdı anca orta şeritten adamın önüne kırmış gibi görünüyorsunuz.Malesef yüksek ihtimalle kusurlu siz bulunacaksınız

sedat06DF5649
20/04/2013, 12:27
çok geçmiş olsun

alixxx
20/04/2013, 12:27
Geçmiş olsun üzücü bir durum.

MethyLen
20/04/2013, 12:43
Geçmiş olsun anlattığınıza göre suç sizde gözükse bile , eğer sağ sinyaliniz yanıyor ise ve sağ şeridin içerisine kısmen girmiş iseniz suçun yüksek oranı taksicide çıkacaktır.

reddragon
20/04/2013, 12:58
şimdi lineanın sağlamlıgınamı sevinmeli?
daha sıfır bi puntoyu yediğinemi üzülmeli? geçmiş olsun diyorum.
Puntoya aracın en hassas yeri olan kapıdan en sağlam yeri olan tamponla vurmuş. Lineanın puntodan sağlam olduğunu sanmıyorum....Tampon tampona çarpışsalardı ikisinde de bişey olmazdı. Neyse güzel bir boya ve göçük tamiriyle eskisi gibi olur geçmiş olsun...

SaLDo
20/04/2013, 13:31
Gecmiş olsun çok sorunlu bir kaza gibi gözükmüyor. Ortadan donus olmaz maalesef eger öyleyse taksici son anda bile karar değişse suc sizde cıkacaktır. Normaldr suclu ancak kurallar öyle demiyor maalesef

holigan
20/04/2013, 13:32
geçmiş olsun.

Battal
20/04/2013, 13:32
Orası sürekli kullandığım bir yol, sizin gittiğiniz istikametin tam tersinde taksi durağı var tam köşede ve çok daha tehlikeli. Gelişigüzel park ediyorlar, langır lungur kullanıyorlar kazaya davetiye.

Geçmiş olsun, çok birşey yok. Üzülmeye değmez :) Bende dün akşam kaza yaptım, benim aracın durumu çok daha kötü, benim raporda ptesi kurtuluştan çıkacak.

By AzraiL
20/04/2013, 13:37
Geçmiş olsun üstadım,
benzer olay başıma geldi kadın tali yoldan çıkıp sola sinyal verip direk en sol şeride geçti ve ben sol şeritten gidiyordum korna sellektör felan derken diğer arabanın sol arka kısmına vurdum tramer sonucu benim %100 haklı olduğumu açıklamıştı ve sigortadan almıştım paramı.

İnş. zarar edeceğiniz bir sonuç verilmez.

atlatma
20/04/2013, 13:38
Geçmiş olsun. Rabbim daha kötüsünü vermesin.

merkep
20/04/2013, 14:50
taksici her zaman suçludur. babasının yolu ya oyle kullanıyor istediği gibi. biraz fren yapsan ne olur de mi ama yok kimseye yol vermez ama herkesten de yol ister zorla.

didi77
20/04/2013, 14:54
Gecmiş olsun bugün formda kaza haberleri fazla geldi bana ::((( trafiğe çıkmayacam bugün moral sıfır

aykut_1914
20/04/2013, 19:06
Geçmiş olsun.

%90 siz hatalı bulunucaksınız çünkü sağa dönüşte en sağ şeritten dönmek gerekli

Geçmiş olsun üstadım,
benzer olay başıma geldi kadın tali yoldan çıkıp sola sinyal verip direk en sol şeride geçti ve ben sol şeritten gidiyordum korna sellektör felan derken diğer arabanın sol arka kısmına vurdum tramer sonucu benim %100 haklı olduğumu açıklamıştı ve sigortadan almıştım paramı.

hocam sen okuduguna emin misin arkadaşın yazdıklarını? :D
sadece "kaza" kelimesi benziyor olayda :)

skyline28
20/04/2013, 20:39
taksici ilk araçtan çıktık yüzü düştü ve kusura bakma dedi ama taksi durağı yakındı ve taksiciler geldi ve hemen aklını çeldiler sonra ters yapmaya başladı sonrada bana şöförlüğü siz mi öğreteceksiniz bana dedi firene bile basmadım özellikle dedi ...

onur1986
20/04/2013, 21:06
Geçmiş olsun.ah şu taksi ve minibüsler ah!..

SKELETER
21/04/2013, 04:45
Geçmiş olsun üstadım,

Aynısı benimde başıma geldi. Suç yüzde yüz karşı tarafa verildi. Çarpan sürücü ben sola kaçarsın sandım dedi. İnsanımızın gözü kara, inatlaşıp yola girmeye çalışıyor.

görkem koçsan
21/04/2013, 05:01
bununla geçmiş olsun allah daha beterinden korusun...

erdiyilmaz
21/04/2013, 08:35
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin.

Sent my iPhone using

CoachK
21/04/2013, 10:15
Taksicidir yapar. Üstüne de kırar, içinden geçmeye de çalışır. Sen buna tepki olarak adamı döversin o zamanda " sarı öfke " yapmaya kalkarlar birlik olurlar hepsini döversin sonuçta sen zararlı çıkarsın :) Sakinliğini koruyabildiysen en büyük mükafat bu bence. Görünen sen haklısın. Kazalarda genelde haksız taraf çok vıdı vıdı yapar. Takılma, raporda zaten herşey ayrıntılı olarak çıkıyor. Geçmiş olsun.

toprakozz
21/04/2013, 12:56
geçmiş olsun kardeş.Onun söylemesi önemli değil umarım raporu iyi düzenlemiş fotolarla gösterebilirsen haklı çıkabilirsin ama aksi taktirde sadece raporda ben sağa dönerken adam çarptı bana karşı tarafta böyle cümleler yazarsa ve sen şahit göstermezsen malesef sigorta yuzde yuz seni kusurlu gösterir.

fiko
21/04/2013, 16:40
Geçmiş olsun. Nasıl oldu acaba tam? Büyük ihtimalle taksicinin hata payi yüksektir taksiciler otobusculer maşallah yolda tek kendileri var gibi suruyorlar.

taksicilere karşı önyargılısınız renk sarı olduğu için göze batıyor halbuki ticari araç sürücüsü bir kazaya karıştığı anda en çok zarar gören kişidir o yüzden daha dikkatli davranır (duyarlı davranma zaafı olsa bile) bu arada geçmiş olsun .....

xxdiablo
21/04/2013, 16:58
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah taksi ve minibüs gördünmü etrafında çok dikkatli olucaksın yol boş gibi her türlü gidiyorlar binek araçlara kızıyorlar yarış yapmasınlar diye adamlar 2 tl için yolda kapışıyorlar koca arabalarla;

Castell
21/04/2013, 17:45
Geçmiş olsun...

omerv
21/04/2013, 18:45
taksici her zaman suçludur. babasının yolu ya oyle kullanıyor istediği gibi. biraz fren yapsan ne olur de mi ama yok kimseye yol vermez ama herkesten de yol ister zorla.

Ya Bu taksi düşmanlığını da anlamış değilim. Herkes iyi Soför, kimse hata yapmıyor. Bir tek diger taraf suclu Yok boyle birsey olur boyle seyler kazadir herkesin basına gelir. Gecmis olsun diyelim raporu bekleyelim. Raporlar da genelde sagını kontrol etmeyene suc verir.

tunalent
21/04/2013, 18:53
vallahi sizi oraları bilmemde bizim buralarda taksiler ışıklarda pek durmaz U dönüşü yapılmayan yerlerden dönerler tek yön yollarda yolcuları bırkaıp muhakkak geri geri ters yönde gelirler bir yolcu gördümü hemen sizin önüzüden kırıp sağa yanaşır korna çalıncada size bağırırlar birini indireceklerse 20 m ilerdeki boş yere girmez zank diye yolun ortasında durur o yolcusunu indirip para üstünü verene kadar sizi bekletir )))

tunalent
21/04/2013, 19:02
kurallara daha fazla uyan araçlar
1. otobüsler
2.TIR lar
3.özel otomobiller
4.kamyonlar
tehlikeli araç kullanan araçlar
1.minübüsler
2.ticari araçlar komyonet midi büs doblo tarzı özel şirket ve dağıtım araçları
3.özel şirket otomobiller
4.taksiler

BSK
21/04/2013, 20:54
vallahi sizi oraları bilmemde bizim buralarda taksiler ışıklarda pek durmaz U dönüşü yapılmayan yerlerden dönerler tek yön yollarda yolcuları bırkaıp muhakkak geri geri ters yönde gelirler bir yolcu gördümü hemen sizin önüzüden kırıp sağa yanaşır korna çalıncada size bağırırlar birini indireceklerse 20 m ilerdeki boş yere girmez zank diye yolun ortasında durur o yolcusunu indirip para üstünü verene kadar sizi bekletir )))

+1 aynen

Htc Sensation/

tyilgin
21/04/2013, 21:19

+1 Bende bizim buradaki ticari araç sürücüleri nerden geldi diyordum :D

Bu arada kazanız kafa kafaya olsaydı kusurlu bulunabilirdiniz ancak vuran araç ön tarafıyla sizin aracınızın arka kısmından vurmasından dolayı kusurun sizde bulunacağını sanmıyorum.

Yinede hiç bir şey aracınızın hasar görmüş olmasını değiştirmiyor maalesef, geçmiş olsun.

Kazasız belasız günler hekese...

tunalent
21/04/2013, 22:03
+1 Bende bizim buradaki ticari araç sürücüleri nerden geldi diyordum :D

Bu arada kazanız kafa kafaya olsaydı kusurlu bulunabilirdiniz ancak vuran araç ön tarafıyla sizin aracınızın arka kısmından vurmasından dolayı kusurun sizde bulunacağını sanmıyorum.

Yinede hiç bir şey aracınızın hasar görmüş olmasını değiştirmiyor maalesef, geçmiş olsun.

Kazasız belasız günler hekese...
Bizim buralara nerelerden gelmişlerse size de oralardan gelmiştir :))

lanceee
22/04/2013, 01:20
Geçmiş olsun

didi77
22/04/2013, 01:30
Bence minibüslerde cok tehlikeli gecen Şubat ayında Manisa'nda izmire gidiyorum iş çıkış saatine takıldım o minibüsler adeta yarışıyor sollama hız aklınıza ne gelirse yaptılar yaklaşık 30 dk sonra izmir girişinde o servis lerden birinin bir otonun üstünde gördüm minibüs taksi kamyon şöförlerinin sizin orası burası yok hepsi aynı maalesef maganda kursunuyla vurulursun ölmesin ambulans la giderken düz yolda kamyon çarpar içinde ölürsün işte Türkiye gercegi

kayya
22/04/2013, 14:05
Taksicilerin %90'ı kendini Michael Schumacher sandığı için kazalara karışıyorlar. Taksici rezaletini görmek için gidin Kızılay meydanına yarım saat gözlemleyin... Taksicinin karıştığı her kazada, benim gözümde taksicinin hatası büyüktür. O kadar iyi biliyorsan araba sürmeyi, kazadan kaçmayı da bilmelisin...

Size geçmiş olsun. Herkese kazasız belasız günler dilerim.

skyline28
22/04/2013, 18:44
bu arada roporu aldım ve kusurlu benmişim yapacak birşey yok...

ametist
22/04/2013, 19:50
taksicilere karşı önyargılısınız renk sarı olduğu için göze batıyor halbuki ticari araç sürücüsü bir kazaya karıştığı anda en çok zarar gören kişidir o yüzden daha dikkatli davranır (duyarlı davranma zaafı olsa bile) bu arada geçmiş olsun .....

iki haftadır ankaradaydım. yüksek offsetli jant takıp eksozu bağıran her taksicinin, istisnasız hepsinin ,sanki altlarındaki araç çok bağırınca çok gidiyormuş gibi makas ata ata gittiklerine o kadar çok şahit oldum ki, haklarında hissettiklerim için "önyargı" tanımı pek zarif kalır.

ayrıca ankarada herhangi bir taksicinin nezaket kuralları dahilinde yol verdiğini vs de hiç görmedim. aksine hepsi yolları büyük babaları yapmış da biz sehven o yolda gidiyormuşuz gibi araç kullanıyor...

Ersal
24/04/2013, 23:12
bu arada roporu aldım ve kusurlu benmişim yapacak birşey yok...

Sağlık olsun boşverin.Herşeyin hayırlısı

toprakozz
24/04/2013, 23:27
Sağlık olsun kardeş.Herşey rapor da.Siz raporu iyi düzenlemiş ve fotolarla destekleseydiniz karşı tarafa suçu verebilirdiniz ama böyle durumlarda karşı taraf sucu ustlenmıyor ve sızde hatalı olduguna emınsenız kesınlıkle polıs ı arayın ve polıs tutsun raporu...Sadece tavsıye...

rafetyildiz
24/04/2013, 23:40
cok gecmıs olsun ALLAH beterınden saklasın

biancoangelo
27/04/2013, 00:52
Geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın.

Engin_T
28/04/2013, 11:02
Geçmiş olsun :(

Le10ur
28/04/2013, 12:31
geçmiş olsun