PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G. Punto 1.3MJet Active 2007 145000km



B-O-A
19/04/2013, 12:20
Arkadaşlar aracımı satıyorum. Daha donanımlı bir araç, muhtemelen Evo alacağım. Link aşağıdadır. Aracım hakkında detaylı bilgiyi benim dışımda Oto ( Yurtçu) kardeşimden de öğrenebilirsiniz. Saygılar.


Aracım 2007 model 1.3 Multijet 75HP modelidir. Yakıt cimrisi bir araçtır. Tüm bakımları Birmot'ta yapılmıştır. Size masraf çıkarması muhtemel tüm parçaları (baskı balata takımı, trigger bloğu(zincir değil blok halinde servisinde değişmiştir), amortisör takozları, fren balata ve diskleri, ön ve arka amortisörleri, sinyal kolu grubu) orjinal servisinde değiştirilmiştir. Çelik jant ve Continental lastik takılmıştır. Kilometresi orjinaldir. Tek kuruş masraf etmenize gerek yoktur. Yakıtını koyup binebileceğiniz bir araçtır. Hiçbir vergi borcu, rehin durumu vb yoktur. Vizesi 2013 sonuna kadardır. Dediğim gibi hiçbir masrafı yoktur. Aracın değişen 1 parçası vardır. Sol ön çamurluk değişmiştir. Ayrıca sağ marşpiyeli kaldırıma sürttüğüm için Sonax'ta boyatmıştım. 2011 Aralık ayında Sonax'ta nano komple bakım yapılmıştır. Ayrıca resimlerde de görebileceğiniz üzere araca 7" dokunmatik ekranlı, GPS-DVD-MP3-TV vb özelliklere sahip teyp takılmıştır. Orjinal teybini de vereceğim. Aracı dilediğiniz servise gösterebilirsiniz. Aracın plakası daha önce başka bir araç tarafından kullanılmıştır. Plakaya ait büyük kaza çıkabilir. Bende bunu kasko yaptırırken öğrenmiştim. Mutlaka sorgulamak isteyen olursa şase numarasını verebilirim. Aracımı özenle ve dikkatlice kullandım. Benim niyetim kimseyi kandırmak, kazıklamak değildir. Hayatımda trafik cezası dahi almamış bir kişiyim. Bu sebeple herşeyi açık açık yazdım. Daha donanımlı ve geniş bir araç almak istiyorum. Fiyat pazarlıksızdır. Ona göre belirlenmiştir.

-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-tertemiz-masrafsiz-sorunsuz-bakimli-1.3mjet-122041225/detay/

B-O-A
29/04/2013, 11:08
Arkadaşlar aracımı haftasonu takasta kullandım. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

cck1
29/04/2013, 13:27
hayırlı olsun nasıl yaptınız? ne aldınız?

ABNEW
29/04/2013, 14:33
hayırlı olsun nasıl yaptınız? ne aldınız?

Cemal, B-O-A GP sunu takasa verip Yeni Punto 1.3mjtd Lounge almış,

Hayırlı olsun tekrardan :)

B-O-A
29/04/2013, 14:38
hayırlı olsun nasıl yaptınız? ne aldınız?

Yine punto aldım. dizel 75 lounge. Teşekkür ederim.


Cemal, B-O-A GP sunu takasa verip Yeni Punto 1.3mjtd Lounge almış,

Hayırlı olsun tekrardan :)

Teşekkür ederim :)