PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk yıkama

edelsang
19/04/2013, 11:30
geçen seneden beri arabanın koltuklarını yıkamayı düşünüyorum fakat nasıl yaparım neyle yaparım diye aklımda soru işaretleri var. Böyle bir çalışması olan arkadaşların önerilerini alabilirsem işim biraz daha kolay olur gibi.

uurknkc
19/04/2013, 13:02
sen o işe hiç girme :D aşağıdaki konuda arkadaşlar yapmışlar ama baya uzun süren bir iş Mehmet kardeşim :D Senin araba daha 2011 naptın o koltuklara anlamadım.. Bende sökcem yıkıcam zahmet edip gelirsen seninkinide yıkarız belki..

https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/38263-orjinal-kiliflarin-sokulup-temizlenmesi-resimli-anlatim.html

cihankardes
19/04/2013, 13:05
Piyasada bilinen markaların aktif köpükleri var. Yumuşak bir fırça ile uygulayıp kurumasını bekliyorsunuz. Sonra da elektrik süpürgesiyle çekiyorsunuz.

uurknkc
19/04/2013, 13:14
o uygulamayı yapan bir çok arkadaş tekrar kustuğunu söylüyor.. ayrıca elektrik süpürgesi değilde halı koltuk yıkama makinesiyle olur.. elektrik süpürgesi içine su çekerse bozulur büyük ihtimalle...

edelsang
19/04/2013, 13:24
Uğur kardeşim ne zaman zahmet etmeyi düşünüyon ? :) ayrıca cihanın dediği elektrikli süpürgeler su çekme özelliği olanlardandır çünkü bizde öyle bi süpürge mevcut. Hem halı yıkama hem süpürge.

HTC Sensation Z710e cihazımdan 2 ile gönderildi

uurknkc
19/04/2013, 13:26
madem sizde halı yıkama makinesi mevcut neden bu zamana kadar bundan haberimiz yok? :D Getirsen bigün aymarda hallederdik iki arabayıda... Bizi boşu boşuna uğraştırıyon :D

edelsang
19/04/2013, 13:30
madem sizde halı yıkama makinesi mevcut neden bu zamana kadar bundan haberimiz yok? :D Getirsen bigün aymarda hallederdik iki arabayıda... Bizi boşu boşuna uğraştırıyon :D

Güzel kardeşim aymara getirdiğim süpürgenin öyle bir özelliği olduğunu sana söylemiştim ;)

uurknkc
19/04/2013, 13:35
tamam şu vizeler geçsin getir o süpürgeyi... iyice öğren nasıl kullanılıyo

edelsang
19/04/2013, 13:41
tamam şu vizeler geçsin getir o süpürgeyi... iyice öğren nasıl kullanılıyo

Anlaşıldı kanki