Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim Oğlumda Forumda :)
Ben Ankara'dan Muhammed Karakoyun Punto Evo 1.4 Multiair ile aranızdayım araç üzerinde modifiye olarak neler yapılabilir yorumlarınızı bekliyorum :)
https://j1304.hizliresim.com/18/l/m714m.jpg
https://k1304.hizliresim.com/18/l/m7159.jpg
https://k1304.hizliresim.com/18/l/m716f.jpg
https://j1304.hizliresim.com/18/l/m717t.jpg
Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...
hoşgeldiniz, ilk olarak ampulleri beyazları ile değiştirmekle başlayabilirsiniz mesela, jantlar zaten hepimizin hayali süperler, biraz alçaltırsanız daha hoş durabilir, spoiler,marşpiyel,cam filmi... tavsiyeler bitmez:)
cluppunto65
19/04/2013, 00:46
Hoşgeldiniz :) maşallah Allah ım kaza bela vermesin İnşallah..
Çok sağolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela vermesin :)
cluppunto65
19/04/2013, 00:51
hoşgeldiniz, ilk olarak ampulleri beyazları ile değiştirmekle başlayabilirsiniz mesela, jantlar zaten hepimizin hayali süperler, biraz alçaltırsanız daha hoş durabilir, spoiler,marşpiyel,cam filmi... tavsiyeler bitmez:)
kesinlikle arkadaşın söledikelrine katılıyorum :) şimdilik sen başla bunlarla zamanla bak daha neler çıakcak :D
MethyLen
19/04/2013, 00:56
Güzel araç. Önce leylek görüntüsünden kurtarmak şart :)
Bu leyleklikten kurtulmak için kaç cm yay uygun olur üstadlar jantlarıda düşünürsek ayrıca araba dolu olduğu zaman davlumbaza sürtmeler yaşanıyormuş bu problemler olmadan kaç cm yayı uygun görürsünüz marka olarak ne olabilir ? :)
hoşgeldiniz, öncelikle jantlardan kurtulun hocam. ben alabilirim :D
Malebow hocam herkes arabadaki bir iç bordo döşemeye birde bu jantlara hasta çok mu güzeller :)
Malebow hocam herkes arabadaki bir iç bordo döşemeye birde bu jantlara hasta çok mu güzeller :)
Bordo döşeme bende de var :) aracı biraz basarsanız, 1. Abarth jant 2. take off 3. bu jant. en çok yakışanlar sıralaması böyle olur bence :)
Abarth jant çok güzeller bende onları yakıştırıyorum :)
Bu arada aracın plakalıklarını sökerek de başlayabilirsiniz :) spor yay bende takacaktım ama amortisörlerimiz biraz sert diğer araçlara göre, uygun görmedim. Aracınız zaten pop-kit li felan, modifiye edecek pek birşey yok. spoiler marşpiyel felan yapabilirsiniz :) ankarada olmanız sizin için iyi, forumdan işin ehli abilerimiz var. Garajdan benim araca bakıp fikir sahibi olabilirsiniz :)
Abi senin araca baktım ilk olarak plakalıklar daha sonra marşpiyel ve abarth spoilerin yakışacağını düşünüyorum sendeki arka tampon lipi yerine komple body kit taktırayım dedim oda biraz pahallı geliyo komple olduğu için sanırım
FİAT PUNTO EVO BODY KİT PAKETİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 97056129 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-fiat-punto-evo-body-kit-paketi-97056129/detay)
2 milyarım olsa model yükseltirim be :D
Oda senin tarafatan farklı bi bakış açısı hocam :D
Brembo Kaliper Kapakları nasıl olur yorumları alalım :)
__ BREMBO KALİPER KAPAĞI__ BEYAZ RNK 4LÜ TAKIM_______ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 87934077 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-brembo-kaliper-kapagi-beyaz-rnk-4lu-takim-87934077/detay)
Aramıza hoşgeldiniz...Maşallah aracınız gayet güzel cam fimiyle spor yay bile yeterli olacaktır...
Arkadaşlar cam filmi olarak hangi markayı önerirsiniz ;) Fiat servislerinde yapılan filmin kalitesini bilen varmı orda yaptırmak mantıklımıdır :)
3M iyidir ama önceki aracımda markasız ucuz bi film vardı çizilmez olduktan sonra çokta sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum
onur1986
19/04/2013, 22:33
Hoşgeldiniz.aracınızın da maşallahı var.henüz sahip değilseniz forumumuzun stickerıyla modifiyenize başlayabilirsiniz :)
3m ve lumara iyi diyolar peki kaç derece bu araca yakışır ne dersiniz?
maşallah allah kaza bela vermesin, öncelikle birgün jantları değiştirmeyi düşünürsen ilk bana ulaş :D daha sonra bence abarth body kit yapmayın, eğer yapma planınız varsa italyadan orjinalini getirtin tani akrep yada çok kollu beyaz jantlarıyla birlikte, tabi maliyeti 7000 i geçicektir, aracınıza 3.5 luk eibach yay olur diye düşünüyorum bu konuda daha bilgili arkadaşlar doğruyu söylücektir, orjinal tip marşpiel ve spoiler (abarth tip te olabilir) takmanız ve bunun yanında cam filmi, karartılmış far (orjinal), sport tip arka stop ve piano black ayna kapakları yaptınmı tadından yenmez... :) örnekleri aşağıda ;)
ferdigokhan
19/04/2013, 23:22
Hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler
Engin abi araba yakıyo ortalığı :)
sedat06DF5649
20/04/2013, 12:34
hoşgeldin öncelikle bence serviste çektirmek filmi çok maliyetli olur gerek yok ama düşünürsen yardımcı olurum film için. ayrıca araca yay ve spoiler takman yeterli olacaktır filmle birlikte jantlar güzel çünkü tabi karar yinede senin
MethyLen
20/04/2013, 12:42
Hoşgeldiniz.aracınızın da maşallahı var.henüz sahip değilseniz forumumuzun stickerıyla modifiyenize başlayabilirsiniz :)
Forum sticker'ı ne zamandan beri modifiye sayılmaya başlandı :D
Etimesgut'ta bi tane stickerli Punto göremedim arkadaş ilk benimki olacak heralde yakında :)
Güzel araç aynısından bende de var plaka dahil :) Muhammed arkadaşımız öz kardeşim olur, parayı ben saydım ama araba onun alamıyoruz elinden :muz::muz::muz:
aykut_1914
20/04/2013, 22:15
o jantlar gerçek mi ya? :D
hocam sorması ayıp ne kadara aldınız jantlarınızı?
kocaman bir maşallah :)
Gerçek gerçek jantların fiyatına gelince orjinal üzerinde gelen jant böyleydi :)
aykut_1914
21/04/2013, 00:05
nasıl ya, size kıyak mı fiattan? :)
Hoşbulduk Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler
Engin abi araba yakıyo ortalığı :) seninkide ufak dokunuşlardan sonra yakıcaktır ;)
nasıl ya, size kıyak mı fiattan? :) kardeşim türkiyede 5-6 tane bu janttan olan multiair gördüm daha ne kadar var bilmiyorum, orjinal üzerinde bir parti gelmişti, bizim şansımızı öpeyim :D
Büyük şans gerçekten abi normalde takımı 2000 lira civarındaymış :)
aykut_1914
21/04/2013, 13:13
valla hiç canlı canlı görmedim,dokunmadım :D
ondan sordum gerçek mi diye :)
valla hiç canlı canlı görmedim,dokunmadım :D
ondan sordum gerçek mi diye :)
Zaten çok az kullanan var bu janttan çoğu take off ve başka jantlar :)
muratuludag
21/04/2013, 13:22
aracınız cok güzel kazasız belasız.bu jantlara bayılıyorum sıfırını nerden nasıl bulabiliriz?
Punto Lounge çıkmadan önce Fiat Web sitesinden satışı yapılıyordu ama şimdi baktım kalkmış bu takımlar ancak Antalya'daki Fiat servisleriyle görüşürseniz ellerinde olabilme ihtimali var diye düşünüyorum :)
muratuludag
21/04/2013, 13:43
bu jantlar gercekten cok iyi baska bi marka almaya gerek dahi yok :)
Çok teşekkürler hocam inşallah sizin lastiklerde de görürüz bu takımlardan :)
muratuludag
21/04/2013, 13:49
valla arac bi 5.000 i görsün ondan sonra takacagım kesin olarak bakalım allah büyük :)
xxdiablo
21/04/2013, 16:36
güzel araç kazasız belasız sürüşler inşallah
jantların fiyatı 2000 nin üzerinde lastik hariç :D
Nette aradım aradım bulamadım sıfırını almak isteyen olursa işi zor gerçekten :)
Maşallah jantları gerçekten çok şık
Maşallah jantları gerçekten çok şık
Çok Teşekkürler :)
Jantlar orjinal mi? Orjinalse kodu adı nedir? Herkes biliyor bi ben bilmiyorum :)
Araç güzel, kazasız belasız.
Jantlar orjinal mi? Orjinalse kodu adı nedir? Herkes biliyor bi ben bilmiyorum :)
17" Evo Mair Sport Jantı Türkiye'de malesef satışı bulunmuyor :)
Vay arkadaş 😊 Eee nerden bulucaz? ☺️
Yurtdışından alabilirsin 2. el bulman çok zor ilk 100 Mair Evo ile geldi Tr'ye bu jantlar.Geçen Aylarda bir arkadaş satıyordu forumda ama 2000 civarı istiyodu oda sanırım.
Senin için bir resim daha ekleyeyim.
https://i.hizliresim.com/Nbd8oO.jpg
satışı var,
sizin aracınızdaki jantın parça kodu: 51842695 ve servis liste fiyatı: 629 TL
Füme olan versiyonun parça kodu: 51873712, onunda servis liste fiyatı: 891 TL
fiyatları fiat arma servisten aldım
foruma reklam veren bayiilerden indirim alınabilirse daha uygun bi fiyata bakınabilir.
ben füme olanını düşünmüştüm ama fiyatı yüksek geldi, bu ay kaskoyu ve trafik sigortasını yenileyeceğim. hem ayrıca kışlıklara geçeceğim yakın zamanda, belki bahara doğru şeytan dürter bilemem :mellow00:
bahsi geçen fiyatların adet fiyatı olması lazım :)
bahsi geçen fiyatların adet fiyatı olması lazım :)
yedek parçalar hep adet üzerinden fiyatlandırılıyor evet.
ürün pahallı, değer mi? o konuda yoruma açık, ama ulaşılmaz değil.