Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 bin bakımı ve ücretleri
20 bin bakımına yaklaşık 1800 km kaldı oda 1hafta içinde dolar yakın zamanda 20 bin bakımı yaptıran varmı Ankara'da yaptırdı ise kaça ve nerde yaptırıldı bende yaptırmak istiyorum Ankara olmassa İzmir Muğla da olabilir en uygun fiyatı neresi ise orası olsun
Garantiniz yoksa ve İzmir'e gelcekseniz otoya gitmenizi tavsiye ederim.. Hem aracınıza bakar size bilgi verir hem de uygun fiyata herşeyinizi halleder... Tabi başka kendi sorularınız varsa bi yere not edin sorabilirsiniz... Bence garantinizin bitmesi yakınsa yetkili sevisle uğraşmayın derim.. Daha bi işe yaradığını görmedik çünkü..
muğla turmak 40.000 bakımını geçen cumartesi yaptırdım.
440 tl bakım ücreti. 1,3 multijet için
benzinli sanırım bir miktar daha ucuz olur.
Garantiniz yoksa ve İzmir'e gelcekseniz otoya gitmenizi tavsiye ederim.. Hem aracınıza bakar size bilgi verir hem de uygun fiyata herşeyinizi halleder... Tabi başka kendi sorularınız varsa bi yere not edin sorabilirsiniz... Bence garantinizin bitmesi yakınsa yetkili sevisle uğraşmayın derim.. Daha bi işe yaradığını görmedik çünkü..
Maalesef garantili daha 2 Senesi var mecbur yetkili servis olacak ortalama 350 450 arası çıkarmı masraf ?
benimde aracımda 18.000 de garantiye daha 1 yıl var. ben servise götürmeyeceğim. 450 liralık bir hizmet ve hizmet sonrası bir garanti alamayacağıma adım gibi eminim. ne sorun olsa zaten kendimiz çözüyoruz. Zaten arabanın kaskosu var.