PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 80000 bakımı

kadir1982
14/04/2013, 02:11
merhaba arkadaşlar aracımın 80000 bakımı yaklaştı fakat yetkili servistemi yoksa dışarıdamı yaptırmalıyım kararsızım servisten 600 lira gibi bir rakam çıkardılar fakat bir dünyada yapılacak seyler saydılar enjektör temizliği monifolt temizliği carbondan rot balansa kadar bana yardımcı olursanız sevinirim

MACHINE
14/04/2013, 15:49
Bence kendine iyi bir usta bul.O sana neyin ne zaman değişmesi gerektiğini söyler.Eğer aracının sistemde servis bakımlı görünmesini istiyorsan servise git.Servis kazığına devam et.Bana zamanında uzatılmış garanti kazığınıda yedirdiler.60000 km den sonra Allahtan kurtuldum.Karar senin kolay gelsin.

aaaccc
26/04/2013, 12:41
75200 deyim benimde 80000 bakımım yaklaştı. Birmot ve Medos tan fiyat aldım ve ekstra birşey çıkmazsa 450TL ye bakımı yapacaklarını söylediler. 80000 e kadar servis bakımlı gelen aracım için yine servis bakımına devam etmeyi düşünüyorum. Fakat anadolu tarafında fiat lardan anlayan iyi bir usta bulursam güvenebilirsem bir ihtimal bakımını yaptırabilirim. Var mı arkadaşlar anadolu tarafında fiat lardan anlayan daha önce gidipte burası çok iyi diyebilecek olan?

VooDoo
26/07/2013, 16:35
valla ben bi kere dışarda bakım yaptırdım itler gibi pişman oldum yağı suyu değiştir haydi yolla sevmedim o işi ben... tamam çok güzel öpüyolar bizi ama adam gibi bakım yapılıyor.. ben tavsiye etmem en güzeli servis sıkıntı olursa siz yaptınız düzeltin diyebilirsin:D ama sanayide dersen valla gardaş biz yaptığ herşeyini der atar :D

hakanka
26/07/2013, 16:39
ben bugüne kadar serviste hiç bakım yaptırmadım sözüm meclisten dışarı kerizmiyim:D

therasmus
26/07/2013, 16:50
valla ben bi kere dışarda bakım yaptırdım itler gibi pişman oldum yağı suyu değiştir haydi yolla sevmedim o işi ben... tamam çok güzel öpüyolar bizi ama adam gibi bakım yapılıyor.. ben tavsiye etmem en güzeli servis sıkıntı olursa siz yaptınız düzeltin diyebilirsin:D ama sanayide dersen valla gardaş biz yaptığ herşeyini der atar :D
Benim kocaelideki ustam servisden daha kaliteli hizmet ve satış sonrası garanti veriyor.Yani bir kalemde tüm özel servisleri silmek yanlış olur. :)