Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz bisiklet nereden alınır?
3-5 arkadaş havaların ısınmasıyla tekrar spor yapmaya karar verdik, gazi mahallesinde oturdugumuz için ormanlık alan sıkıntımız yok, yakın. geçtiğimiz seneler cross vs. yapıyorduk. bu sene ise Bisiklete binmeye karar verdik ancak Sağlam düzgün bisikletler bayagı pahalıymış, piyasanın biraz daha altında fiyatla nereden bisiklet alınır fikri olan varmı? istanbulda tabi :)
erenemre
13/04/2013, 17:23
metro groosmarket te her marka her tür en ucuza bulunabiliyor ben bikaç sene önce baya bir araştırmış en sonunda kardeşime uygun fiyata almıştım salcano marka gayette iyi çıktı bisiklet
Sirkeci'de biçok bisikletçi var Efor , Delta vs.. yada Haşim İşcan Altgeçidindeki bisikletçilerden Kron , Salcano markalarına bakabilirsiniz. Diğerleri markette satılan bisikletlerden, bi işe yaramazlar.
ucuz bisiklet çabuk dağılır... ben salcano kullanıyorum... yazın işe bisikletle gidip geliyorum... yaz kış çarşıya kesinlikle bisikletle giderim... 600 tl ye almıştım.... bu sene aynısı 790 tl...
bu kış delta bisikletten geotech neon aldım.% 30 indirimle 650 tl ye geldi.bahar gelince indirim mindirim kalmaz.istanbulda deltaya bi bakın,belki indirim yapabilirler.market bisikleti konusuna katılıyorum,bi işe yaramazlar.dün metrodaydım,hiç iyi bisiklet göremedim.spor amaçlı yapıyorsanız,port bagaj çıtası,tavan üstü bisiklet taşıyıcı bu işin vazgeçilmezidir.tavsiyem bütçeye göre alabileceğiniz en iyi bisikleti almanızdır.kolay gelsin.
optimuspax
14/04/2013, 14:15
bu kış delta bisikletten geotech neon aldım.% 30 indirimle 650 tl ye geldi.bahar gelince indirim mindirim kalmaz.istanbulda deltaya bi bakın,belki indirim yapabilirler.market bisikleti konusuna katılıyorum,bi işe yaramazlar.dün metrodaydım,hiç iyi bisiklet göremedim.spor amaçlı yapıyorsanız,port bagaj çıtası,tavan üstü bisiklet taşıyıcı bu işin vazgeçilmezidir.tavsiyem bütçeye göre alabileceğiniz en iyi bisikleti almanızdır.kolay gelsin.
bende geçen nisanda sirkeci deltadan almıştım geotech accesnt ozaman 850 tl idi 600 veya 650 liraydı tam hatırlamıyorum 12 taksite almıştım. güzel pazarlıkla güzel indirim yapıyorlar her tarafta servisleri var ve çok ilgililer tavsiye ederim. bide bisiklette ucuza kaçmayın derim. en azından salcona ng650 alın derim. ha ayrıca 2.elde güzel ve ucuz bişey denk getirebilirsiniz.
geotech in bisikletleri çok hoş,salcano apollodan sonra neon çok daha iyi his verdi.
Bugün Migros'ta gözüme ilişti 199 TL idi
decathlonda katlanır bisiklet var.. bfold 3 markası.. gördüm beğendim baya tavsiye ederim.. Toplu taşıma araçlarında bile yanınızda taşırsınız o kadar küçülüyo
decathlonda katlanır bisiklet var.. bfold 3 markası.. gördüm beğendim baya tavsiye ederim.. Toplu taşıma araçlarında bile yanınızda taşırsınız o kadar küçülüyo
İzmir'de toplu taşıma araçlarına bisiklet almıyorlar Uğur :)
bavul alıyolarsa sorun yok bence :) hem çantasıda var bisiklet olduğunu kimse anlayamaz.. videoyu izleyin derim :) benim niyetim var çünkü almaya... fiyatı-399 tl
https://www.youtube.com/watch?v=5OPHRf5eKEg
interlaced
14/04/2013, 22:30
Ben de Decathlon diyorum. Bisikletten çok anlamam ama bugün Decathlon'daydım. Çok sayıda model var farklı kullanım alanlarına ve bütçelere hitap eden. Çoğuda orjinal ürünler, kendi marka ve tasarımlarını sattığı için Decathlon harcıalem ürünler olmadıklarını söyliyebilirim. Web sitelerinden modelleri görebilirsin.
Ben de Decathlon diyorum. Bisikletten çok anlamam ama bugün Decathlon'daydım. Çok sayıda model var farklı kullanım alanlarına ve bütçelere hitap eden. Çoğuda orjinal ürünler, kendi marka ve tasarımlarını sattığı için Decathlon harcıalem ürünler olmadıklarını söyliyebilirim. Web sitelerinden modelleri görebilirsin.
Fiyatlar biraz pahalı olsada kaliteli ürünler satıyolar gerçekten.. zaten kendi ürünleri dışardan bulamazsınız..
therasmus
14/04/2013, 22:36
Praktiker'de 26' bisiklet 100 tl,kampanya vardı.Bir bakın isterseniz.
Arkadaşlar marketlerden 100 tllik tenekeleri almaya devam edip Türkiye'de bisikletçiliği dahada öldürmeyin lütfen.
therasmus
15/04/2013, 00:21
Arkadaşlar marketlerden 100 tllik tenekeleri almaya devam edip Türkiye'de bisikletçiliği dahada öldürmeyin lütfen.
O zaman maddi yardım yapın 1000 tl lik alalım :)
çocukken demircilerden parça parça toplardım, gövde, direksiyon, teker, sele vs. ne bulursam alır toplardım bi bisiklet :) şimdi böyle bi imkan yok tabi :)
O zaman maddi yardım yapın 1000 tl lik alalım :)
keşke yapabilsem. ama 100 tlye bisiklet almak 2000 tlye araba almak gibi.
lektonstar17
15/04/2013, 01:46
Un kapanında caddede surların dibinde araçların alttan geçtiği bir nokta var. O alt geçitte bir sürü bisikletçi vardır. İstediğiniz tür bisikleti bulabilirsiniz.
o zaman maddi yardım yapın 1000 tl lik alalım :)
+10000
Nacizane tavsiyem Decathlon'daki bisikletlere para vermeyin, azıcık daha biriktirin iyisini alın. Aradaki maddi fark söz gelimi 2 kat ise, kalite farkı 5 kat olur. Geçenlerde katlanır modelini incelemek için gittim de, kullanılan parçaları ve işçiliği pek gözüm tutmadı.
Trek, Giant, Scott, Sedona gibi markaları alamıyorsanız Kron'a da bakabilirsiniz, gayet kaliteli modelleri var.
Bu arada katlanır bisikletleri toplu taşıma araçlarına sokabilirsiniz diye tahmin ediyorum zira söylendiği gibi katlandığında sırt çantasından hallice oluyorlar. Hatta taşıma çantasını da alırsanız kimse anlamaz. Koca koca valizlerle hatta çuvallarla biniyor insanlar araçlara :)
muratuludag
15/04/2013, 10:22
daha önce kiralanan bisikletler var truzimde kadrosu para eden bisikletler profesyonel bisiklet kullanıcısıyım ben bulundugum yerde bi vatandaş var bisiklet kiralama işi yapan yeni model bisiklet alacagından kiraya verdiği bisikletleri satıyor görüşebilirim isterseniz.. Bendede 2 tane bisiklet var satılık ama fiyatlar tuzlu gelebilir. facebook'dan 2.el bisiklet + bisikletforum.com 2.el bölümüne bakabilirsiniz.
muratuludag
15/04/2013, 10:23
bisikletlerimden birisi
KRON XC500 2012 sıfır kadar temiz ve bakımlı 700 TL diğeri
fOCUS WHİSTLER 2012 1.550 TL
ucuz bisiklet çabuk dağılır... ben salcano kullanıyorum... yazın işe bisikletle gidip geliyorum... yaz kış çarşıya kesinlikle bisikletle giderim... 600 tl ye almıştım.... bu sene aynısı 790 tl...
Eskişehirde kullanılacak en güzel taşıt bence. Araba kullanmak resmen işkence eskişehirde. Atatürk Caddesinin akşam 5 trafiği > İstanbul trafiği desek yanlış olmaz değil mi Eser Abi? :)
Bisiklet konusuna gelince. Sakın ola ucuzuna kaçmayın. Ben Cenix diye *****sonik bi marka almıştım 3 ay geçmeden dağıldı. Adam edeyim diye cenix bisiklet parası daha yatırdım gene adam olmadı. En sonunda BİSAN Citrox aldım ben alalı çok oldu gerçi ama harika bir bisikletti. Bianchi almak için yola çıkmıştım bisikletçi gerek yok dedi bu model Bianchilere kafa tutar dedi aldım ben de çok sağlam bir bisiklet çıktı. Şimdiye kadar sadece 1 kez jantları değiştirdim o da kronikmiş sürekli iç lastiği patlatıyordu. Cenix'in frenler değişmişti (komple) vites kolu elimde kalmıştı o değişmişti :D Vites dişlisi, vites attırıcısı, pedal kolu... Değişmeyeni yoktu :D Satsam öyle satacaktım değişmeyeni yok diye :D
Yani marka olarak Bianchi(bazı modelleri her modeli değil), Salcano, Bisan iyidir. Gidip sakın ola ucuz market bisikletlerinden almayın. Pişmanlıktan başka bişi değil.
Artık pek bisiklete binme şansım olmuyor anca eskişehire gittiğimde ayda yılda bir. Özlemedim desem yalan olur :)
Salcano, Bisan ve Bianchi markette satılan bisikletlerden iyi tabii ki ama ben olsam yine de 2. hatta 3.-4. el bile olsa iyi bir marka alırdım.