PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzinli GP yay sorunsalı

delta0o
12/04/2013, 13:46
Arkadaşlar 1.4 fire dyn.aracıma ikinci el 5 cm'lik eibach taktım.Malum kilodan dolayı arka ve önler eşit düşmedi.1-2 cm kafa kalkık duruyor.Çok sırıtmasada bu benı rahatsız edıyor.Önleri biraz daha dusurmek ıcın kesme-soğuk pres vb ne yapılabilir.Önerileriniz nelerdir?

erenaydogan
12/04/2013, 15:42
Kesme kesınlıkle yapma kardesım benım eskılerı soguk prestı tam 12 cm basıktı yok boyle bı konfor sıfır az bır engebelı olmasın nasıl takoza bınıyo gıttım h&r marka 3,5cm lık yay aldım hep konfor cok guzel hep yol tutusu cok guzel ama yınede sen bılırsın yaparsanda dıkkatlı ve fazla kestırme derım kolay gelsın kardesım...

holigan
12/04/2013, 15:50
bendede 3,5 luk vardı.Önler istediğim gibi düşmediği için Merter'de bu işin piri olan bir yere götürmüştüm.Biraz daha düşürmüştü.Ama maalesef dükkanın ismini falan hatırlayamıyorum.

delta0o
12/04/2013, 16:43
Bursa'da soguk pres yapan yer bılen varmıdır?

Kesme kesınlıkle yapma kardesım benım eskılerı soguk prestı tam 12 cm basıktı yok boyle bı konfor sıfır az bır engebelı olmasın nasıl takoza bınıyo gıttım h&r marka 3,5cm lık yay aldım hep konfor cok guzel hep yol tutusu cok guzel ama yınede sen bılırsın yaparsanda dıkkatlı ve fazla kestırme derım kolay gelsın kardesım...
kesmek zaten aklımda yok.spor yayı preslemeyi de kullananlar tavsıye etmıyor.ne yapmam lazım bilmiyorum.

bendede 3,5 luk vardı.Önler istediğim gibi düşmediği için Merter'de bu işin piri olan bir yere götürmüştüm.Biraz daha düşürmüştü.Ama maalesef dükkanın ismini falan hatırlayamıyorum.
Nası bi işlem yaptılar?

holigan
12/04/2013, 18:09
Çok net hatırlamıyorum.3 sene geçti üzerinden ama yarım cm kesildi sanırım.yada kademesimi vardı oraya indirildi.İnanın hatırlamıyorum:) hatta son halini ekleyebilirsem koyarım buraya.

delta0o
12/04/2013, 21:35
Çok net hatırlamıyorum.3 sene geçti üzerinden ama yarım cm kesildi sanırım.yada kademesimi vardı oraya indirildi.İnanın hatırlamıyorum:) hatta son halini ekleyebilirsem koyarım buraya.
iyi olur koyarsanız..

delta0o
15/04/2013, 10:18
önü havada kalan benzinliler nasıl çözüm buldunuz?

altanasci
15/04/2013, 14:48
sorunsal nedir abicim ya ? ekşi kokmaya başladı burası

delta0o
15/04/2013, 18:34
sorunsal nedir abicim ya ? ekşi kokmaya başladı burası
sorun yada sorunsal yazarken farketmedim bile.bunda takılcak bişey yok.sadece benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım istedik.ekşi-mekşide takılmam :)

SaLDo
20/04/2013, 07:13
Arakdaşlar spor yay için jat değişimi şart mı? aracın orjinal 15'' jantı takılı,spor yay takıp düşürsem 35mm nasıl durur. örnekler var mı

MethyLen
20/04/2013, 11:23
Arakdaşlar spor yay için jat değişimi şart mı? aracın orjinal 15'' jantı takılı,spor yay takıp düşürsem 35mm nasıl durur. örnekler var mı

Şart değil tabi ki ama orjinal jant duracaksa bence yaylarında orjinalliğini bozma

delta0o
25/04/2013, 12:31
şart değil tabiki.guzel bir jantla hos goruntu elde edersın.35mm, yay markasına ve aracın benzınlı-dizel olmasına gore dusurmede fark eder ama çokta fazla düşürmez.Yay konusu forumda cok konusulmus konulara goz atmalısın.Yeni yay konusuna kımse cevap yazmıyor malesef millet bıkmış herhalde ??