Orijinalini görmek için tıklayınız : 351. Dönem yüksek öğrenim mezunları
Selamlar aramizda 351. Donem askere giden arkadslar varmi acaba?
jantlarına hastayım abi :D
jantlarına hastayım abi :D
Gecmis olsun :D
Askere giden yok herhalde :)
Mahalleden bir arkadaşımı uğurluyoruz bu akşam. Acemi birliği Hatay/Serinyol, usta birliği Şanlıurfa :)
Mahalleden bir arkadaşımı uğurluyoruz bu akşam. Acemi birliği Hatay/Serinyol, usta birliği Şanlıurfa :)
Bende bu gece gidiyorm kastamonu ya usta birligide kars :) arkadsina hayirli teskereler dilerm
ferdigokhan
11/04/2013, 15:49
331. Kısa Dönemdim zaman ne çabuk geçmiş =) Afyon Lojistik Komutanlığıydı. Gidicek arkadaş varsa rahat bir askerlik yapar :)
331. Kısa Dönemdim zaman ne çabuk geçmiş =) Afyon Lojistik Komutanlığıydı. Gidicek arkadaş varsa rahat bir askerlik yapar :)
Afyon degilde amasya ya giden arkadasim var :)
Asteğmen olup da eğirdir dağ ve komando okuluna yolu düşen olursa bana her türlü danışabilir arkadaş :)
Bende bu gece gidiyorm kastamonu ya usta birligide kars :) arkadsina hayirli teskereler dilerm
Sağolasın kardeşim sanada hayırlı teskereler :) Ağustos tertip bende geliyorum yanınıza.
Asteğmen olup da eğirdir dağ ve komando okuluna yolu düşen olursa bana her türlü danışabilir arkadaş :)
Astegmen olamadik cok sukur :)
Sağolasın kardeşim sanada hayırlı teskereler :) Ağustos tertip bende geliyorum yanınıza.
Tesekkurler kardesim. Agustosta giden cok var. Bundn sonra gorusemeyiz herhelde sana da iyi teskereler simdiden :)
aykut_1914
11/04/2013, 19:38
en yakın arkadaşımı bıraktım bugün. Isparta dağ komando eğitim yedek subay.
Kuzenim foça komando, en yakın dostum ısparta :(
Kafana takma hayırlısı ile yapar gelir. Benim abimde oraya gitti takım komutaniydi ama bitirdi geldi sonunda. İnsanın psikolojisi bozuluyor ama Abi'm geldiginde değişmişti. Bir süre o donemi üzerinden atamıyor insan. Bende astegmendim ama çanakkalede ve deniz kenarında :)
cihankardes
11/04/2013, 20:00
aykut ağustosa kadar seninle küsme kararı aldım :D
Harbiden Cihan, bu adamın elinin değdiği komando çıkıyor, Aykutla don't muhattap:D
cihankardes
11/04/2013, 20:21
Harbiden Cihan, bu adamın elinin değdiği komando çıkıyor, Aykutla don't muhattap:D
O zaman olan oldu aga :D geçmiş olsun
Boy kilo oranina bakiyorlar vucut fit degilse komando olamazsin :)
Hakkinizi helal edin en kisa zamanda gorusmek dilegiyle hoscakalin :)
Hakkinizi helal edin en kisa zamanda gorusmek dilegiyle hoscakalin :)
Güle güle git güle güle gel kardeşim. Hayırlı tezkereler.
aykut_1914
11/04/2013, 20:56
hahahahah arbiden bu açıdan bakmamıştım hiç :D
aykut_1914
11/04/2013, 20:58
Boy kilo oranina bakiyorlar vucut fit degilse komando olamazsin :)
valla kuzenim senelerdir spor yapıyor, arkadaşımda prof basketçi uzun boylu, çevik vs
Ben göbekli sarışın hafif kel kafalı eski doğu alman gülle takımı sporcuları gibiyim. Beni napacaklar acaba :D
Astegmen olamadik cok sukur :)
Hayırlısı olsun kardeş, sağsalim git gel inşallah. Hayırlı teskereler :)
cihankardes
12/04/2013, 02:09
helal olsun. inşallah tek solukta git geri gel patron :)
hayırlı tezkereler kardeşim... bizede yaz tatillerinde yaptırsalarda gitsek gelsek :)