Orijinalini görmek için tıklayınız : Otoparkta park halinde duran evoma kamyon vurdu
alesta0606
09/04/2013, 21:34
gitti evomun orjinalliği:(
alesta0606
09/04/2013, 21:41
tşekkür ederim görülmemiş kaza diye buna denmeli
Çok geçmiş olsun en üzücüsüde bu sanırım. İnsanın canı acıyor hiç suçunuz yokken durduk yere şu olana bakın.
alesta0606
09/04/2013, 21:48
teşekkür ederım hıç sormayın aracım kızım gibidir gözüm gibi bakarım kurumdada bilinir bu nazar değdi sanırım:) neyse en kötüsü bu olsun diyelim aracın orjinallıgı bozulduguna üzüldüm bagaj kapagı değişcek****
alesta0606
09/04/2013, 21:51
teşekkür ederım
Geçmiş olsun
Sent my iPad using
canınız sağolsun, üzülmeye değmez, sağlığınızdan kıymetli değil ya...
Geçmiş olsun
biz ne kadar dikkat etsek de karşıdakinde problem varsa olan oluyor.
onur1986
09/04/2013, 22:44
Geçmiş olsun.olan mala olsun boşverin size bişey olmamış ya
lektonstar17
09/04/2013, 22:46
Çok geçmiş olsun. Benim de en çok korktuğum şey bu tarz bi olay yaşamak. O kadar dikkat edersin , biri gelir gözün gibi baktığın aracını çizer, ezer gider. Umarım hatalı taraf sorun çıkarmamıştır. Durum ne anlaşabildiniz mi?
alesta0606
09/04/2013, 22:53
araç kurum aracıydı bide kampüs içine jandarma bakıyodu jandarma trafik geldi biton teferuat oldu karakol, ifade, savcılık felan şuan araç serviste bagaj kapagı siparişi yapıldı beklıyo karşı tarafın sigortası karşılıyor..
bence vakumla düzeltme işlemi yapıyorlar ondan yaptırın kapak değişmeden halledebilirsiniz orjinalliği bozulmaz... bu arada geçmiş olsun
Geçmiş olsun hocam. Değişim ya da boya olacaksa güzelce fotoğraflayın fotoğraflar elinizde bulunsun satarken sorun olmasın. Sıkmayın canınızı sizden değerli değil.
kitanotr
10/04/2013, 00:24
çok geçmiş olsun.
Düzeltilip boyanır hocam. Size bir şey olmasın. Bir parça boyayı kabul etmeyen 2. el alıcısıda gitsin sıfırını alsın.
Cok cok gecmiş olsun benimde başıma geldi park halinde iken gecen pazar rüzgar vardı komşu arabasının kapısını tutamamış vurmuş 3 4 cm çöktü ::(((( nazar boncuğu dedim yaptırmadım tekrar gecmiş olsun durduk yere olması insanın canını sıkıyor
görkem koçsan
10/04/2013, 03:43
bagaj değişmez o kadar şeye yav onda hiç bişi yok bence değiştirmeyin bi çekiçlenip bi de boya on numara olur onda değişcek bişi yok.nese onunla geçmiş olsun.
Serive götürdüyseniz direk değişirler zaten düzeltmekle uğraşmazlar. Ancak bu vuruk kesinlikle değişmeden eski haline getirilir. Geçmiş olsun.
alesta0606
10/04/2013, 07:59
arkadaşlar fotoda görüldüğü gibi değil sadece, yırtık var 10 cm kadar sanayiye götürdüm yaparım ben bunu ama yırtık olan yeri doldurcam ilerde çatlama yapabilir kefill olamam dedi,servise götürdüm malum değişcek dediler..ve bir dip not; araç 3 bilemedin 4 günde çıkar dedi servis bugun 10. gun ve akibeti henüz belli değil:)
Geçmiş olsun. Küçük bir hadise ama insanın moralini bozar, canını sıkar...
ferdigokhan
10/04/2013, 13:12
Çok geçmiş olsun, benimde puntomun 4 bir tarafını şeref.......n biri çizmişti. Bende boyatıpta orjinalliği bozulmasın diye öle kullanıyorum. Her gördüğümde içim acıyor... :(
ulusoy032
10/04/2013, 14:47
geçmiş olsun arkadaşım vardır bundada bir hayır.cana gelmemiş ya ona şükretmek lazım
aykut_1914
10/04/2013, 18:09
bence elinizde fotograf var serviste bagajı değiştirtin, yamadan daha iyidir bence sonuçta onlarda orjinalini takıcaklar.
Kamyoncu iyi bir dayağı haketmiş hocam , tabi orjinallik gitti en kötüsü bu kaza sorun deil para da önemli deil ama orjinallik herseyi arabanın :/ çok geçmiş olsun hocam ...
sinanuzun
10/04/2013, 18:58
Geçmiş olsun.
fotobelit
10/04/2013, 19:43
Geçmiş olsun..
bagaj değişmez o kadar şeye yav onda hiç bişi yok bence değiştirmeyin bi çekiçlenip bi de boya on numara olur onda değişcek bişi yok.nese onunla geçmiş olsun.
Benim de gördüğüm kadarıyla değişecek. Dışardan düzelir gibi gelen ne hasarlarda komple kapı bagaj kapağı değişiyo. Neden dersen iç tarafında ayak vardır oradan bağlantı vardır o bağlantıyı kapağı 2 ye ortadan kesmeden aradaki ayağı düzeltmeden ağzı ile kuş tutsa düzeltemez. Bende ilk gördüğümde gitti kapak dedim kendi kendime. Geçmiş olsun cana gelmedi ya artık tesellimiz bu. Benimde tavan daki siyah bant ile kapı arasında sanki sivri bişeyle vurmuşlar gibi bi çökme var. elletmiyorum NAZAR BONCUĞU gibi duruyor.