PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cast Folyo İle Ayna Kaplama Sıkıntısı...

elbruz
07/04/2013, 14:08
Bir gün önce cast folyo ile kaplattığım aynana baktim ki bir gün sonra folyolar kenardan sökülmeye başlamış ne oldu anlamadım sağlam olduğunu kolay kolay çıkmayacağını söylemişlerdi şimdi aynı yere tekrar gitme yolu göründü....:(

alixxx
07/04/2013, 14:14
Bir gün önce cast folyo ile kaplattığım aynana baktim ki bir gün sonra folyolar kenardan sökülmeye başlamış ne oldu anlamadım sağlam olduğunu kolay kolay çıkmayacağını söylemişlerdi şimdi aynı yere tekrar gitme yolu göründü....:(
Folyoyu kaplarken ısıttıkları için genleşiyor ve sonra soğuduğunda ise küçülüyor demekki. Geçmiş olsun sanırım boyamak en iyisi.

elbruz
07/04/2013, 14:19
Folyoyu kaplarken ısıttıkları için genleşiyor ve sonra soğuduğunda ise küçülüyor demekki. Geçmiş olsun sanırım boyamak en iyisi.

Sağol ali meselemin ısıtma ya da genleşmeden kaynaklandığını sanmıyorum, çünkü bütün bir aracı bununla kaplıyorlar aynı şekilde öyle olsa sürekli büzülür...

OAGP1960
07/04/2013, 14:22
Mehmet'ciğim, hep folyoda olan bir komplikasyon bu, benim tavsiyem, folyo işinden tamamen vaz geçmendir.

elbruz
07/04/2013, 14:25
Mehmet'ciğim, hep folyoda olan bir komplikasyon bu, benim tavsiyem, folyo işinden tamamen vaz geçmendir.

Abi ben ilk kez duyuyorum böyle bir şey, bu şekilde aracı nasıl kaplayacaklar sürekli bir yerinden açılma yaparsa..

SteinGP
07/04/2013, 15:01
Mehmet ayna kaplama işi genelde bu şekilde sonuçlanıyor. Bencede en iyisi boyatman. Plastik aksam sonuçta bir sıkıntı olmaz.

elbruz
07/04/2013, 17:35
Mehmet ayna kaplama işi genelde bu şekilde sonuçlanıyor. Bencede en iyisi boyatman. Plastik aksam sonuçta bir sıkıntı olmaz.

Benim aynalar boyalı plastik değil can...:)

Boyatmanın da sıkıntısı renkten vazgeçince tekrar tekrar boyatmak zor oluyor.....

SteinGP
07/04/2013, 20:32
Benim aynalar boyalı plastik değil can...:)

Boyatmanın da sıkıntısı renkten vazgeçince tekrar tekrar boyatmak zor oluyor.....

Biliyorum kardeşim :) Ayna boyatmakta bir sıkıntı yok bence 50 TL civarına boyatırsın en sağlamı.

elbruz
07/04/2013, 20:37
Valla kardeşim bir kere 50 tl verdim bir daha da boyatmata 50 tl verirsem işim zor, hem 50tl'ye boyamazlar bence, bir çözüm bulacağım değiştirsinler diyorum kalkmaya başlayanı...

omer06
07/04/2013, 20:51
Valla kardeşim bir kere 50 tl verdim bir daha da boyatmata 50 tl verirsem işim zor, hem 50tl'ye boyamazlar bence, bir çözüm bulacağım değiştirsinler diyorum kalkmaya başlayanı...
sökmeden olmaz o iş ben demiştim sana mehmet :)

elbruz
07/04/2013, 21:05
Sökülmediği için mi oldu diyorsun....:)

omer06
07/04/2013, 21:07
Sökülmediği için mi oldu diyorsun....:)
bende kaç yıldır açılma yok :) neden acaba :)

elbruz
07/04/2013, 21:08
O zaman kardeşim aynaları daha önce kırmadan tırnağını sökmüş ve takmış olan Ankara'dan kim var yardım isteyelim...

Ayrıca sen kime söktürdün benimkini de halledelim yav....

omer06
07/04/2013, 21:13
O zaman kardeşim aynaları daha önce kırmadan tırnağını sökmüş ve takmış olan Ankara'dan kim var yardım isteyelim...

Ayrıca sen kime söktürdün benimkini de halledelim yav....
kendim söktüm :D servisten birisi halleder olmadı :D

elbruz
07/04/2013, 21:15
kendim söktüm :D servisten birisi halleder olmadı :D

O kadar güveniyorsan benimkileri de sök yav....

Servise gidip kaplatıp bir daha servise gidip taktıracağım mı uzun iş....:)

omer06
07/04/2013, 21:18
O kadar güveniyorsan benimkileri de sök yav....

Servise gidip kaplatıp bir daha servise gidip taktıracağım mı uzun iş....:)
kolay iş yok :D hiç kaplattırma o zaman :D

elbruz
07/04/2013, 21:20
kolay iş yok :D hiç kaplattırma o zaman :D

Bir iyilik yapsan eline yapışırdı....:)

Kaplattık bir kere böyle girderse pişman olacağım...:)

Bunları sökerken sıkıntı değil mi takarken kolay her halde....iki kere gitmeme gerek olmaz.....

Mehmet abi'ye gitsem sökebilir mi oraya yakın gideceğim yarın....:)

Olmadı abiye gitsem, servis bunun için para alır mı ki....:)

omer06
07/04/2013, 21:25
Bir iyilik yapsan eline yapışırdı....:)

Kaplattık bir kere böyle girderse pişman olacağım...:)

Bunları sökerken sıkıntı değil mi takarken kolay her halde....iki kere gitmeme gerek olmaz.....

Mehmet abi'ye gitsem sökebilir mi oraya yakın gideceğim yarın....:)

Olmadı abiye gitsem, servis bunun için para alır mı ki....:)
kolay gelsin mehmet :D

elbruz
07/04/2013, 21:34
:ban?::ban?::ban?::ban?::ban?:
kolay gelsin mehmet :D

omer06
07/04/2013, 22:28
ben sana dedim ama ayna kapağını çıkartan yere yaptır diye :) çünkü kenar kısımlarını ayna kapagının içine atıyosun içeriyede su vs benzeri bişeyin girme ihtimali yok ondan atma ihtimalide yok :)