Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Fenerbahçe'm
erenemre
05/04/2013, 01:12
yüzümüzü kara çıkarmadınız lazio doğru düzgün kaleye gelemedi hepiinize helal olsun inşaalah yarı finaldeyiz TEBRİKLER FENERİM :evet:
cluppunto65
05/04/2013, 01:18
Evet kesinlikle bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum çok güzel oynadılar hakettiler....Umarım daha da iyi yerlere gelir Türkiye yi iyi bir şekilde temsil eder...
Dipnot : Yaa fener evlat olsa sevilemz bee :))
yürü Fenerim yolun açık senin..
Mutlu,gururlu,fenerbahçe'liyim..
biancoangelo
05/04/2013, 01:37
Canım Fenerbahçemmm. Seni Seviyorum FENERBAHÇEM....
Bugün gecelerden FENERBAHÇE.....
cihankardes
05/04/2013, 02:25
Bu gece saçma tartışmalar yok... Sadece tadını çıkarmak var :)
Daha farklı kazanılabilcek bir maçı ama olsun FENERBAHÇEMİ ve tüm FENERBAHÇELİLERİ tebrik ederim....
görkem koçsan
05/04/2013, 05:00
beşiktaşlı olarak fenerbahçeye ve galatasaraya başarılar dilerim.
Tebrikler
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
fethican
05/04/2013, 09:05
fenerbahçem benim biricik sevgilim_!!!
iyi skor. Devamı da gelecek inşallah. :)
Fenerbahçe iyi bir oyunla ve skorla ikinci maça çıkacak.Bence tur %99 geçildi,
Bu sene UEFA Kupası yine Türkiyeyi ziyaret edebilir, tebrikler Fenerbahçemize...
Fenerbahçe iyi bir oyunla ve skorla ikinci maça çıkacak.Bence tur %99 geçildi,
Bu sene UEFA Kupası yine Türkiyeyi ziyaret edebilir, tebrikler Fenerbahçemize...
inşallah...
onur1986
05/04/2013, 17:03
Temenniler tebriklere dönüştü.dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe!..
dimetokavi
05/04/2013, 17:36
Çok güzel bir skor oldu, oyun da güzeldi. Devamı gelir inşallah..
cihankardes
12/04/2013, 02:22
Boşuna zora soktuğumuz oyunu Salih'in oyuna müdahalesi ve Caner'in ilk defa olumlu top kullanmasıyla çevirdik :)
Bundan sonra Türk takımlarının bu seneki başarısı Fenerbahçem ile devam edecek :)
En az avrupa ligi 4. sü olabilmek bile şuan için güzel.. kupayı Türkiye'ye istiyoruz.. FENERBAHÇEME kupa yolunda başarılar...
gs ye kapak olsun tebrikler SARI KANARYAM
Tebrik ediyorum fenerbahceyi. Bu arada bilgin yoksa itina ile haber vereyim ilk kez yari finale kaldiginiz kupadan galatasarayin muzesinde var :)
Gs ye kapak olsun demissin de ;) galatasaray o kupayi getirdiginde ulkeye ne fener ne besiktas nede trabzonspor hepsi bu duyguyu ve gururu yasamisti bir galatasarayli olarak fenerbahcenin o kupayi ulkemize getirmesini cani gonulden isterim
gs ye kapak olsun tebrikler SARI KANARYAM
Kardeşim şu konu başlığı altında bunu söylemenin bi anlamı yok... Şuan Fenerbahçemizin başarısı Türkiye'nin başarısıdır ve kimseye kapak olması gibi bir durum söz konusu olamaz... Bende bir Fenerbahçeliyim ama biz galatasarayı yensek bile burda sadece geçmiş olsun diyebiliriz.. kapak olsun tarzı sözlere gerek yok...
Tebrik ediyorum fenerbahceyi. Bu arada bilgin yoksa itina ile haber vereyim ilk kez yari finale kaldiginiz kupadan galatasarayin muzesinde var :)
Gs ye kapak olsun demissin de ;) galatasaray o kupayi getirdiginde ulkeye ne fener ne besiktas nede trabzonspor hepsi bu duyguyu ve gururu yasamisti bir galatasarayli olarak fenerbahcenin o kupayi ulkemize getirmesini cani gonulden isterim
Şuan Galatasarayın müzesinde bu kupanın olmasının Fenerbahçeyle karşılaştırılacak bir durum değildir bence... Arkadaşın söylediği söze karşılık bu tarz şeyleri söylemeniz hoş olmamış.. Biz eğer kupayı alırsak FB-1 GS-1 gibi bir skor olmucak.. Ülkemiz 2 Avrupa kupası sahibi olmuş olacak.. Başarı varsa hepimizin başarısızlık varsa o da hepimizindir... İki takım arasındaki büyüklük sadece Türkiye ligindeki durumla ölçülebilir..
erenemre
12/04/2013, 03:37
:shifty:
puntocu07
12/04/2013, 03:54
veysel efendi aç kapıyı finaleee gidiyozzzzzzzz
cihankardes
12/04/2013, 03:57
Şimdi laf sokma zamanı değil beyler. Bu gece Fener'in gecesi.
Fenerliye de Fenerbahçe için sevinmek yakışır.
Kırmaya ve üzülmeye gerek yok ;)
puntocu07
12/04/2013, 04:04
Şimdi laf sokma zamanı değil beyler. Bu gece Fener'in gecesi.
Fenerliye de Fenerbahçe için sevinmek yakışır.
Kırmaya ve üzülmeye gerek yok ;)
tebrik ederim kardeşim..
Turkiyenin ve fenerbahcenin basarisini tebrik etmek gerek ama boburlenip laf atmamak gerek bi galatasarayli olarak maci heycanla izledim ve takip ettim birazda mutavazilik sart hepimiz dostuz ve puntocuyuz.
puntocu07
12/04/2013, 04:24
Turkiyenin ve fenerbahcenin basarisini tebrik etmek gerek ama boburlenip laf atmamak gerek bi galatasarayli olarak maci heycanla izledim ve takip ettim birazda mutavazilik sart hepimiz dostuz ve puntocuyuz.
((hepimiz dostuz ve puntocuyuz.)) helal kardeşime
Fb yi tebrik ederiz ama tebrik konusu içinde Galatasaray kompleksi yakışmamış.
Sent my iPad using
Gereksiz mesaj silindi. Burası taraftar forumu değil arkadaşlar, lütfen sevincimizi paylaşırken daha dikkatli olalım. Bende kutluyorum Fenerbahçeyi, umarım kupayı alırlar.
teacherofenglish
12/04/2013, 19:50
Fener maçından önce Roma'da röportaj yapan spiker 2 Roma taraftarına(Lazio onların ezeli rakibidir) hangi takımı desteklediklerini sorduğunda biri "Tabi ki Lazio sonuçta Roma takımı" diğeri ise "İtalyan olduğum için Lazio" dedi ve bizdeki Gs-Fb düşmanlığı ne kadar gereksiz yere yapılıyor onu anladım.Adamlar sonuçta milli bakıyolar bu işlere...:)
onur1986
12/04/2013, 20:00
Bence asıl senin bilgin yoksa ben itina ile haber vereyim,sizin müzenizde bulunan kupayla bu kupa aynı kupa değildir.sizin müzenizde blunan kupa artık tarih olmuş Uefa kupasıdır.Fenerbahçe'nin yarı finaline kaldığı kupa ise 'Uefa Avrupa Ligi Kupası' dır.orjinal hali ile 'Uefa Europe Leauge'..yani aynısının sizin müzenizde yer almasının ihtimali yoktur.Bi ara bi Google yaparsan öğrenebilirsin.
Sevgili üyelerimiz,
Olayı kişisel ve takımsal rekabet haline getirmeyelim lütfen :)
ibrahim06
13/04/2013, 01:23
Sezon başında avrupada 13.sıraya düşecek ve lig 1.si bile elemelerle şampiyonlar ligine gidecek diye beklenen Türkiye, GS'nin Reali en son yenmesiyle ve FB'nin yarı finale kalması sonucu bugün 11.sıraya yükselmiş.Şayet fb finale çıkarsa 10. sıraya, kupayı alırsa 9a yükselecekmişiz. 9. olunca Şampiyonlar ligine 2, uefaya 4 takım gidebilecekmiş ülkemizden. mantıklı düşünen, fanatizm tapıcılığından uzak duran hiçkimse hiçbir Türk takımının elenmesinden mutlu olmaz.
Tebrikler Fener
bilgi için teşekkürler.. gerçekten güzel bi bilgi paylaşmışsınız..İnşallah kupayı alırız ve 9. sıraya yükseliriz...
erenemre
13/04/2013, 03:05
Fener maçından önce Roma'da röportaj yapan spiker 2 Roma taraftarına(Lazio onların ezeli rakibidir) hangi takımı desteklediklerini sorduğunda biri "Tabi ki Lazio sonuçta Roma takımı" diğeri ise "İtalyan olduğum için Lazio" dedi ve bizdeki Gs-Fb düşmanlığı ne kadar gereksiz yere yapılıyor onu anladım.Adamlar sonuçta milli bakıyolar bu işlere...:)
valla kardeş yanlış anlamada bende izledim ntvspor da roma taraftarlarına sordular hepsi Fenerbahçe yi destekliyorlardı hatta içlerinden birinin elinde FB bayrak ve atkısı vardı.Röportajı bulursam paylaşırım linkini
Konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen daha fazla uzatmayalım arkadaşlar.
Galatasaraylı olarak Fenerbahçe de inşallah bizim aldığımız ve çok mutlu olduğumuz,bizi dünyaya tanıtan bu kupaya ulaşır..böylece puanlarımız yükselir ve ülkemizden Avrupa kupalarına giden takım çoğalır..avrupada bir pasta var ve biz bu pastanın çok azını alıyoruz çoğunu Almanya İspanya ve İngiltere alıyor..neden bunlardan olmayalım..
Bence asıl senin bilgin yoksa ben itina ile haber vereyim,sizin müzenizde bulunan kupayla bu kupa aynı kupa değildir.sizin müzenizde blunan kupa artık tarih olmuş Uefa kupasıdır.Fenerbahçe'nin yarı finaline kaldığı kupa ise 'Uefa Avrupa Ligi Kupası' dır.orjinal hali ile 'Uefa Europe Leauge'..yani aynısının sizin müzenizde yer almasının ihtimali yoktur.Bi ara bi Google yaparsan öğrenebilirsin.
Onceden arabali vapurmus simdi feribot olmus :) ne sacma yazi bu ya yillardir izledigimiz bildigimiz sey bu kupa. :)
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
aykut_1914
13/04/2013, 12:46
Can nesi konu dışı ben yorumumu yazdım herif kalkmış bana hakaret ediyo
Aykut sen yapma bari kardeşim ya.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
onur1986
13/04/2013, 15:44
Onceden arabali vapurmus simdi feribot olmus :) ne sacma yazi bu ya yillardir izledigimiz bildigimiz sey bu kupa. :)
Hee evet saçma benim yazdıklarım.doğrusunu sen biliyosun arkadaşım.şu forumda zaten herkes entellektüel bi biz bilgisisiz;biri çıkar cahilsin der biri çıkar saçma yazıyosun der..ah reelde tanışsak iki lafın belini kırsak çok güzel gösterecem ben kim cahil kim saçmalıyo da her neyse.sizin dediğiniz doğru olsun sizi klavye şovalyeleri sizi!.
erenemre
13/04/2013, 17:19
Hee evet saçma benim yazdıklarım.doğrusunu sen biliyosun arkadaşım.şu forumda zaten herkes entellektüel bi biz bilgisisiz;biri çıkar cahilsin der biri çıkar saçma yazıyosun der..ah reelde tanışsak iki lafın belini kırsak çok güzel gösterecem ben kim cahil kim saçmalıyo da her neyse.sizin dediğiniz doğru olsun sizi klavye şovalyeleri sizi!.
kardeş beni katma ben o lafım için özür diledim senden ayrıca bu konuda bende senin tarafındayım.Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki gerçekten uefa kupasının kazanmak için 3 defa üst üste almak gereklidir 1 defa alındığında sadece 1 sene kupanın gerçeği müzede kalır daha sonra ti konur.Yani gs nin müzesinde temsili kupa vardır.İsteyen araştırabilir arkadaşlar
erenemre
13/04/2013, 17:21
Can nesi konu dışı ben yorumumu yazdım herif kalkmış bana hakaret ediyo
ben mi hakaret ettim sana ? iyi oku okuman yazman yoksa bilemicem bırak hakareti en ufak bir serzeniş bile yok ben ne demişim röportajı seyrettim sana değil gördüğüme inanırım bumu hakaret ? benfica yı eler geçersek geçemez diyenlere lazio gibi kapak olur dedim bumu hakaret ? hemen zeytinyağı gibi üste çıkma aa prd sen şimdi bunada hakaret dersin !!!
aykut_1914
13/04/2013, 17:43
sana ağzımı bozmucam. Keşke mod umuz buraya yazdığımı silmeseydide görseydin.
Ben bana attıgın özel mesajdan bahsediyorum. Uzatma lafı muhattap olunacak biri değilsin şu forumda senin gibi 2 tane daha var sizin yüzünüzden giresim gelmiyo artık.
onur1986
13/04/2013, 18:05
sana ağzımı bozmucam. Keşke mod umuz buraya yazdığımı silmeseydide görseydin.
Ben bana attıgın özel mesajdan bahsediyorum. Uzatma lafı muhattap olunacak biri değilsin şu forumda senin gibi 2 tane daha var sizin yüzünüzden giresim gelmiyo artık.
+1234
ben mi hakaret ettim sana ? iyi oku okuman yazman yoksa bilemicem bırak hakareti en ufak bir serzeniş bile yok ben ne demişim röportajı seyrettim sana değil gördüğüme inanırım bumu hakaret ? benfica yı eler geçersek geçemez diyenlere lazio gibi kapak olur dedim bumu hakaret ? hemen zeytinyağı gibi üste çıkma aa prd sen şimdi bunada hakaret dersin !!!
Kardeşim yaşın 30 yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama bence o yaşta değilsin... ben o yaşın ağırlığını göremiyorum... bir çok arkadaşımda böyle düşünüyodur.. bende Fenerbahçe fanatiğiyim ama kimseye senin ettiğin lafları etmiyorum... Bir zamanlar, şuan da efsane olarak her konuda duyduğumuz bir Kamuran isimli arkadaş vardı.. yazdıkların onun yazdıklarına benziyo.. ayrıca senn özelden yazdıklarından şikayetçi olan bir arkadaş vardı hatta konu açmıştı..
onur1986
13/04/2013, 19:13
Kardeşim yaşın 30 yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama bence o yaşta değilsin... ben o yaşın ağırlığını göremiyorum... bir çok arkadaşımda böyle düşünüyodur.. bende Fenerbahçe fanatiğiyim ama kimseye senin ettiğin lafları etmiyorum... Bir zamanlar, şuan da efsane olarak her konuda duyduğumuz bir Kamuran isimli arkadaş vardı.. yazdıkların onun yazdıklarına benziyo.. ayrıca senn özelden yazdıklarından şikayetçi olan bir arkadaş vardı hatta konu açmıştı..
Bendim o...
başka bi kaç arkadaş daha söylemişti sanırım sizin konuda
onur1986
13/04/2013, 20:04
Maalesef değişmiyo bazı arkadaşlar,hala aynı şekilde davranmaya devam ediyo.
cihankardes
13/04/2013, 20:30
Beyler Benfica çıkmış zaten siz hala ağız dalaşı yapıyosunuz :D
Konsantre olunda şu takımı geçelim önce. Finalde Basel ile karşılaşıcaz söylemedi demeyim.
onur1986
13/04/2013, 20:33
Konsantre olunda şu takımı geçelim önce. Finalde Basel ile karşılaşıcaz söylemedi demeyim.
İnşallah..
inşallah kardeşim :) Benficayı geçelimde chelsea den intikam alırız :)
ibrahim06
14/04/2013, 01:01
Benfica çok zor ama şayet fener geçerse kupayı aldı bilin.
erenemre
14/04/2013, 02:24
yaşımla ilgili yorum yapmak sana düşmez ben orda şaka yollu yaptım gerçekte gel istersen tanışalım o zaman karar verirsin yaşıma.Ayrıca ben burda kimseye hakaret etmedim o daha önceki sorun yaşadığım arkadaş biraz alıngandı daha sonra komik bir şekilde konu açtı kendi komik duruma düştü zaten eğer hakaret olsa sayın modlar beni forumda tutmazdı.neyse konu uzamasın Fenerbahçe mize başarılar ...
Bos muhabbete gerek yok bizde dunku cocuk degiliz. Yazilan acik net sovalyeligi boyle yazilarla sen yapiyosun.
yaşımla ilgili yorum yapmak sana düşmez ben orda şaka yollu yaptım gerçekte gel istersen tanışalım o zaman karar verirsin yaşıma.Ayrıca ben burda kimseye hakaret etmedim o daha önceki sorun yaşadığım arkadaş biraz alıngandı daha sonra komik bir şekilde konu açtı kendi komik duruma düştü zaten eğer hakaret olsa sayın modlar beni forumda tutmazdı.neyse konu uzamasın Fenerbahçe mize başarılar ...
Gel tanışalım kardeşim ayıp ediyosun... Ben bi karar veriyim...
aykut_1914
14/04/2013, 16:15
Tanışma varsa bende gelirim haberiniz olsun. Biz delikanlı gibi burdan yazıyoruz en azından özel mesajlarla masa altından sopa göstermiyoruz
kardeşim ayrıca gelceğin günü yaz o güne senin üye ismin adı altında konu açıp bir buluşma düzenleyelim.. Gelmek isteyen başka arkadaşlarda olabilir...
Ayrıca istersen tanışmaları seanslara ayırırız.. Herkesle tek tek tanışırsın...
onur1986
14/04/2013, 17:17
Evet ben de istiyorum o buluşmada bulunmayı.özellikle beni komik bulan erenemre adlı arkadaşı bizzat bekliyorum.daha ne komikliklerim var benim.koray denen şahsıda benim boş muhabbetlerimi doldurması adına bekliyorum..çok bilgili olduğu için bi ahdınlatıversin beni aykut' u ve uğur arkadaşımı.
arkadaşlar lütfen sakin olun gerek yok böyle muhabbetlere..Can konu yanlış yerlere doğru gidiyor kardeşim lütfen önünü alalım..
Bencede konuyu kitleyin arkadaşa da gereği yapılsın...
Evet ben de istiyorum o buluşmada bulunmayı.özellikle beni komik bulan erenemre adlı arkadaşı bizzat bekliyorum.daha ne komikliklerim var benim.koray denen şahsıda benim boş muhabbetlerimi doldurması adına bekliyorum..çok bilgili olduğu için bi ahdınlatıversin beni aykut' u ve uğur arkadaşımı.
Senin ne kadar egon var bu hayatta herseyde bir bilgi kiyasina giriyosun. Akillisin kardesim cok akilli mutlu ol.
Şimdi dışardayım eve gidince ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi anlamıyorum gerçekten.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2