Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto mjet active den sonra Seat Leon Stylance

punt0
01/04/2013, 10:25
arkadaslar grande punto active aracımı sattıktan sonra c segmenti bir arac almak icin arayıslar basladı sonuc olarak seat leon stylance buldum yorumlarınızı bekliyorum
arac 1.6 benzin/lpg
1 hafta oldu alalı suana kadarki düsüncelerim arac gayet sessiz dizel aractan sonra lpg de performans olarak ben hic birsey hissetmedim konfor olarak gayet iyi sizinde yorumlarınızı bekliyorum..

kadir07
01/04/2013, 11:03
Hayırlı olsun kazasız belasız...

AYTEK AYDIN
01/04/2013, 11:15
Hayırlı olsun,güzel tercih. her konuda farkını hissettiren bir araçtır.

halils2
01/04/2013, 11:21
hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı temiz duruyor maaşallah

messi78
01/04/2013, 11:50
Arabaya diyecek birşey yok Leon'u eleştirenin alnını karışlarım zaten :D Ancak Lpg olayına sıcak değilim 5 yıldır lpgli araç kullandığım için lpg ye hayır diyorum :D

delta0o
01/04/2013, 11:58
hayırlı olsun ..

EMK
01/04/2013, 12:52
hocam sorması ayıptır fiyat nedir bu araçlarda kaça aldınız?model nedir?

omer06
01/04/2013, 12:59
hayırlı olsun kazasız belasız :)

punt0
01/04/2013, 13:36
Arabaya diyecek birşey yok Leon'u eleştirenin alnını karışlarım zaten :D Ancak Lpg olayına sıcak değilim 5 yıldır lpgli araç kullandığım için lpg ye hayır diyorum :D

valla bende sevmiyordum lpg yi ama gel görelim bu araca lpg olmadan binemeyiz :( performans olarak birsey etkilemiyor yada ben hissetmiyorum.. :)

punt0
01/04/2013, 13:39
hocam sorması ayıptır fiyat nedir bu araçlarda kaça aldınız?model nedir?

valla hocam piyasada bircok arac vardı ortalama rakamlar aynı ama gel görelim temizini bulmak cok zor..
arac 29000 tl ye maal oldu bana..
model 2006
km 65000
bakımları yeni yapılmıs yetkili serviste
4 lastik yeni
üzerindeki lpg benim taktıracagım marka 1600 tl civarında..

lanceee
01/04/2013, 13:39
hayırlı olsun hiç eskimicek bi kasa

punt0
01/04/2013, 13:55
yorumlarınız icin çok teşekkürler arkadaslar dün piknige falan gittik söylemesi ayıptır geri dönüste pek trafik yoktu sakin kullandım bende yol bilgisayarı 8.3 e kadar indi uzun yolda hız sabitleyici ile dahada düsecek diye tahmin ediyorum..
yakıt olarak konusmak gerekiyor ise dün lpg yi doldurdum 165.4 km ye litresi 2,540 tan 55.58 tl lik lpg aldı hesapladım 33 kuruş yakmıs sehirici trafik falan karısık.. bana normal gibi geldi..

halils2
01/04/2013, 14:05
yorumlarınız icin çok teşekkürler arkadaslar dün piknige falan gittik söylemesi ayıptır geri dönüste pek trafik yoktu sakin kullandım bende yol bilgisayarı 8.3 e kadar indi uzun yolda hız sabitleyici ile dahada düsecek diye tahmin ediyorum..
yakıt olarak konusmak gerekiyor ise dün lpg yi doldurdum 165.4 km ye litresi 2,540 tan 55.58 tl lik lpg aldı hesapladım 33 kuruş yakmıs sehirici trafik falan karısık.. bana normal gibi geldi..

kendi aracımla kıyasladığımda fazla ama 1.6 kategorisinde bence de normal zaten ş.içi 10 11lt yakıtları var ki sağ olsunlar bizde yakıt zaten pahalı araç ne yapsın. siz içinizi bozmayın araç gönlünüze yattıysa gerisi önemli değil bence. tekrar hayırlı olsun teknik detay, konfor olarak da bilgi verirseniz araç alacak arkadaşlara belki bir faydası dokunur, hemde benim meraklılara bilgi olur

BaranSelo
01/04/2013, 14:15
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Leon'u ben de çok istemiştim, çok karizmatik bir araç. Ama yakıt konusu sıkıntı olur diye alamadık, öğrencilik bitince inşallah. :)

punt0
01/04/2013, 14:23
kendi aracımla kıyasladığımda fazla ama 1.6 kategorisinde bence de normal zaten ş.içi 10 11lt yakıtları var ki sağ olsunlar bizde yakıt zaten pahalı araç ne yapsın. siz içinizi bozmayın araç gönlünüze yattıysa gerisi önemli değil bence. tekrar hayırlı olsun teknik detay, konfor olarak da bilgi verirseniz araç alacak arkadaşlara belki bir faydası dokunur, hemde benim meraklılara bilgi olur

teknik detay olarak valla performans olarak aracın cogu kisi hantal oldugunu söyluyor ama bu göreceli bir kavram ben mesela aldıktan sonra yol fazla müsait degildi ama yine bir deneme yapayım dedim 185 km hıza düzlükte sorunsuz cıktı dahada giderdi ama iste yol müsait degildi aldıgım arkadas 195 km hızı gördüm ama daha fazla gidermiydi bilmiyorum dedi.. bosch servisinde expertiz yaptırdım motor nasıldır falan diye sordugumda adam abi wv bu motordan vazgecemiyor söyle diyeyim 1976 dan beri motoru kullanıyor sorunsuz problemsiz bir motor dedi.. durum böyle sormak istediginiz özellikle birsey varsa bildigim kadarı ile yardımcı olurum.. :)

halils2
01/04/2013, 14:56
donanım ve konfor olarak nasıl sürüşü rahat mı?benim merakım o sadece motor olarak sizin de belirttiğiniz gibi vw en çok kullandığı motor

ABNEW
01/04/2013, 15:12
Hayırlı olsun Ömer, Leon segmentinin en güzel araçlarından biri, o da İtalyan sayılır zaten :)

Kazasız sürüşler...

acRep
01/04/2013, 15:20
Maşallah abi hayırlı olsunn güzel seçimm

kanky54
01/04/2013, 15:22
puntodan önce seat alteam vardı leon'un ağa babası :)) biraz pahalı almışsınız bence ama herşeyi ile on numara araç. lpg si , çok yakması ve altını vurması harici üzülecek durumu yok. güzel günlerde kullanın inşallah kazasız belasız

punt0
01/04/2013, 15:38
donanım ve konfor olarak nasıl sürüşü rahat mı?benim merakım o sadece motor olarak sizin de belirttiğiniz gibi vw en çok kullandığı motor

donanım olarak cok iyi bence tatminkar.. sürüsü rahat heleki kasislerden gecersen amortisorden gelen tıs tıs tıs sesleri leonun o kendine özgü egsoz sesi cok hos :)

erenemre
01/04/2013, 15:49
puntodan önce seat alteam vardı leon'un ağa babası :)) biraz pahalı almışsınız bence ama herşeyi ile on numara araç. lpg si , çok yakması ve altını vurması harici üzülecek durumu yok. güzel günlerde kullanın inşallah kazasız belasız

seat ın ağa babası altea değil toledo dur altea çok çirkin ve mpv bir araç scenic tarzında.Dayımda var hiç memnun değil çok hantal bir araç ve özellikle arka far tasarımı tam bir facia ağlak surat.

ametist
01/04/2013, 15:51
Arabaya diyecek birşey yok Leon'u eleştirenin alnını karışlarım zaten :D ...

ben beğenmiyorum leonu, duvar gibi bir ön paneli var, çirkin... karışlamak istersen beklerim ;)

erenemre
01/04/2013, 16:09
guiletta varken leon apaçi aracıdır arkadaş güle güle kullansın ama ben 29 bin tl yi 7 yaşında lpg li bir araca vermezdim neyse tercih meselesi hayırlı olsun ..

onur1986
01/04/2013, 17:04
Hayırlı olsun kanka.bence de biraz fiyat fazla gibi ama çok yakışıklı araç maşallah.segmentide lider araçlardan ya da Türkiye'de çok fazla tutuluyo bilmiyorum ama iyi tercih.

punt0
01/04/2013, 17:05
guiletta varken leon apaçi aracıdır arkadaş güle güle kullansın ama ben 29 bin tl yi 7 yaşında lpg li bir araca vermezdim neyse tercih meselesi hayırlı olsun ..

valla arkadasımda honda vardı 2005 model lpg li 78000 km idi satıyorum dedi ve 26000 tl ye sattı bazı aracların modelleri kolay kolay eskimez.. guiletta demissinde bana bi tane 29000 e quiletta bulabilirmisin ? hadi 35 e bul ! bu tamamen bütce meselesi apaçi aracıdır demissin saygı duyarım senin görüsündür..

punt0
01/04/2013, 17:11
Hayırlı olsun kanka.bence de biraz fiyat fazla gibi ama çok yakışıklı araç maşallah.segmentide lider araçlardan ya da Türkiye'de çok fazla tutuluyo bilmiyorum ama iyi tercih.

sagolasın onurum.. aslında fiyat fazla degil söyle anlatayım..
bursada bulmustum bir tane 2 parca boyası var aracın kırmızı renk..
64000km idi sanırım 29000 istiyor adam ama aracta lpg yoktu..
adam 28500 tl iniyor hadi 28000 e zorladıgımızı düsünelim
benim oraya gidisim gelisim en kötüsü 500 tl alım satım expertiz vs.
4 lastik nerden baksan 900 tl
lpg takıcaksın 1600
ruhsata işleteceksin 300tl
60000 bakımı yapılmamıs hadi onada 500 tl diyelim

3800 tl cebimden cıkacaktı
yani bu arac bana 25200 e gelmis oldu bir nevi..
böyle kaba taslak bir hesap yaptım aracta icime sinince el sıkıstık...

kitanotr
01/04/2013, 17:18
hayırlısı olsun, kazasız belasız, zevkli sürüşler.

punt0
01/04/2013, 17:26
hayırlısı olsun, kazasız belasız, zevkli sürüşler.

cok tesekkür ederim hepimize kazasız belasız günler..

messi78
01/04/2013, 17:26
ben beğenmiyorum leonu, duvar gibi bir ön paneli var, çirkin... karışlamak istersen beklerim ;)

Boş vaktimizde geliriz.. :gun_band:

ametist
01/04/2013, 20:08
Boş vaktimizde geliriz.. :gun_band:

:merhaba:.......................

utkuaydin
01/04/2013, 20:09
İkinci el araç alırken yapılacak masraflar da gözönüne alınmalı dolayısıyla hiç de pahalı almış sayılmazsınız merak etmeyin.Apaçi falan diyenleri kaale almayın zaten gayet başarılı bir araç, oturma pozisyonu / egzos sesi yeter :) hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..

onur1986
01/04/2013, 20:13
Haklısın Ömer.aslında düşününce dediklerin doğru.tip yeter aračta zaten.benim de mesela en büyük hayalim kıpkırmızı bir FR dır.aahh ah :)

gorkem kaan
01/04/2013, 20:21
hayırlı olsun kazasız belasız. leon begendigim bi araç. bende yeni leon yada gulietta arasında karar verme aşamasındayım eylül gibi degitiricem inş

jordanmert
01/04/2013, 20:33
hayırlı olsun güle güle kullanın gerçekten hoş araba

saygin54
01/04/2013, 20:41
çok iyi bir tercih yapmışsınız bence alıştıktan sonra bırakmak istemezseniz hayırlı olsun...

punt0
01/04/2013, 23:00
Haklısın Ömer.aslında düşününce dediklerin doğru.tip yeter aračta zaten.benim de mesela en büyük hayalim kıpkırmızı bir FR dır.aahh ah :)

Allah gonlune gore versin kardesim bende kirmizi cok istedim ama kismet siyahmis buda cok guzel duruyor:)

punt0
01/04/2013, 23:01
İkinci el araç alırken yapılacak masraflar da gözönüne alınmalı dolayısıyla hiç de pahalı almış sayılmazsınız merak etmeyin.Apaçi falan diyenleri kaale almayın zaten gayet başarılı bir araç, oturma pozisyonu / egzos sesi yeter :) hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..

Cok tesekkur ederim hocam.

seastar1905
01/04/2013, 23:02
Hayırlı olsun ömer abi güle güle bin sen beğendiysen içine sindiyse keyfini çıkar abi.

punt0
01/04/2013, 23:03
hayırlı olsun kazasız belasız. leon begendigim bi araç. bende yeni leon yada gulietta arasında karar verme aşamasındayım eylül gibi degitiricem inş

Allah gonlune gore versin hocam umarim daha iyileri sizlerin olur

punt0
01/04/2013, 23:04
çok iyi bir tercih yapmışsınız bence alıştıktan sonra bırakmak istemezseniz hayırlı olsun...

Bende guzel tercih yaptigimi dusunuyorum aracin icine binince kaliteyi hissediyorsunuz allah utandirmasin bakalim..

breko52
01/04/2013, 23:06
hayırlı olsun güzel araç
kazasız belasız günler

punt0
01/04/2013, 23:06
Hayırlı olsun ömer abi güle güle bin sen beğendiysen içine sindiyse keyfini çıkar abi.

Valla icime sindi hocam ne yalan soyleyeyim cukurdan gecerken acaba ama abanin neresinden ses gelecek diye dusunmemek hos :)

punt0
01/04/2013, 23:07
hayırlı olsun güzel araç
kazasız belasız günler

Tesekkur ederim

seastar1905
01/04/2013, 23:09
Valla icime sindi hocam ne yalan soyleyeyim cukurdan gecerken acaba ama abanin neresinden ses gelecek diye dusunmemek hos :)
Güzel tespit abi o düşünce bende var işte bazen müziğin sesini kapatıp nerden ses geliyor diye dinliyorum:)

punt0
01/04/2013, 23:41
Puntoda cok belli oluyor o ses olayi bende sesini kisip dinliyordum nerden ses geliyor diye

kanky54
02/04/2013, 01:18
seat ın ağa babası altea değil toledo dur altea çok çirkin ve mpv bir araç scenic tarzında.Dayımda var hiç memnun değil çok hantal bir araç ve özellikle arka far tasarımı tam bir facia ağlak surat.

güzel abim seatın değil leon un ağa babası aleadır. ayrıca 2007 model seat alteaya çirkin diyorsan leonu nası beğenıyorsun. altea nın altea olması o modelde zaten. dediklerin xl olanlarsa katılıyorum. ama 2007 altea güzel makine. performansa gelince de araç motor yapısına göre gayet seri ve acayip keyifli. :hammer00:

erenemre
02/04/2013, 01:47

eğer leon ile çukurdan veya sert kasisten geçerken ses gelmiyor diyorsan kurusa bakma arkadaş ama ya yalan söylüyorsun yada kendini kandırıyorsun.2009 modelini 4 ay boyunca kulllandım gayet bakımlı ve temizdi ama punto kadar belki olmasada ( zaten kıyas edilmesi saçma biri b diğeri ise c sınıfı) gayette plastik aksamından ses geliyordu.Ayrıca leon un en kötü yanıda zaten iç aksamı o kadar süper tasarımı olan bir aracın içini o kadar nasıl berbat yapmışlar çözemedim.Yeni modelindede içinin düzeltmişler bu kezde dışını bozmuşlar.Neyse size hayırlı olsun ...

punt0
02/04/2013, 10:11
eğer leon ile çukurdan veya sert kasisten geçerken ses gelmiyor diyorsan kurusa bakma arkadaş ama ya yalan söylüyorsun yada kendini kandırıyorsun.2009 modelini 4 ay boyunca kulllandım gayet bakımlı ve temizdi ama punto kadar belki olmasada ( zaten kıyas edilmesi saçma biri b diğeri ise c sınıfı) gayette plastik aksamından ses geliyordu.Ayrıca leon un en kötü yanıda zaten iç aksamı o kadar süper tasarımı olan bir aracın içini o kadar nasıl berbat yapmışlar çözemedim.Yeni modelindede içinin düzeltmişler bu kezde dışını bozmuşlar.Neyse size hayırlı olsun ...

valla puntoyuda kullandım bircok aracıda kullandım suan seatı kullanıyorum ve dedigimin arkasındayım kasislerden gecerken ben ses falan duymuyorum senin kullandıgın 2009 model seat biraz döküntü olmasın sakın ? ic tasarımına gelince göreceli bir kavramdır zevk meselesi sen sevmezsin ben severim bazıları bayılır bazıları nefret eder bu böyledir..

ykaya1983
02/04/2013, 19:55
Hayırlı olsun.Siz beğendiyseniz gerisinin pek önemi yok.Ama puntodan bir eksiği var söyleyim.
Punto euro n-cap 5 yıldız
Leon euro n-cap 4 yıldız

erenemre
02/04/2013, 20:07
valla puntoyuda kullandım bircok aracıda kullandım suan seatı kullanıyorum ve dedigimin arkasındayım kasislerden gecerken ben ses falan duymuyorum senin kullandıgın 2009 model seat biraz döküntü olmasın sakın ? ic tasarımına gelince göreceli bir kavramdır zevk meselesi sen sevmezsin ben severim bazıları bayılır bazıları nefret eder bu böyledir..

ona bakarsan bende punto da ses duymuyorum çok aşırı bir tümsekten hızlı geçmedikçe ses falan gelmiyor bence millet bu ses olayını takıntı yapmış ha leon da kullanılan malzemenin elbette daha kaliteli olması gerekir ki bir üst segment sonuçta nasıl bravo ile punto bir değilse leon lada bir olamaz.Ama benim dediğim şu çok tok bir araç değildir kullandığım araç gayet temizdi.Ama punto nun üzerine sonuçta segment farkı olduğu için sana daha iyi gelmiş olması normal kardeş.

punt0
03/04/2013, 10:20
ona bakarsan bende punto da ses duymuyorum çok aşırı bir tümsekten hızlı geçmedikçe ses falan gelmiyor bence millet bu ses olayını takıntı yapmış ha leon da kullanılan malzemenin elbette daha kaliteli olması gerekir ki bir üst segment sonuçta nasıl bravo ile punto bir değilse leon lada bir olamaz.Ama benim dediğim şu çok tok bir araç değildir kullandığım araç gayet temizdi.Ama punto nun üzerine sonuçta segment farkı olduğu için sana daha iyi gelmiş olması normal kardeş.

tamam bizde onu anlatmaya calısıyoruz ki zaten puntodan sonra iyi geldi diyoruz biz bu aracı punto ile kıyaslamıyoruz ki.. öyle birsey ne diye yapalım biri b digeri c segmenti.. ama sunu söylemek gerekiyor mesela bir c segmenti aracına göre suspansiyonları biraz sert bir arac oda hacback oldugundan dolayımıdır yoksa spor durumundamıdır bilemiyorum..

punt0
03/04/2013, 10:21
Hayırlı olsun.Siz beğendiyseniz gerisinin pek önemi yok.Ama puntodan bir eksiği var söyleyim.
Leon euro n-cap 4 yıldız

dogrudur arastırmadım valla :)

Castell
04/04/2013, 17:59
Leon euro n-cap 4 yıldız
Güzel bir tespit! Pek araç alırkn güvenliğe bakmıyoruz genelde ilk baktığımız şeylerden biri şekil şemall oluyor ama güvenlik en önemlisi