Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaput maskeciler içeri..!!
Arkadaşlar merhaba,aracıma kaput maskesi düşünüyorum fakat renk konusunda karar veremedim..altta puntoya yapılmış kaput maskesi örneği koyuyorum,yan tarafında da benim aracın resimler var..jant renginde mi yaptırsam farklı renktemi karar veremedim,önerilerinizi bekliyorum :)
lektonstar17
30/03/2013, 01:39
Aman dikkat edin , forumda bi arkadaş maskeyi söktüğünde bütün verniğin attığını gördü. Kırmızı bir puntoydu. Maskenin olduğu yerdeki vernik tamamen atmıştı.
Jant rengin güzell ama bence kaputta çok sırıtabilir?.. Siyah renk kaput maskesi daha hoş olabilirr... Havalar ısınıyor dikkat et!!! Masken kaputa yapışırsa sökerken komple boyayıda alır gelirsinn aman dikkat.....
Sarı yada kırmızı olabilir mesela biraz iddaalı ama güzel olur bence... :)
Bunlar benim aracın maskeli ve maske sökülmüş hali aracın üzerinde fazla kalırsa benimle aynı kaderi paylaşabilirsin maalesef... :(
Ufuk hiç yaptırmasan en güzeli kardeşim :) Sen paranı sakla, müsait bir zamanında şu jantları sıfırlayacağız senin :)
Onun yerine önce bi app plaka daha mantıklı olur
OAGP1960
30/03/2013, 02:27
Arkadaşlar merhaba,aracıma kaput maskesi düşünüyorum fakat renk konusunda karar veremedim..altta puntoya yapılmış kaput maskesi örneği koyuyorum,yan tarafında da benim aracın resimler var..jant renginde mi yaptırsam farklı renktemi karar veremedim,önerilerinizi bekliyorum :)
Ufuk kardeş, kaputta yaratabileceği sorunları arkadaşların da belirttiği şekilde yaşamamak ve özellikle de havalar ısındıkça ısıyı daha da arttiırmamak için, bence de maske fikrinden vaz geçin ve eğer mümkünse, şeffaf kaput koruma filmi uygulatın.
lektonstar17
30/03/2013, 02:41
Eğer amaç koruma ise , kaput filmi çok daha uygundur.
Arkadaşlar bu kaput filmleride zamanla çatlıyor ama ya. Onuda tavsiye etmem. Ufuk kardeşim bu aralar arabasına sardı, gömü falan bulduysan Aykutla beni üvey kardeş olarak alabilirsin kardeşim :D
lektonstar17
30/03/2013, 02:45
Kaliteli ve profesyonel iş yapan firmaların uygulamaları gayet sağlam ve garantili.
Kaliteli ve profesyonel iş yapan firmaların uygulamaları gayet sağlam ve garantili.
Sanırım kaput filmlerinden bahsediyorsun abi? Hayatımda ucuz mala para vermedim, arabamın cam filmlerini 600 TL'ye yaptırdım diye bir sürü insan dalga geçti benimle burda hatta :) Ablamın Swift ine kaput filmi yaptırdım arabayı yeni aldığında hediye amaçlı, şimdi söktürecek yer arıyorum.
lektonstar17
30/03/2013, 02:58
Sanırım kaput filmlerinden bahsediyorsun abi? Hayatımda ucuz mala para vermedim, arabamın cam filmlerini 600 TL'ye yaptırdım diye bir sürü insan dalga geçti benimle burda hatta :) Ablamın Swift ine kaput filmi yaptırdım arabayı yeni aldığında hediye amaçlı, şimdi söktürecek yer arıyorum.
Hiç de dalga geçmesinler . 2 yıl önce arabayı alır almaz wüth e gitim. O zaman arkadaşım sağolsun güzel indirim yaptı ve ömür boyu garantili 6 cama 200 TL verdim. O kadar memnunum ki anlatamam. Şansını bir würth bayisinde deneyebilirsin.
Hiç de dalga geçmesinler . 2 yıl önce arabayı alır almaz wüth e gitim. O zaman arkadaşım sağolsun güzel indirim yaptı ve ömür boyu garantili 6 cama 200 TL verdim. O kadar memnunum ki anlatamam. Şansını bir würth bayisinde deneyebilirsin.
Ümit abi, hırdavat işiyle uğraştığım için senin nezlinde bir bilgi vereyim bütün ahaliye. Dünyada Würth diye bir marka yok, dünyanın hiç bir yerinde Würth fabrikası yok. Würth sadece başkalarına mal ürettiren bir pazarlama firması. İstediğin Würth bayiine veya pazarlamacısına sorabilirsin. Gerçi işe girerken sözleşme imzalattırıyorlarmış bu bilgiyi kimseyle paylaşmamaları için. Biz aynı zamanda Bosch el aletleri bayiiyiz. Würth çü arkadaşlar kendi makinelerinin Alman malı olduğuna dair benimle iddiaya girdiler. Dış kapağı çıkarınca Made in PRC yazısını hepimiz gördük. Kısaca Würth büyük yalandır, inanmayın.
lektonstar17
30/03/2013, 03:14
Ümit abi, hırdavat işiyle uğraştığım için senin nezlinde bir bilgi vereyim bütün ahaliye. Dünyada Würth diye bir marka yok, dünyanın hiç bir yerinde Würth fabrikası yok. Würth sadece başkalarına mal ürettiren bir pazarlama firması. İstediğin Würth bayiine veya pazarlamacısına sorabilirsin. Gerçi işe girerken sözleşme imzalattırıyorlarmış bu bilgiyi kimseyle paylaşmamaları için. Biz aynı zamanda Bosch el aletleri bayiiyiz. Würth çü arkadaşlar kendi makinelerinin Alman malı olduğuna dair benimle iddiaya girdiler. Dış kapağı çıkarınca Made in PRC yazısını hepimiz gördük. Kısaca Würth büyük yalandır, inanmayın.
Valla söyleyecek söz yok , şoktayım. Biz de bu zamana kadar üstün alman markası diye yemişiz. Ürünleri çok iyi ama. Vay be almanlar da çakma ürünlere kaldıysa YAŞASIN PRC , YAŞASIN ÇAKMALARIN ÖZGÜRLÜĞÜ :)
Valla söyleyecek söz yok , şoktayım. Biz de bu zamana kadar üstün alman markası diye yemişiz. Ürünleri çok iyi ama. Vay be almanlar da çakma ürünlere kaldıysa YAŞASIN PRC , YAŞASIN ÇAKMALARIN ÖZGÜRLÜĞÜ :)
Abi sana bunu istediğin her şekilde ispatlarım. Bu arkadaşlar Ege Bölgesinde bizim müşterilerimize girip kendilerini bu şekilde lanse ettiler. Bizim 3.5 liraya sattığımız malın 10 kat dandiğini biz Würth'üz diyerek 7.5 liraya satmaya kalktılar. Bir kutu(280 ml) silikonu 1 liraya doldurtup 7.5 liraya satıyorlar. Aylardır bu adamlarla uğraşıyorum. Sana firmamın veya firmaların ismini vermeyeyim. Ama yolun İzmir'e düşerse git bir Würth bayiine adımı söyle, bana ettikleri küfürü kimseye etmemişlerdir hayatlarında. Tekrar söylüyorum, bir Allah kulu bana dünyada bir tane Würth fabrikası göstersin ne isterse yapacağım.
lektonstar17
30/03/2013, 03:30
Doğrudur Can , sana itirazım yok. Biz de saf gibi inanmışız yıllardır. Aslında bu würth ün ürünleri hangi firmadan aldığını bilmek lazım . En azından direk oraya gidip daha uygun fiyata alabiliriz.
Doğrudur Can , sana itirazım yok. Biz de saf gibi inanmışız yıllardır. Aslında bu würth ün ürünleri hangi firmadan aldığını bilmek lazım . En azından direk oraya gidip daha uygun fiyata alabiliriz.
Abi işte o imkansız :) Hiç bir firma hangi malı nerde yaptırdığını açıklamaz. Bizim ürün yaptırdığımız 7-8 tane fabrika var Çin'de. İnsanlar nedense Çin deyince dandik mal olarak görüyorlar. Yıllarca adamlardan bana ucuz mal ürette nasıl üretirsen üret demiş Türk ahalisi. Ben birinci sınıf ürün yaptırıyorum kendi işimde, yıla vurduğunuz zaman gelen şikayet oranı %0.33.
StrawBeeRy
30/03/2013, 03:44
Can abi iyi guzel aciklayip bilgilendirmissinde yarin obur gun basin agrimasin dikkat et :)
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Can abi iyi guzel aciklayip bilgilendirmissinde yarin obur gun basin agrimasin dikkat et :)
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Kardeşim başımı ağrıtacak adam bana bir tane fabrika göstersin :) Elin Almanı gelecek %750 karla mal satacak öyle mi :)
lektonstar17
30/03/2013, 03:54
Abi işte o imkansız :) Hiç bir firma hangi malı nerde yaptırdığını açıklamaz. Bizim ürün yaptırdığımız 7-8 tane fabrika var Çin'de. İnsanlar nedense Çin deyince dandik mal olarak görüyorlar. Yıllarca adamlardan bana ucuz mal ürette nasıl üretirsen üret demiş Türk ahalisi. Ben birinci sınıf ürün yaptırıyorum kendi işimde, yıla vurduğunuz zaman gelen şikayet oranı %0.33.
Elbette çin malının da iyisi ve kötüsü var. Sony de çin de üretim yapıyor. Peki senin önerebileceğin bir marka varmı ?
Abi film konusunda Llumar tek geçerim. Diğer konularda da ihtiyaca göre yardımcı olmaya çalışırım.
lektonstar17
30/03/2013, 04:11
Abi film konusunda Llumar tek geçerim. Diğer konularda da ihtiyaca göre yardımcı olmaya çalışırım.
Cam filminden ziyade , motor ve yakıt katkıları gibi bu tarz ürünler benim için önemli.
aykut_1914
30/03/2013, 15:02
Arkadaşlar bu kaput filmleride zamanla çatlıyor ama ya. Onuda tavsiye etmem. Ufuk kardeşim bu aralar arabasına sardı, gömü falan bulduysan Aykutla beni üvey kardeş olarak alabilirsin kardeşim :D
bana çıtır bir jant çözelim :D
bana çıtır bir jant çözelim :D
https://images.gittigidiyor.com/5250/KARTAL-LOGOLU-JANT-KAPAGI-14-15-JANT__52508885_0.jpg
en çıtırından kardeşim :D
hacı abi tamam be tamam bi hevesimden daha vezgeçirdin beni soğuttun ne adamsın ya :) ahahaha :) arkadaşlar düşnceleriniz için tşk ederim dediğiniz ve yaşadıklarınıza bakılırsa bunların benim araaçtada meydana gelmesi % 100,yani kaput maske işi yatar,bakalım yeni bi proje bulayım araç için,ımmm napabilirim acaba can fikir ver :))) böylece fikirlerden soğutamazsın artık beni malum patant senin olcak :)
aykut_1914
31/03/2013, 02:31
can ın resimdeki jantı takalım, sarıları ben alayım :D
can ın resimdeki jantı takalım, sarıları ben alayım :D
adam haklı :D
yavuzkep
29/07/2013, 20:35
yenı konu acıp konu kırlılıgı yapmamak ıcın bıraz hortlatıyım ... sımdı kaput maskesının altına denk gelıcek sekılle seffaf folyo uygulaması yapıp sonra maskeyı taksak ılerde cıkarmak ıstedıgımzdede vernık atması olusurmu yanı folyo arada koruyucu katman gıbı bı gorev yaparmı