Orijinalini görmek için tıklayınız : krom kapı kolları
aayhan36
22/08/2007, 00:36
krom kapı kolları yapıştırıldıktan bir süre sonra çıkartılırsa, çıktığı yerde iz kalırmı arkadaşlar?
bismillah kardeşim kendini bir tanıtsaydın
ZaMBroTTa_1903
22/08/2007, 01:23
bismillah kardeşim kendini bir tanıtsaydın
:D:D:D
İz kalabilirir... Ama Ertan'a katılmamak da elde değil! ;)
böyle yazmamdaki sebep burası artık forumluktan çıktı aile oldu onun için herkes kaynaşmalı diye düşünüyıorum haa ben 2 soru sorar çıkarım diyorsan onu bilemem kardeşim sevgiler
iz bırakır ama mozatla silersen geçer bu arada ertan abi haklı:D:D
misafir3
22/08/2007, 21:57
ılk once kendını tanıtasaydın dah guzel olurdu ama neyse.artıkbı ara halledersın ...
ız kalması normal bence cunku yapıskan suruluyoo (mehmet )kardesımın dedıgı gıbı mozotlada sılersen gecebılırrr..
Honor COOPER
22/08/2007, 22:19
işin ehli birine söktürürsen o gerekli işlemleri yapar ve iz kalmaz.
aayhan36
16/09/2007, 14:26
öncelikle kendimi tanıtmadığım için sizden özür dilerim, İzmirde seramik firmasında ithalat sorumlusu olarak çalışıyorum. Evliyim arabalara çok meraklı yedi yaşında bir oğlum var. ilk arabam Fiat'ın Uno modeliydi. bu arabayı 5 sene kullandım. Bu arabayı almamda bir inat uğruna oldu, emanet bir lada marka araba kullandım ve yolda kaldım, sonrada emanet araba kullanmamaya yemih ettim imkanlarım ölçüsünde Uno yu aldım. Sonrasında ciddi problemler çıkarmaya başladı. bu neden le satmaya karar verdim. Kısa bir arayıştan sonra Grande Punto da karar kıldım.Nazar değmesin şu an çok memnunum
şekerlioğlu
19/09/2007, 18:45
hoşgeldin hayırlı olsun