PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et çalışmıyor

OzzY
28/03/2013, 00:18
Linkler kısmındaki link çalışmıyor, bilginize.

erdiyilmaz
28/03/2013, 00:43
Ozan bende çalışıyor, tarayıcı farklılığından olabilir belki. Ama başka tarayıcılarda da deneyeceğim. Ne gibi bir hata veriyor acaba?

OzzY
28/03/2013, 01:20
Ozan bende çalışıyor, tarayıcı farklılığından olabilir belki. Ama başka tarayıcılarda da deneyeceğim. Ne gibi bir hata veriyor acaba?

Hata vermiyor link olması gerektiği gibi değil zaten
https://forum.grandepuntotr.com/search.php?searchid=1702794#

chrome kullanıyorum, ie10 ile denedim oda olmuyor. anasayfadaki en alttaki çalışıyor.

erdiyilmaz
28/03/2013, 01:29
Forum anasayfasında en altta var bir tane de, yukarıdaki koda bakıp kontrol edeyim ben de

ABNEW
28/03/2013, 01:29
Linkler kısmındaki link çalışmıyor, bilginize.

Ozan, sende okunmamış kabul et yahu :D:D

Bende çalışıyor (Mozilla)

erdiyilmaz
28/03/2013, 01:34
Arda abi yukarıda en üstteki sağdaki "Linkler" menüsünde bir tane daha vardı o çalışmıyormuş, pek kullanmadığımdan ben de yıllardır dikkat etmemişim. Düzelttim şimdi :)

OzzY
28/03/2013, 01:42
Ozan, sende okunmamış kabul et yahu :D:D

Bende çalışıyor (Mozilla)
:D :D

Arda abi yukarıda en üstteki sağdaki "Linkler" menüsünde bir tane daha vardı o çalışmıyormuş, pek kullanmadığımdan ben de yıllardır dikkat etmemişim. Düzelttim şimdi :)

Dün çalışıyordu bu arada, şimdi tekrar çalışıyor teşekkürler.

ABNEW
28/03/2013, 01:58

Bak onu bilmiyordum Erdi, ben şimdiye kadar sadece ana sayfanın en altına tıklıyordum, eline sağlık...