Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et çalışmıyor
Linkler kısmındaki link çalışmıyor, bilginize.
erdiyilmaz
28/03/2013, 00:43
Ozan bende çalışıyor, tarayıcı farklılığından olabilir belki. Ama başka tarayıcılarda da deneyeceğim. Ne gibi bir hata veriyor acaba?
Ozan bende çalışıyor, tarayıcı farklılığından olabilir belki. Ama başka tarayıcılarda da deneyeceğim. Ne gibi bir hata veriyor acaba?
Hata vermiyor link olması gerektiği gibi değil zaten
https://forum.grandepuntotr.com/search.php?searchid=1702794#
chrome kullanıyorum, ie10 ile denedim oda olmuyor. anasayfadaki en alttaki çalışıyor.
erdiyilmaz
28/03/2013, 01:29
Forum anasayfasında en altta var bir tane de, yukarıdaki koda bakıp kontrol edeyim ben de
Linkler kısmındaki link çalışmıyor, bilginize.
Ozan, sende okunmamış kabul et yahu :D:D
Bende çalışıyor (Mozilla)
erdiyilmaz
28/03/2013, 01:34
Arda abi yukarıda en üstteki sağdaki "Linkler" menüsünde bir tane daha vardı o çalışmıyormuş, pek kullanmadığımdan ben de yıllardır dikkat etmemişim. Düzelttim şimdi :)
Ozan, sende okunmamış kabul et yahu :D:D
Bende çalışıyor (Mozilla)
:D :D
Arda abi yukarıda en üstteki sağdaki "Linkler" menüsünde bir tane daha vardı o çalışmıyormuş, pek kullanmadığımdan ben de yıllardır dikkat etmemişim. Düzelttim şimdi :)
Dün çalışıyordu bu arada, şimdi tekrar çalışıyor teşekkürler.
Bak onu bilmiyordum Erdi, ben şimdiye kadar sadece ana sayfanın en altına tıklıyordum, eline sağlık...