Orijinalini görmek için tıklayınız : H&R 5cm yay yardım
merhaba arkadaşlar,
1.4fire dynamıc aracıma yay almayı dusunuyorum.Ikıncı el 200tl'ye h&r 5'lik denk geldi.suan orjınal jant ve lastıklerle kullanıcam.Forumda ve baska yerlerde arastırma yaptım ama suan kullananlardan da yorum almak ıstedım tavsıye edermısınız.
onur1986
27/03/2013, 17:18
Nerden buldunuz acaba pm atar misiniz bende arastiriyorum da bu aralar?
merhaba arkadaşlar,
1.4fire dynamıc aracıma yay almayı dusunuyorum.Ikıncı el 200tl'ye h&r 5'lik denk geldi.suan orjınal jant ve lastıklerle kullanıcam.Forumda ve baska yerlerde arastırma yaptım ama suan kullananlardan da yorum almak ıstedım tavsıye edermısınız.
Ben H&R 3 buçukluk kullandım.Gayet memnundum.Ama orjinal jantlarla nasıl olur bilemiyorum.
onur1986
27/03/2013, 17:23
Selçuk bey tam istediğim marka ve boyut kullanmışsınız?nasıldı düşürmesi falan?ön arka aynımıydı?16 fun lastik jantla tavsiye eder misiniz?
Nerden buldunuz acaba pm atar misiniz bende arastiriyorum da bu aralar?
bi tanıdıkta vardı
onur1986
27/03/2013, 17:41
Duyum alırsanız başka haberim olsun :)
Selçuk bey tam istediğim marka ve boyut kullanmışsınız?nasıldı düşürmesi falan?ön arka aynımıydı?16 fun lastik jantla tavsiye eder misiniz?
Ön arka aynıydı.Sıfır almıştım ben.Tam istediğim gibi düşürmemişti.Onun üzerine maslak sanayiye gidip ön yaylar için yarım cm lik bir işlem daha yaptırdım.
Sonrasında gayet memnun kaldım.
16 larla nasıl olur inanın bilemiyorum.Bende 17 vardı
onur1986
27/03/2013, 17:55
Teşekkürler bilgi için...
Duyum alırsanız başka haberim olsun :)
Olur tabi.sıfırları ne kadar biliyormusun?
hocam top gibi sekmeye razıysan ve konfordan fedakarlık yapıcaksan sıkıntı yok :)
Tayfun-E30
27/03/2013, 20:01
ben memlunum ama çok konforlu değildir..
hocam top gibi sekmeye razıysan ve konfordan fedakarlık yapıcaksan sıkıntı yok :)
ıllakı konfordan fedarkalık yapıcaz ama top gıbı sekmeye daha razı olamadım daha :)
3.5 cm lerde basıklık ve konfor nasıldır?
hocam cm alçaklıkla alakalı kabaca bakarsan ama her ikisindede top gibi seker ama alışıyosun bi süre sonra :) mesela benim arabadakini bizim forumdan bizzat test eden aykut_1914 var oda fikrini yazabilir bu konuda :)
arkadaşlar malum sitede 3,5'luk ılanı denk geldı.satan kısı benzinli için mi dize için mi bilgisi yok .resımlerde kutusundakı bılgılerden bunu ogrenbılırmıyız.bılen arkadaslar yardımcı olabılırlerse cok sevınırım.
Punto, Mito, Corsa HR Yay İkinci El Fiyatına Sıfır - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118347908 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-punto-mito-corsa-hr-yay-ikinci-el-fiyatina-sifir-118347908/detay/)
hocam cm alçaklıkla alakalı kabaca bakarsan ama her ikisindede top gibi seker ama alışıyosun bi süre sonra :) mesela benim arabadakini bizim forumdan bizzat test eden aykut_1914 var oda fikrini yazabilir bu konuda :)
hocam senin aracta 1.4 fire dyn.sanırım.kaclık kullanıyorsun?senın yorumun nedir? :Ç
hocam senin aracta 1.4 fire dyn.sanırım.kaclık kullanıyorsun?senın yorumun nedir? :Ç
hocam bendeki 5 lik kullanıyorum görüntü güzel ilk bindiğinde malum ülkemiz yolları patates tarlası gibi olduğu için hoplama zıplama oluyo ama zamanla alışıyosun tabii hiç anlamıyosun bile :) orjınaldeki konforu unutucaksın bikere,tabiki benim araçta top gibi sekme ve konforun büyük ölçüde yokolmasındaki sebep 17' jant ve 40 yanak lastik olması :)
hocam bendeki 5 lik kullanıyorum görüntü güzel ilk bindiğinde malum ülkemiz yolları patates tarlası gibi olduğu için hoplama zıplama oluyo ama zamanla alışıyosun tabii hiç anlamıyosun bile :) orjınaldeki konforu unutucaksın bikere,tabiki benim araçta top gibi sekme ve konforun büyük ölçüde yokolmasındaki sebep 17' jant ve 40 yanak lastik olması :)
fedarlık yapmadan olmuyor işte :)