Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto 2012 1.4 Pop S&S Benzinli
Öncelikle selamlar.
Ben Ankara'dan aranıza dahil oldum. Öğretmenim.
Şu an 2001 Focus 1.6 Ambiante HB kullanıyorum. Aracımı yeni model bir araçla değiştirmek istiyorum. İlanlarda Punto gördüm ve fikrinize başvurmak istedim.
Punto 2002 model. 13 000 km 'de. Garantisi devam ediyor. Hata ve boya yok.
1.4 Pop S&S modeli. Start ve stopu var.
Açıkçası Punto modelleri hakkında bir fikrim olmadığı için size sormak istedim. Sizce bu araç 24000 TL'ye alınır mı ?
hoşgeldiniz bütçenizi ve ne amaçla kullancağınızı yazarsanız yardımcı oluruz :)
ilan numarasını yazar mısnız...incelemek isteriz aracı...
İlginiz için teşekkür ederim. İlan numarası: 119066595
Fiat Punto 1.4 Pop S&S 2012 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 119066595 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-13-binde-hatasiz-boyasiz-2012-start-stoplu-119066595/detay/)
Amacım elimdeki Focus'u satıp biraz yaş yükseltmek. Temiz araç almak. Aşağıda yukarı 2 sene kullanıp satacağım. Ben ayda en az 1250 KM yol yapıyorum. Bu yüzden düşük KM'li araç arıyorum.
Bu araç çok yakar mı? Focus 'taki konforu aratır mı? Açıkçası siz kullananların yorumlarını merak ediyorum.
Bütçem en fazla 25 bin TL.
fiyat çok iyi geldi doğrusu....daha deneyimli arkadaşlar fiyatı hakkında yorum yapabilir tabiki:)
yıllık 15 binden yapıyosunuz minimum bence dizel alın :)
yıllık 15 binden yapıyosunuz minimum bence dizel alın :)
Dizel, temiz uygun fiyata bulsam alacağım zaten. Ben de her zaman için dizel taraftarıyım. Ancak bulduklarımın hep KM'si çok fazla.
Dizel, temiz uygun fiyata bulsam alacağım zaten. Ben de her zaman için dizel taraftarıyım. Ancak bulduklarımın hep KM'si çok fazla.
düzgün servis bakımlı dizel bulursanız bütçenize uygun alırsınız bence :) km cok mühim değil o zaman :)
celenlee
24/03/2013, 15:06
Bu paraya servis bakımlı dizel bulursanız daha rahat edersiniz.
Yakıt ş.içinde kullandığınız güzergaha göre değişiyor. Sonradan sizi üzmesin.
Kısa mesafe bol yokuş kullanıyorum 10lt civarı yakıyorum.
Ama 30km gibi, mesafeleri açık trafikte gittiğimde 6.5lt gibi yakalayabiliyorum.
Normal akan trafikte 10-20km gibi mesafelerde 7-7.5
Sıkışık trafikte vs. 8-9.
Sokak arası kısa mesafe dediğim gibi 9-10lt civarı.
Konfor noktasında ise, ben C sınıfı bir araçtan bu araca geçtiğimde çok sıkıntı çektim, alışana kadar canım çıktı.Şimdi çok problem görmüyorum, çünkü uzun yola pek gitmiyorum. Uzun yolda konfor farkını çok daha fazla hissediyorsunuz.
Bu arada 1 sene önce ben de kazasız boyasız aldım aracı, alır 2 sene sonra rahat satarım diye, ama ne oldu? Arkadan çarptılar, bagaj boyandı, tampon değişti.
Park halinde çaprtılar, sol ön çamurluk boyandı vs. vs. Çok hesaba kitaba gelmiyo bu işler. Nasip işte.
Servis bakımlı, dizel makul boyalı bir araç alırsanız, duruma göre, ihtiyacınıza ve alışkanlıklarınıza göre, daha mutlu olma ihtimaliniz var :)
Ademirtas
24/03/2013, 15:10
Bu fiyata 2007-2008-2009 Dizel Punto'da bakabilirsiniz.
reddragon
24/03/2013, 23:07
İlginiz için teşekkür ederim. İlan numarası: 119066595
Fiat Punto 1.4 Pop S&S 2012 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 119066595 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-13-binde-hatasiz-boyasiz-2012-start-stoplu-119066595/detay/)
Amacım elimdeki Focus'u satıp biraz yaş yükseltmek. Temiz araç almak. Aşağıda yukarı 2 sene kullanıp satacağım. Ben ayda en az 1250 KM yol yapıyorum. Bu yüzden düşük KM'li araç arıyorum.
Bu araç çok yakar mı? Focus 'taki konforu aratır mı? Açıkçası siz kullananların yorumlarını merak ediyorum.
Bütçem en fazla 25 bin TL.
Sayın hocam ilanı inceledim araç en boş modeli. Ben olsam o parayı vermem. Size naçizane tavsiyem 2. el almakta kararlıysanız biraz daha para koyup daha oturaklı astra, bravo,jetta,golf tarzı araçlar bakmanız... Belki ucuz denk gelir...
Diğer yandan illa Punto alacaksanız bütçe hesabına göre dolu bi model alın. Dijital klimalı, bol hava yastıklı, garantili hatta dualogic düşünün derim..
Sayın hocam ilanı inceledim araç en boş modeli. Ben olsam o parayı vermem. Size naçizane tavsiyem 2. el almakta kararlıysanız biraz daha para koyup daha oturaklı astra, bravo,jetta,golf tarzı araçlar bakmanız... Belki ucuz denk gelir...
Diğer yandan illa Punto alacaksanız bütçe hesabına göre dolu bi model alın. Dijital klimalı, bol hava yastıklı, garantili hatta dualogic düşünün derim..
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Banka kredisi bana cazip ve doğru gelmediği için nakiti bulana kadar ikinci ele devam. Ne kadar kader kısmet desek de.
Hadi çıktım çıktım bin iki bin daha çıkayım. Akşamdan beri temiz golf arıyorum, bulamıyorum. 28-29 bine kadar 2005-2006 Golf'lerin hepsinde mutlaka hasar var. Ya çok fazla değişen parçası var ya da bel altı komple boyalı. FSI motorların temizi var ama o da tüpte randıman vermediği için bana pek cazip gelmiyor. Neticede sürekli kullanacağız. Ayda 100 TL, 100 TL'dir.
Acaba 2006 Punto ile 2006 Grande Punto arasında ne fark vardır?
celenlee
26/03/2013, 12:05
Acaba 2006 Punto ile 2006 Grande Punto arasında ne fark vardır?
2006 Punto
Fiat Punto 1.3 Multijet Shine 2006 Model 21.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 119127296 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-eskisehir-otomotivden-1,3-dizel-punto-shine-2006-model-119127296/detay/)
2006 G.Punto
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 118122877 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orijinal-grande-punto-118122877/detay)
Yani 2006 normal Punto'ların hepsinin kasası böyle mi ?
Şimdi verdiğiniz linkte bariz bir kasa farkı var. Ben sahibinden'deki düz Punto ilanlarına baktım hep Grande Punto gibi arabalar var. Bunlar muhtemelen yanlış eklenmiştir doğru mudur ?
Bir yerde okumuştum Puntolar 2006 yılından sonra üretilmemiş. Sahibinden'de bakıyorum 1.3 Multijet Dynamic kategorisinde 2012 Punto var. Bu yanlış mı eklenmiştir ?
104921463 bu araç Grande Punto mudur ?
punto araştırmalarınıza devam edin.dostun eskisi makinenin yenisi makbüldür.ayrıca grandeymiş,evoymuş,puntoymuş şeklinde takıntı yapmayın.1.4 fıre benzinli motor alırsanız lpg yle uyumludur,tavsiye ederim.
punto araştırmalarınıza devam edin.dostun eskisi makinenin yenisi makbüldür.ayrıca grandeymiş,evoymuş,puntoymuş şeklinde takıntı yapmayın.1.4 fıre benzinli motor alırsanız lpg yle uyumludur,tavsiye ederim.
Haklısınız Hocam. Yalnız, 20-25 bin arası bir paraya konforlu, klimalı, yaşı küçük bir dizel almak varken neden LPG'li alayım ki? Yani benim aracım şu an LPG'li ama sende en az 30 bin KM yol yapıyorum. Yani hazır uygunken dizel alayım dedim.