Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende Cc'lendim
Ziyaretci031
23/03/2013, 16:12
Bugün itibari ile bende cc'lendim emeği geçen herkese teşekkür ederim.https://img..com/d/13/03/23/esu7e9et.jpg
Sent my iPhone using .
H. KURU
lektonstar17
23/03/2013, 16:27
Vay be , Harun süpersin. Tuşlar güzel olmuş,güle güle kullan.
volume23
23/03/2013, 16:33
Hayırlı olsun harun başkan.
erosistanbul
23/03/2013, 16:41
Harun kardeş benzetmemi maruz gör ama kelebek konmuş gibi olmuş. düğmeleri acil değiş. :)
cruss u olmuş ama controlü olmamış. :D
(güle güle kullan)
Ziyaretci031
23/03/2013, 16:47
Vallaha baska yer bulamadim direksiyon tuslari teyibe bagli oraya koymak zorundaydik.:)
Sent my iPhone using .
H. KURU
serkandikici
23/03/2013, 17:16
Tuşların rengini siyah yapma şansımız var mı yada gri-füme tarzı bi renk harika bi çalışma ama tuş renkleri sanki değişmeli gibi :) güle güle kullanın
Ziyaretci031
23/03/2013, 17:30
Tuşların rengini siyah yapma şansımız var mı yada gri-füme tarzı bi renk harika bi çalışma ama tuş renkleri sanki değişmeli gibi :) güle güle kullanın
OO boyutta tuşları bulduktan sonra istediğin renk oluyor mesela ben şimdi on-off düğmesini ışıklı yapıcam açık-kapalı olduğunu anlarım.
Ziyaretci037
23/03/2013, 17:31
Abi hayirli olsun ama bisey merak ediyorum bu tus muhabbeti ne icin? Cruise Control kolu taktirmadan kullanmak icinmi?
Htc Hd 2 ile 'tan gonderiyorum..
serkandikici
23/03/2013, 17:35
OO boyutta tuşları bulduktan sonra istediğin renk oluyor mesela ben şimdi on-off düğmesini ışıklı yapıcam açık-kapalı olduğunu anlarım.
Açık-kapalı anlamak için oldukça güzel olur LEDli.. Hayırlı olsun tekrar güle güle kullanın
Ziyaretci031
23/03/2013, 17:41
Abi hayirli olsun ama bisey merak ediyorum bu tus muhabbeti ne icin? Cruise Control kolu taktirmadan kullanmak icinmi?
Kolun üzerindeki tuşların aynısını yapması
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretci037
23/03/2013, 18:00
Kolun üzerindeki tuşların aynısını yapması
Sent my iPhone using .
H. KURU
Yani kisaca boyle tuslu sistem yapinca o kolun takilmasina gerek kalmiyor dogru mu anladim?
Ziyaretci031
23/03/2013, 18:04
Yani kisaca boyle tuslu sistem yapinca o kolun takilmasina gerek kalmiyor dogru mu anladim?
Doğru anladın kardeşim:) ha kolu takıp ordan tuşlarına bastın ha o tuşları kolsuz olarak faklı bir yere yerleştirip öyle bastın aynı yani.
ahmetcihanokke
23/03/2013, 18:18
Hayırlı olsun Güle güle kullanin
Bu elearnda bahsedilen direnç değiştirme olayının aynı durum heralde. Burada arkadaşlar bir program versiyonu yüklemekten bahsediyordu. Acaba sadece bunu takıp mı yaptınız yoksa beyinde bi programlama yapılıp bu takılarak aktifleştirildi.
Ziyaretci031
23/03/2013, 18:44
Bu elearnda bahsedilen direnç değiştirme olayının aynı durum heralde. Burada arkadaşlar bir program versiyonu yüklemekten bahsediyordu. Acaba sadece bunu takıp mı yaptınız yoksa beyinde bi programlama yapılıp bu takılarak aktifleştirildi.
Doğrudur programlama yapıldı.
hayırlı olsun neden kolsuz tercih ettiniz dahamı hesaplı farklılık mı_? birde c.c u açtığınızda zaten göstergede açık olduğunu belirtmiyor mu?
Abi hayırlı uğurlu olsun. Bir sorum olacak. Bu ccyi + ve - tuşlarını kullanmadan sadece başlatma tuşuyla yaptırabiliyor muyuz? Yani teybin üzerinde bir tane fazladan tuş var. Oraya yaptırsak sadece açıp kapatmak için?
Ziyaretci031
23/03/2013, 20:53
hayırlı olsun neden kolsuz tercih ettiniz dahamı hesaplı farklılık mı_? birde c.c u açtığınızda zaten göstergede açık olduğunu belirtmiyor mu?
Daha hesaplı ondan dolayı tercih ettim.
Göstergede hiçbir şey belirtmiyor.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Ziyaretci031
23/03/2013, 20:54
Abi hayırlı uğurlu olsun. Bir sorum olacak. Bu ccyi + ve - tuşlarını kullanmadan sadece başlatma tuşuyla yaptırabiliyor muyuz? Yani teybin üzerinde bir tane fazladan tuş var. Oraya yaptırsak sadece açıp kapatmak için?
Tuş olarak hiç bir bilgim yok inanın.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Hayırlı olsun abi güle gülee kullann
Hayırlı olsun kaça mal oldu nerde yapıldı
kaça mal olduğunu bilemem ama sanırım abide yaptırdı.
ben de uğraşıyorum birkaç haftadır elm cihazının siparişini ver de verdim gelsin hayırlısıyla deneyeceğim. tuşların yerini ben de harun arkadaşımız gibi düşündüm fakat farklı olarak tuşları kutu içerisine koyacağım ona uygun buton kabı arıyorum bir taraftan. zaten daha kullanışlı bir yerde aklıma gelmedi orası kumanda için daha uygun erişmesi daha rahat.
hayırlı olsun demeyi unutmuşum güle güle kullan harun hayırlı olsun.
Ziyaretçi033
23/03/2013, 21:25
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Benimde aklıma bir fikir geldi.
direksiyon tuslarına bağlansa +/- tuşları on/off tuşuda teybin yada soldaki menu grubuna yapılsa. Bir devreyle on konumuma getirldiğinde ses açma/kısma fonksiyonu devre dışı kalıp cc +/- aktif olsa süper olur tadından yenmez.
Bu uygulamayı yapan eller, bahsettiğimide yapar :)
Tekrardan hayırlı olsun Harun'um :)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ziyaretci031
23/03/2013, 21:33
Fatih'im öncelikle teşekkür ederim.Her cebe uygun bir fiyat ve yapan Sensey.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Gercekten guzel olmuş güle güle kullan
Zaten tadını aldinmi çok guzel birsey:)
1ocak2011
23/03/2013, 21:43
Senseyy:) Hayırlı olsun...
Ziyaretci036
23/03/2013, 23:00
başkanım hayırlı uğurlu olsun bu şekil çalıştığını bilseydim bende direksiyon tuşlarına engtre ettiriridim .:(
görkem koçsan
23/03/2013, 23:03
kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle...
Ziyaretci040
23/03/2013, 23:19
Abi maliyeti nedir ve kim yaptı pm at desem şimdi fiyat sana özeldir ayıp olur. Ama ben aldım mesajı :D Bide 2006 araçlara olmuyor sanırsam bu doğru mudur?
jordanmert
24/03/2013, 00:17
hayırlı olsun harun abi güle güle kullan
ilkerhan ın mesajlarında belirttiğine göre tüm gplere oluyor. bende bu konu üzerinde ali arkadaşımızla görüşme halindeyim onun yardımlarıyla beraber kendi aracımda uygulama yapmaya çalışıyorum elm cihazım yoktu onu sipariş geçtim, daha sonra onun açtığı konuya göre cihazı modifiye edip aracımda deneyeceğim kumanda butonu için kutu da araştırmaktayım güzel birşey olsun istiyorum tabi uygulama bittikten sonra detayları paylaşacağım. ali arkadaşımızın aracı 2006 active uygulamayı yapmış fakat fren müşürü arızasından dolayı sistemi çalıştıramamış henüz. istanbul ve civarında bu uygulamayı yapana henüz rastlamadım bilen yapan varsa diğer uygulama yapmak isteyen arkadaşlar için paylaşım yaparsa faydalı olur.
ilkerhan ın mesajlarında belirttiğine göre tüm gplere oluyor. bende bu konu üzerinde ali arkadaşımızla görüşme halindeyim onun yardımlarıyla beraber kendi aracımda uygulama yapmaya çalışıyorum elm cihazım yoktu onu sipariş geçtim, daha sonra onun açtığı konuya göre cihazı modifiye edip aracımda deneyeceğim kumanda butonu için kutu da araştırmaktayım güzel birşey olsun istiyorum tabi uygulama bittikten sonra detayları paylaşacağım. ali arkadaşımızın aracı 2006 active uygulamayı yapmış fakat fren müşürü arızasından dolayı sistemi çalıştıramamış henüz. istanbul ve civarında bu uygulamayı yapana henüz rastlamadım bilen yapan varsa diğer uygulama yapmak isteyen arkadaşlar için paylaşım yaparsa faydalı olur.
Aynen öyle fren müşürünü değiştireyim dedim ama o kadar ters yerdeki sıkıldım uğraşmadım bu gün :) Kutu olarak şöyle bir site var isteyen/ilgilenen çeşitli boyutlarda kutular var bir baksın derim :) Yarın nasipse bu konuya noktayı koymayı düşünüyorum. Artık sıkıldım bu işten bende düşünüyorum doğrumu yanlış mı çalışacak mı, çalışmayacak mı diye.
ALTINKAYA Elektronik Cihaz Kutuları (https://www.altinkaya.com.tr/)
aykut_1914
24/03/2013, 01:02
yakında sıfırdan en full punto yapıcaksınız :)
hayırlı günlerde kullan abi
Elinize sağlık cok emek gerektiren bi iş oldu kesin kazasız belasız sürşler yanlız ben otomatik olmayan araçlarda bu sistem hızı nasıl sabitliyo vites değiştirmek için debriyaja bastınızda sistem devre dışı kalmıyomu cünkü otomatik viteslerde arac gereken vitesi kendi seçti için bu sorun yok düzde nasıl çalışıyo teşekkürler.
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
düzde vitesi siz seçiyorsunuz hızı sabitliyorsunuz debriyaj ya da frene her bastığınızda sistem devre dışı kalır tekrar aktif etmek gerekir. ayrıca 30kmHın altında, kumanda butonu of pozisyonunda ve kontak kapattığınızda yine devreden çıkar. manuellerde otomatiklere göre debriyaj kullanıldığı için ara ara devreden çıkabilir tekrar devreye almak sadece 1 butona basmak gerektiriyor kendi açımdan çok da sorun değil :).
Hayirli olsun gule gule kullan harun abi :)
Ziyaretci046
24/03/2013, 03:23
Aynen öyle fren müşürünü değiştireyim dedim ama o kadar ters yerdeki sıkıldım uğraşmadım bu gün :) Kutu olarak şöyle bir site var isteyen/ilgilenen çeşitli boyutlarda kutular var bir baksın derim :) Yarın nasipse bu konuya noktayı koymayı düşünüyorum. Artık sıkıldım bu işten bende düşünüyorum doğrumu yanlış mı çalışacak mı, çalışmayacak mı diye.
5dklık işi var 6dk demez çoğu kimsede değiştiremez delirir ;)
bey işiniz bu ameliyat deseniz en iyisini yaparım evet ama 5 dk ya değiştiremezseniz zaten yapmayın bu işi siz. Değiştiremeyende delirmez heralde parasını verir çayını içerken değiştirtir :-)
Ziyaretci046
24/03/2013, 03:32
bey işiniz bu ameliyat deseniz en iyisini yaparım evet ama 5 dk ya değiştiremezseniz zaten yapmayın bu işi siz. Değiştiremeyende delirmez heralde parasını verir çayını içerken değiştirtir :-)
valla opelden bi ustayla iddiaya girdim zamanında değiştirirm dedi değiştiremedi 100 tlsi gitti :D
çoğu elektirikçi sanayide gidin o müşiri değiştiremez hele yaşlı bi ustaysa delirir gözlüklerinin camı buhar yapar uğraşır debelenir bi de o müşirin geçtiği plastik yeri kırar japon yapıştırmaya kalkar neysee
düzde vitesi siz seçiyorsunuz hızı sabitliyorsunuz debriyaj ya da frene her bastığınızda sistem devre dışı kalır tekrar aktif etmek gerekir. ayrıca 30kmHın altında, kumanda butonu of pozisyonunda ve kontak kapattığınızda yine devreden çıkar. manuellerde otomatiklere göre debriyaj kullanıldığı için ara ara devreden çıkabilir tekrar devreye almak sadece 1 butona basmak gerektiriyor kendi açımdan çok da sorun değil :).
Cok teşekkürler iyi günlerde
Ziyaretci031
24/03/2013, 13:05
tuşlar süper olmuş ya :D
Vay be , Harun süpersin. Tuşlar güzel olmuş,güle güle kullan.
Hayırlı olsun harun başkan.
Harun kardeş benzetmemi maruz gör ama kelebek konmuş gibi olmuş. düğmeleri acil değiş. :)
cruss u olmuş ama controlü olmamış. :D
(güle güle kullan)
Açık-kapalı anlamak için oldukça güzel olur LEDli.. Hayırlı olsun tekrar güle güle kullanın
Hayırlı olsun Güle güle kullanin
Hayırlı olsun abi güle gülee kullann
kaça mal olduğunu bilemem ama sanırım abide yaptırdı.
ben de uğraşıyorum birkaç haftadır elm cihazının siparişini ver de verdim gelsin hayırlısıyla deneyeceğim. tuşların yerini ben de harun arkadaşımız gibi düşündüm fakat farklı olarak tuşları kutu içerisine koyacağım ona uygun buton kabı arıyorum bir taraftan. zaten daha kullanışlı bir yerde aklıma gelmedi orası kumanda için daha uygun erişmesi daha rahat.
hayırlı olsun demeyi unutmuşum güle güle kullan harun hayırlı olsun.
direksiyon tuslarına bağlansa +/- tuşları on/off tuşuda teybin yada soldaki menu grubuna yapılsa. Bir devreyle on konumuma getirldiğinde ses açma/kısma fonksiyonu devre dışı kalıp cc +/- aktif olsa süper olur tadından yenmez.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Gercekten guzel olmuş güle güle kullan
Zaten tadını aldinmi çok guzel birsey:)
Senseyy:) Hayırlı olsun...
başkanım hayırlı uğurlu olsun bu şekil çalıştığını bilseydim bende direksiyon tuşlarına engtre ettiriridim .:(
kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle...
Abi maliyeti nedir ve kim yaptı pm at desem şimdi fiyat sana özeldir ayıp olur. Ama ben aldım mesajı :D Bide 2006 araçlara olmuyor sanırsam bu doğru mudur?
hayırlı olsun harun abi güle güle kullan
yakında sıfırdan en full punto yapıcaksınız :)
hayırlı günlerde kullan abi
Elinize sağlık cok emek gerektiren bi iş oldu kesin kazasız belasız sürşler yanlız ben otomatik olmayan araçlarda bu sistem hızı nasıl sabitliyo vites değiştirmek için debriyaja bastınızda sistem devre dışı kalmıyomu cünkü otomatik viteslerde arac gereken vitesi kendi seçti için bu sorun yok düzde nasıl çalışıyo teşekkürler.
Hayirli olsun gule gule kullan harun abi :)
valla opelden bi ustayla iddiaya girdim zamanında değiştirirm dedi değiştiremedi 100 tlsi gitti :D
çoğu elektirikçi sanayide gidin o müşiri değiştiremez hele yaşlı bi ustaysa delirir gözlüklerinin camı buhar yapar uğraşır debelenir bi de o müşirin geçtiği plastik yeri kırar japon yapıştırmaya kalkar neysee
Cok teşekkürler iyi günlerde
Herkese çok teşekkür ederim iyi yorum ve dilekleriniz için.Allah herkese nasip etsin.
Harun hayırlı olsun güle güle kullan kankam.
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ziyaretci031
24/03/2013, 15:24
Harun hayırlı olsun güle güle kullan kankam.
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
Çok saol kanka allah razı olsun.
Sent my iPhone using .
H. KURU
anamurmuzu
24/03/2013, 15:53
hayırlı olsun Harun abi, kol almak bana biraz masraflı geldiği için düşünmüyordum cc ancak senin tuş olayı hoşuma gitti tekrar aklıma yattı cc :D
Ziyaretçi051
24/03/2013, 17:12
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
o tipinide yaptım mustafa ama teybin kumandasından vazgeçmeyenler için bu alternatif ayrıca fotoğrafta tuşlar güzel gözümüyor ama araç üzerinde bence hoş.bazı arkadaşlar göstergede ışığı çıkmıyormu diyorlar 2008 öncesi espli araçlar hariç hiçbirinde göstergede ışığı yoktur lambasını taksanızda aktif bir şekilde kullanamazsınız
Ziyaretci040
24/03/2013, 17:17
Valla teypte olması bence harika :)
o tipinide yaptım mustafa ama teybin kumandasından vazgeçmeyenler için bu alternatif ayrıca fotoğrafta tuşlar güzel gözümüyor ama araç üzerinde bence hoş.bazı arkadaşlar göstergede ışığı çıkmıyormu diyorlar 2008 öncesi espli araçlar hariç hiçbirinde göstergede ışığı yoktur lambasını taksanızda aktif bir şekilde kullanamazsınız
Abi lambayı yakmakta mümkün aslında. Tamam biraz ilkel bir yöntem olacak ama benim yaptığım yöntem şu : Gösterge ledlerini değiştirirken bir CC içinde takmıştım fakat ledin sadece artı kutbunu bağlayıp eksi kutbuna 30 ohm direnç bağlayarak göstergeden dışarıya bir kablo ile uzattım ve CC devresinin şaseden gelen kısmına bir anahtar bağladım ve göstergeden gelen kabloyuda buraya lehimledim. Böylece CC yi aktif ettiğimde ışıkta yanıyor :)
böyle bir tuş takımı buldum bunun içine montaj yapılabilirmi
böyle bir tuş takımı buldum bunun içine montaj yapılabilirmi
Yapılır ama o tuşları nereye monte etmeyi planlıyorsunuz?
Yapılır ama o tuşları nereye monte etmeyi planlıyorsunuz?
Güzel soru :) bilemedim ki istediğim biraz orjinal bi tuş takımı olsun zaten bulunca soluğu yanınız da alıcam :D
Güzel soru :) bilemedim ki istediğim biraz orjinal bi tuş takımı olsun zaten bulunca soluğu yanınız da alıcam :D
Her zaman kapım açık istediğin zaman atla gel her şekilde hallederiz :)
Ziyaretçi049
25/03/2013, 11:56
Hayırlı olsun abi
Ziyaretci031
25/03/2013, 13:23
Hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim canım kardeşim.
Sent my iPhone using .
H. KURU