Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal plaka nerden alırım ?
Arkadaşlar bugün polis durdurdu mühürsüz app plakalarımı söktürdü ve aldı. Ama ceza kesmedi. Şimdi ben yeni mühürlü plaka almak istiyorum. Ama app istemiyorum normal orjinal plakalar gibi olsun istiyorum, orjinal plakalarım bende ama yamuklar. Eski plakalarımı verip yenisini nerden alırım ? Yada direk parayla ne kadara alırım ?
demir983
22/03/2013, 20:13
Arkadaşım orjinal plaka sadece Şoförler odasından alınır. Sen de onu plakaciya götür güzelce modifiye ettirebilirsin. En iyisi budur
biancoangelo
22/03/2013, 20:20
Bulunduğunuz şehirin Şoförler fedarasyonu basar. 30-40 Tl bi harç ücreti var. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar bugün polis durdurdu mühürsüz app plakalarımı söktürdü ve aldı. Ama ceza kesmedi. Şimdi ben yeni mühürlü plaka almak istiyorum. Ama app istemiyorum normal orjinal plakalar gibi olsun istiyorum, orjinal plakalarım bende ama yamuklar. Eski plakalarımı verip yenisini nerden alırım ? Yada direk parayla ne kadara alırım ?
yurdum polisinden çocukça bir davranış olmuş. ruhsatla plaka uyuyorsa uyar ya da cezası varsa kes. alıkoymak da neymiş. saçmalık..
Ziyaretci035
22/03/2013, 22:43
yurdum polisinden çocukça bir davranış olmuş. ruhsatla plaka uyuyorsa uyar ya da cezası varsa kes. alıkoymak da neymiş. saçmalık..
Yurdum polisi görevini yapmış. Polislik ve/veya hakimlik duygularla icra edilecek bir meslek değildir.
Kanunda uygun, standard bir plakanın nasıl olması gerektiği açıkça yazıyor. Bu kurallara uygun olmayan plakalar sahtedir. Poliste gereğini yapmış, kanunu uygulamış.
bende ön plakayı kare motor plakası yapmak istiyorum şoförler derneğindenmi yapıyoruz bunu?
biancoangelo
22/03/2013, 22:55
bende ön plakayı kare motor plakası yapmak istiyorum şoförler derneğindenmi yapıyoruz bunu?
Aynen evet.
Şoförler derneğinde çiftimi 30-40 tekimi ? Birde mühür vuruyorlar değilmi ?
AYrıca nette satılan çifti 100 tlye olan mühürlü app plaka alırsak polis sorun çıkarırmı yine ?
matadorcuk
23/03/2013, 01:54
Yurdum polisi görevini yapmış. Polislik ve/veya hakimlik duygularla icra edilecek bir meslek değildir.
Kanunda uygun, standard bir plakanın nasıl olması gerektiği açıkça yazıyor. Bu kurallara uygun olmayan plakalar sahtedir. Poliste gereğini yapmış, kanunu uygulamış.
Kanunda cezası var ceza neden yazılmamıs.bence geregı yapılmamıs.Bır hafta cınde ıkıkere cevrıldım ılınde muhursuz plaka al sana 72 lıra deyıp gondrıldım.2.de plakada mhur yok dedı ondan yazdılar emnıyet kemerınden yaz degısıklık olsun dedım plakalarım halen bende alan eden soken alıoyan yok.
Ziyaretci040
23/03/2013, 01:56
Plakadan muzdarip kardeşim benim ya konuştu sonunda :D
aykut_1914
24/03/2013, 01:05
hahahaha hala mı plakadan çevriliyorsun sen? :-)
matadorcuk
24/03/2013, 01:07
Plakadan muzdarip kardeşim benim ya konuştu sonunda :D
omrumu yedılerrrr sonuunda orjınallerın cercevesını sılıp onları yapısrdım
Bizde mühürsüz applerle geziyoruz ne zamandır polis bir arkadaştan haber geldi denetim mühürsüz plaka ,emniyet kemeri ve cep telefonuyla konuşma üzerine yoğunlaşmışş hadi bakalımm nerden yiycez kimbilir cezayı :)
matadorcuk
24/03/2013, 03:44
Bizde mühürsüz applerle geziyoruz ne zamandır polis bir arkadaştan haber geldi denetim mühürsüz plaka ,emniyet kemeri ve cep telefonuyla konuşma üzerine yoğunlaşmışş hadi bakalımm nerden yiycez kimbilir cezayı :)
Çevre yollarında trafık yogunken sol serıdı kullan.Yoksa prıınc tası gıbı ayıklıyolar adamı.Polıs gorunce sol serıde vuruyorum artık tecrube oldu bende:D
Ziyaretci040
24/03/2013, 03:49
Şef 6 ay ehliyetsiz araba kullandı. Ben bile kullanırken heyecan yapmaya başlamıştım polis görünce heyeacanlanıyordum. Halbuki ehliyeti olan benim :D
Yagmuradam
24/03/2013, 21:24
15 tl tek plaka soforler odasında. Mühürlü orjinal :)
volkankeser
24/03/2013, 21:56
22.03.2013 te yaptırdım yeni plaka yani cuma günü. kimlik fotokopisi-ruhsat fotokopisi-trafik sigorta poliçesinin fotokopisini çektirip trafik büro amirliğine başvuracaksın. ordan sana bi kağıt veriyorlar ve ordanda şöförler derneğine gidiyorsun şansın varsa 15 dk hazır değilse 3-4 saat sonra yeni plakanı alıyorsun ve şöförler derneğine 11 tl veriyorsun. hayırlı olsun yeni plakan şimdiden.....
volkankeser
24/03/2013, 21:59
bu arada kare plaka yaptırmak istiyorsan eğer trafik büro amirliğinde belir kare plaka istiyorum diye. onlarda sana neden gibi bir saçma bir soru soracak, sende cevabı yapıştır hemen aracın plakalığı ona uygun diye. ve dikkat et kare plakalar NOVA diye geçer kağıda yazarken belirt. sakın motorsiklet plakası deme plakalıklara uymuyor yani ufak geliyor haberin olsun.
15 tl tek plaka soforler odasında. Mühürlü orjinal :)
22.03.2013 te yaptırdım yeni plaka yani cuma günü. kimlik fotokopisi-ruhsat fotokopisi-trafik sigorta poliçesinin fotokopisini çektirip trafik büro amirliğine başvuracaksın. ordan sana bi kağıt veriyorlar ve ordanda şöförler derneğine gidiyorsun şansın varsa 15 dk hazır değilse 3-4 saat sonra yeni plakanı alıyorsun ve şöförler derneğine 11 tl veriyorsun. hayırlı olsun yeni plakan şimdiden.....
sizlere bir sorum olucak, ben kendime APP plaka yaptırıp şoförler derneğinde mühür vurdurabiliyormuyum? ozaman sermi oluyor? ve APP plakada hologram olmuyor bundan ceza yermiyim? beni aydınlatırsanız artık plakasız gezmemiş olucam :D
demir983
26/03/2013, 02:31
Yapmazlar
Bazı polisler bana bu şehirde taktı rahat bırakmıyor. Ben mühürlü beşiktaş baskı app yapsam bile mühür olsa bile takıcaklar buna eminim.
En iyisi yarın gidip normal plaka bastırmak. Normal plaka etrafındaki siyah çizgiyi silicem. Ama bu seferde siyah çizgi niye yok diye ceza yazmazlar inş.
volkankeser
26/03/2013, 05:25
o şekilde malesef yapılmıyor. anca muameleci arkadaşın yada tanıdıkların varsa bi ihtimal ama biraz fazla fiyat çekiyorlar......
o şekilde malesef yapılmıyor. anca muameleci arkadaşın yada tanıdıkların varsa bi ihtimal ama biraz fazla fiyat çekiyorlar......
muameleci dediğniz takipçimi yoksa şoförler derneğinden birilerimi? bazı araçların plakalıkları büyük plakalya uyumsuz oluyor onlar özel dışarda bastırıp mühürletiyorlar, örneğin hıiletta ve mitolar, belki öyle mümkündür dedim.