Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İyiye mi gidiyoruz kötüye mi anlamadım.

cihan80
22/03/2013, 01:19
Merhaba arkadaşlar. malum son günlerde herkesin dilinde barış . bugünkü mektup v.s . gelişmeler sizce iyiye mi işaret . bu iş bitecek mi gerçekten , analar ağlamayacak mı artık . siz ne düşünüyorsunuz ?

erenemre
22/03/2013, 01:22
nereye iyiye gidiyoruz şimdi burası belki yeri değil ama 30 bin kişinin katili adi .erefsiz bir terör başı iti devlet başkanı gibi muattap alıp onun dediklerini kabul etmemiz mi iyiye gitmek ? adamlar çok yakında devleti kuracaklar o zaman iyiye gidiyoruz demeye devam edelim ah Atam nerdesin gel kurtar bizi :(

Porque
22/03/2013, 01:31
nereye iyiye gidiyoruz şimdi burası belki yeri değil ama 30 bin kişinin katili adi .erefsiz bir terör başı iti devlet başkanı gibi muattap alıp onun dediklerini kabul etmemiz mi iyiye gitmek ? adamlar çok yakında devleti kuracaklar o zaman iyiye gidiyoruz demeye devam edelim ah Atam nerdesin gel kurtar bizi :(

Aman abim nasıl konuşuyorsun öyle. İçeri atarlar valla. Ne de olsa ite it, ********e ******** demek yasak güzel ülkemizde. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar misali bir ülke olduk...

tonymontana
22/03/2013, 01:35
Durmak yok yola devam. Yarın ev hapsine öbür gün meclise sonra özerkliğe... Atam görmüş 86 yıl önce ama...

malebow
22/03/2013, 01:36
valla adamlar milleyetçi , kürt , kendi seçmeni yani her kesimden oy alıyorlar. ben ise bu adamlarla taban tabana zıt görüşteyim. Mhp ve Chp düşüncelerini ortak bir noktada buluşturamadı ama akp kürtlerden de milliyetçilerdende oy aldı.

bu durumda ümit olmadıgını düşünüyorum. dolayısıyla seçimi kendilerine bırakırım.

ama en çok kızdıgım şey chp ve mhp dir.

tonymontana
22/03/2013, 01:44
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151315154882016

Porque
22/03/2013, 01:47
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151315154882016

Hiçbir siyasi parti ve kişiliğe sempati duymuyorum ancak Muharrem İnce farklı bir boyuttur benim gözümde...

tonymontana
22/03/2013, 01:51
Hiçbir siyasi parti ve kişiliğe sempati duymuyorum ancak Muharrem İnce farklı bir boyuttur benim gözümde...

Söylediğin iyi oldu, bir partizanlık içgüdüsüyle falan paylaşmadım şimdiden cevap vermiş olayım aksini iddia edeceklere.

Tek paylaşma sebebim adamın her kelimesinin doğru olmasından dolayıdır.

aykut_1914
22/03/2013, 02:09
iyiye mi?

Bebek katiline özgürlük mü?

BaranSelo
22/03/2013, 02:31
Ne barışı Allah aşkına, neyin barışı? Biz bu ülkede kürt katliamı mı yapıyoruz? Yapan da onlar barış isteyen de onlar. Daha 2 gün önce 30 tane çapulcu geldi kampüsü talan etti gitti. Sırf bu ********ler yüzünden hem Hacettepe hem Ankara üniversiteleri 2 gün tatil edildi. Bunlarla mı barış yapacaz, bıraksın bu işleri. Mağlum kişi oy için namusunu şerefini satacak noktaya geldi, bi bu ********lere peşkeş çekmediği kalmıştı o da oldu, bu saatten sonra gitsin bir de kucağına otursun nasıl olsa kimse yadırgamaz...
Umarım banlanmam.

biancoangelo
22/03/2013, 02:48
Misyonerlerin zaferidir açılım. Hayırlı olacağını düşünmüyorum.

ÜLKEMİZDE SAVAŞ YOKTU Kİ BARIŞ OLSUN.....

biancoangelo
22/03/2013, 02:50
Ne barışı Allah aşkına, neyin barışı? Biz bu ülkede kürt katliamı mı yapıyoruz? Yapan da onlar barış isteyen de onlar. Daha 2 gün önce 30 tane çapulcu geldi kampüsü talan etti gitti. Sırf bu ********ler yüzünden hem Hacettepe hem Ankara üniversiteleri 2 gün tatil edildi. Bunlarla mı barış yapacaz, bıraksın bu işleri. Mağlum kişi oy için namusunu şerefini satacak noktaya geldi, bi bu ********lere peşkeş çekmediği kalmıştı o da oldu, bu saatten sonra gitsin bir de kucağına otursun nasıl olsa kimse yadırgamaz...
Umarım banlanmam.

Helal olsun. Duygularıma tercüman olmuşsun. (belirteyim sol-sağ görüşlü değilim)

SteinGP
22/03/2013, 02:58
Arkadaşlar öyle demeyin, bazı insanlar için bu hayattaki en önemli şey kuyruğa girmeden bir şeyler alabilmek. Yarın öbür gün şeref kuyruğuna gireceksiniz şerefinizi kurtarmak için.

halils2
22/03/2013, 03:14
dedelerimizin atalarımızın kanla düşman elinden aldığı toprakları şimdi masa başında teslim ediyorlar tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum bu durum bir son değil tam tersi bir sonun başlangıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun.

erenemre
22/03/2013, 04:24
mutlaka bir gün bu yapılanlar sorulacaktır biz belki göremeyiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak badem bıyıkta verecek hesabını bu dünya olmaz ise ahirette

lektonstar17
22/03/2013, 10:04
Sözde barış kardeşlik naraları atılan alanda binlerce insan , ellerinde binlerce pkk bayrağı . Peki Türk bayrağı nerede ? Hani barış , hani kardeşlik ?
Kocaeli deki nevruz kutlamalarına bir vatandaşımız aracıyla gelmiş. Aracının arkasında Türk bayrağını görenler " aman abi o bayrağı kaldır , sonra arabanın camını kapısını indirirler , bi tatsızlık çıkmasın " demişler. Aracın sahibi şaşkın ve sinirli bir şekilde " O bayrak için 30 bin askerim , canım şahit oldu , arabamın camı daha mı değerli ? Varsınlar kırsınlar , umurumda değil " demiş.
Geldiğimiz şu duruma bakın . Malımıza , canımıza zarar gelecek diye bayrağımızı taşıyamaz hale geldik. Sanıyor musunuz ki herşey yoluna girecek? Dağdaki sınırdan çıkacak ta ne olacak . Peki ya sınır içindekiler , o kafayla yetişen çocuklar . Asla bitmeyecek , aksine üreyecek , ses getirebilecek bir sayıya ulaştıklarında yeniden başlayacaklar. Bu sefer iç savaş başlayacak. Ben 20 yıl sonrasını hiç parlak görmüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

ABK
22/03/2013, 10:45
Bu sürecin iyi olduğunu düşünenler çok büyük yanılgı içerisindedir. Türk Bayrağı ve Türklük ruhu bastırılıp sindirilmeye çalışılıyor. Evet burası Türkiye ve bunların hepsi hayal di gerçek oldu. %50 gurur duysun..

Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi

vulas54
22/03/2013, 11:50
BİRGÜN gazetesininin bugünkü haberi M. KARAYILANIN bugünkü açıklaması fazla söze gerek varmı?

"Eğer egemen devletler hazır ise, biz de barışçıl yollarla Kürdistan'ı özgürleştirmeye hazırız. Herkes bilmeli ki, PKK savaşa da barışa da hazırdır."

coll34
22/03/2013, 12:01
işin sonu baştan belli idi iç karışıklık yaratıldı sonra kutuplaşmalar şimdide barış senfonisi iyi seneryo hazırladılar yazan-yöneten akp, oyuncular bdp-pkk oskara aday olurlar, terörist başını bide milletvekili yaparlar olur biter helal olsun devlet adamlarına devlet-terör örgütü masaya oturdu pazarlık yapıyor allah sonumuzu hayır eylesin ama pek hayır görünmüyor

malebow
22/03/2013, 12:23
bunuda izlemenizi tavsiye ederim ; https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D5vp-paHAiE

Ayrıca akp'nin bir daha %50 nin altına inmeyeceğini söyleyen akp liler, bunu takım tutmaya çeviren ve kör olan akp liler bilmelidirlerki; %50 nin altına düşmemesinin tek sebebi bdp lilerin köprüyü geçene kadar akp ye dayı demeleridir. ancak uyandıklarında ve intikam ateşleri söndüğünde çok farklı bir durumda ve boyutta olacağız. Pişman olacaklar.

mix
22/03/2013, 13:37
Sevr Antlaşması madde 62 64 : Fıratın doğusunda kürt vilayetlerinde yerel yönetim düzeni kurulacak isterlerse kürtler bağımsızlık talep edebilecek... Bu gün ne farkı kaldı ki 93 sene öncesinden ama ben umuyorumki Türk milleti yine son noktada bu oyunu bozacak

ZAK1980
22/03/2013, 14:12
İyiye koşar adım gidiyoruz,
100 kişi alınacak işe 1500 kişi bavvuruyor,
Bazı erkekler issizlikten Genelevde çalışmak isteyebiliyor,
1999 da yakalanan hain Devletın hızmetındeyım dıye tırtır tıtrerken simdi muhattap alınıp devlet yetkılısı gıbı her dedıgı yapılıyor,
Dağda teror ıle savasıp cocugunun yasgununu,karısının dogum anını, kacırıp dagda kışın -yazın teror ıle savasan askerlerımız hapse atılıp teror orgutune mensup katil haın ise gizli tanık diye tanıklık yapıyor.Adam devletı sılahla yıkmaya calısıyor kendısıni yok etmeye calısan asker ıcın ne dıyecek elıne saglık gorevını yaptımı dıyecektı.
29 Ekimde Türk bayrağına su sıkan nevruzda pkk pacavrasını asıp haının posterını asana neden birsey demıyor.
Ne mutlu Türküm diyene jopla dovenler bunlara neden sus pus davranıyor.
Surıyelı terorıstler üniversitelere sınavsız girerken Türk cocugu ygs ıle cebellesiyor.
Surıyelı terorıstler ellerı kanasa istedıgı hastaneye gıdıyor geneldede özele gıdıyor bu terorıstlerın saglık harcamalarını devlet takır takır öduyor ve bu sayede bazı hastanelere koseyı donmuş ama Türk vatandasının saglık harcamaısnı hastane ye aylar sonra odeyebılıyor.
Benım ulkemde issizim evine ekmek göturemezken Surıyelı terorıstelre aylık 800 TL havadan maas vermeyı bılıyorlar.
Tarım uklesıyız İsraılden saman alıyoruz ısraıl bırılerıne ustun hızmet madalyasını hayrına vermedı zaten adı ustunde hızmet madalyası

Haksızlığının sıyası gorusu yoktur benım ıcın ,kendı savundugum sıyası partı haksızlık yapıyorsa karsısında durmak gerekır en azından sandıkta oy vermem.
Hayatı ot gıbı yasayıp,dusunmeyen,yorumlamayan herseye ınanan,yanlıs olanada dahı dogru dıyebılen yanlısı dahı sırf bır kısı veya sıyası partıyı destkeldıgı ıcın gormeyen veya gormek ısteyen ınsanlar oldukca bırılerı devlette kurar senı benı evımdeyken ıkıncı ınsan yerınede koyarlar.

Battal
22/03/2013, 15:23
Bu Diyarbakır görüntüleri, PKK nin gövde gösterisi bizlere şunu göstermiştir: "Terörle, adam öldürmeyle, devletin memurunu kaçırmayla, bombalar mayınlar patlatmayla bir yere varılır. İstediğimizi söke söke alırız. Sizde böyle izlersiniz." Resmen bunu dediler diyarbakırda. Hükümette bunları yapanlara çanak tuttu. Ama bunların hesabı sorulacak elbet. Türk milleti bunun hesabını kesecek allahın izniyle.