Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selam
punto aılesıne bende bursadan katılmıs bulunmaktayım.daha once daha cok spor araba kullanan bırıydım.bundan once 106GTI ve focus mk1 ST kullandım.evlılık ve cocuktan sonra mecburen hem bıraz yakısıklı olsun hemde aıle arabası olsun hesaplı yaksın dıye araba arayısında kısmetımız grande punto oldu..1.4 fire dynamıc egzotık kırmızı denk geldı bizde aldık.Orjinal bi arac bende boyle bınmeyı sevmedıgım ıcın yavas yavas yapmaya basladım.Forum gercekten guzel ve bılgılendırıcı.Herkese iyi forumlar..
Ziyaretçi049
21/03/2013, 14:51
Hoş geldin...
Ziyaretci040
21/03/2013, 14:55
Hoşgeldin keyifli forumlar.
Hoş geldin...
hosbulduk..
volume23
21/03/2013, 16:00
Hoş geldiniz.Size bir t-jet dynamic gidermiş aslında .
Hoş geldiniz.Size bir t-jet dynamic gidermiş aslında .
aynen oyle :) olabılırdı aslında soyle bıseyde oldu.aldıgım aracın ılanı yanlıslıkla t-jet emotion kısmına konulmus.acıl satılıktı ve cok uygun temızdı.daha ondece gp hakkında hıc bılgım yok.burda hemen arastırma yaptım ve t-jet tam bana gore dedım.cunku atmosferık aractan daha cok sevıyorum turbo aracı.hem aıle arabası hemde dedım bol bol sıkarım :) bı hısım aracın yanına gıttım sonuc husran.aslında fıyattandan da tahmın edıyorum.olsun bu arabada sakin spec takılıcaz artık.butce yetmedı bı dahaki sefere t-jet insallah :)
onur1986
21/03/2013, 16:39
Hoşgeldiniz.güzel Bursa mıza selamlar..aman artık çok hız işine girmeyin :)
Ziyaretçi033
21/03/2013, 16:52
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. Hayırlı uğurlu olsun...
halilibo48
22/03/2013, 13:08
hoşgeldiniz. Kazasız belasız inş.
hoşgeldiniz kazasız belasız :)
Aramıza hoşgeldiniz aracınızda hayırlı olsun...
Hoşgeldiniz.güzel Bursa mıza selamlar..aman artık çok hız işine girmeyin :)
1.4'le zaten yapamıcaz :)
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. Hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı olsun
teşekürler.
Hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz. Kazasız belasız inş.
hoşgeldiniz kazasız belasız :)
hoşbulduk.eyvallah..
hoş geldiniz keyifli forumlar
ckrckrckr
22/03/2013, 17:16
keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Ademirtas