PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası 30bin bakım, Mjet

interlaced
21/03/2013, 00:47
Arkadaşlar merhaba,
Kasımda 23bin'de aldığım Evo'mun ilk servisi geldi. 2 haftaya kadar 30bin'i bulacak kilometre. Deneyim ve hassasiyetlerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum. Avrupa yakası (illaki gel derseniz ver elini Anadolu yakası) , çok sevdiğim muayyer Evocuğuma 30bin bakımını yapacak, ehil ve hesaplı yetkili servis tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilenleriniz az çok fiyat da verebilirse harika olur. Standart 30bin görecek araç. Bir önceki bakımı ekimde görmüş. Hissedilir bir problemi yok. Balataların da ömrü iyi. Yalnız yağ ve filtre seti. Bir de anlaşabilirsem garantiden stoplara baktırcam. Benimkiler de su alıyor yıkamada. Birmot demeyin de ne derseniz deyin. Önceki GP'de çok çektim Birmot'tan, bundan sonra sizi dinleyeceğim.

ozgurse
21/03/2013, 00:54
Merhaba,
Şişli Deha otomotiv'i öneririm. 20 bin bakımı orda yaptırdım. Çok ilgili bir servis. Forumdan bir çok arkadaşta memnun.

cemyk
21/03/2013, 10:59
30 000 bakımı ben dışarıra bosch car seviste yaptırıcam. hem istediğim yağı koyuyorlar hemde çook daha uygun. aracımın 1 sene daha garantisi var. fiat musteri hizmetleriyle uzun görüşmemden sonra garanti konusunda sıkıntı olmıyacağını anlayıp bu şekilde bir karar aldım. servisler 30 000 bakımda yağ hava filitresi yağ filitresi değiştirip gönderiyorlar. oparın yağına ve 2 filitre için 350 tl veremem kusurabakmasınlar.

coll34
21/03/2013, 11:35
veliefendi haliç otomotiv müşteri memluniyetinde türkiye sıralamasında 3. olan servis

cemyk
21/03/2013, 12:46
veliefendi haliç otomotiv müşteri memluniyetinde türkiye sıralamasında 3. olan servis

naaptın sakın ha diyorum. 20 000 km bakımda öyle bir hataya düştüm sonrada yaşadıklarım tam bir fiyasko. o türkiye sıralamasındaki 3 lük konusunda servisten çıkarkenki telkinleri çok işe yaramış demekki. o servisen çıkarken müteri temsilcisinin sıcak yaklasımı ile bugun yarın sızı ararlar aman ha 10 dan aşağı not vermeyin 9 bile verseniz bizim için sıkıntı oluyor. diyip arabanın dışını iyice yıkayıp parlattıktan sonra gönderiyorlar. 1 gün sonra aranıyorsunuz ve hiçbirseyden haberiniz olmadığı için 10 ar puanlar havada uçusuyor.bende öyle bir hataya düştüm. aracı aldım eve geldim herşey normal puanlamayıda yaptık aradan 3 gün geçti. araçta bir yanık mazot kokusu çıkmaya başladı ve ilk çalıştırdığımda farklı farklı sesler gelmeye başladı. iş yerimin yakınındaki başka bir servise götüdüm. hava filitresi kapağının iyi kapatılmadığını söyledirler. ve herne hikmetse servise gidene kadar araçta hiçbir koku olmayıp servisten sonra çıkan mazot kokusununda enjektörlerden kaçırdığını söylediler. bu arada sevgili haliç oto sonradan farkettim eski plakalıklarımı bana sormadan değiştirmiş kendi plakalıklarını koymuş ve bunu yaparkende artık nasıl bir abanmaysa tanponumu çatlatmış. fiat a sikayette bulundum fakat puanlamada hiçbirseyin farkında olmayarak 10 yapmıştım. birdaha haliç otoyu tercih etmem tercih edenede saygı duyarım ama dikkatli olun...

coll34
21/03/2013, 13:02
valla forumdan giden arkadaşlar aynı düşüncede değil en nihayetinde tercih konusu isterkler tercihler beklentiler farklı ama garanti kapsamındaki aracıda özel servise götürmek ne kadar uygun muamma

cemyk
21/03/2013, 13:15
valla forumdan giden arkadaşlar aynı düşüncede değil en nihayetinde tercih konusu isterkler tercihler beklentiler farklı ama garanti kapsamındaki aracıda özel servise götürmek ne kadar uygun muamma

fiatla hem muşteri temsilcisi hemde garanti ile ilgili kişilerden bilgi aldım ikiside garanti dışı kalır diyemeyiz dedi evet çünkü öyle bir hakkınız yok dedim. peki szin servislerinize gitmek zorundamıyım fatura ve yapılan işlemin ayrıntısını gösterir başka onaylı belgeyle dışarda yapmak istiyorum dededim onlarda biz fiatın servislerinde yapılmasını ÖNERİYORUZ dediler. peki zorundamıyım garantinin geçerli olması için dedim. ÖNERİYORUZ dediler. anladım deyip olayı kapattım. onlarda farkında konunun ama çok dillenirse herkezin servisten uzaklaşacaklarını bildikleri için bir açıklama yapamıyorlar. yoksa o fiyatlarla insanlar niye servisleri tercih etsinler !!! 40 - 60 bakımlarını eyvallah serviste yaptırabilirim ama 30 - 50 gibi sadece yağ ve filitre değişen bakımları özel serviste yaptırıcam.

coll34
21/03/2013, 13:37
Zevler-renkler sorun oluşup bölge müdürü veya dist. firmadan gelen uzman incelediği zaman dışarda yapıldı için oluşan hata diyebiliyorlar öte yandan garantisi bitmiş olduğu halde yetkili serviste bakımlarını yaptırdığı için sadık müşteri gerekçesi ise garanti kapsamından sorunun giderildiği gibi şeyler görülmüştür tecrübe ile sabit tabi kimin hangi servise gitti kendi sorunu oda ayrı konu