Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik tamir kiti köpüğü lekesi
Arkadaslar gecen gun aracimi incelerken stepne olmadigi icin tamir kiti koymuslar ve o makinayi inceliyordum aracin icinde ve calistirmak istedim calisincada hava yerine arabamin dosemesine kopuk bulasti yogun bir sekilde tabi ben kopuk deil hava gelmesini bekliyordum neyse dosemelerim batti ve ne yaptiysam cikmiyor acaba onerisi olan varmi simdiden tedekkurler
GT-N7000 cihazımdan 2 ile gönderildi
shellcininabisi
17/03/2013, 23:44
renkli çamaşırlar için olan kosla vanish var deneyebilirsin. hocam bu arada mesajını okur okumaz NE YAPTIN YA demek geldi :) o içindeki köpük lastikte delik vs varsa oraya yapışıp kapatıyor. dolayısıyla hatta büyük ihtimalle çıkması çoook zor olacaktır bana göre. ama umarım çıkar.
onryldrm
18/03/2013, 00:23
Sonaxın döşeme temizleyicisi bi tip konuda sana yardımcı olabilir. Bendeki vişne suyu lekesini çıkardı.
ah volkan ah çok zor tamamen çıkarman ama önüne gelen her şeyide sürme koltuğun rengini bozarsın bu seferde..
serkandikici
19/03/2013, 02:08
Kosla Oxi action ile sayısız lekeyi temizledik arkadaşın arabada ama bu biraz ekstrem bi leke olmuş Geçmiş olsun umarım sorunsuz çıkarabilirsiniz...