PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakanın eski sahibi OGS'den kaçak geçmiş

mucar
15/03/2013, 20:55
Merhaba,

28 Ağustos 2012'de arabanın plakasını çıkarttım, şimdi sorgulama yapınca 4 Ağustos 2012'de kaçak geçiş görünüyor. Anlaşılan plakanın eski sahibi bu cezayı ödemeden plakasını iptal ettirmeyi başarmış. Bunu sildirmek için ne yapmak lazım, fikri olan var mı?

Ziyaretci037
15/03/2013, 21:42
Birader aynısı bende de mevcut,aracımın tescil tarihinden öncesinde ceza gözüküyodu,OGS şubesine gittim söyledim,o gözüken ceza sizi bağlamaz ödenmeden silme gibi bi durumumuz yok , olurda evinize tebliğ kağıdı gelirse ozaman gelirsiniz dediler,2 seneyi geçti herhangi bişey çıkmadı ama ceza hala internetten bakınca gözüküyo plakada..

fotobelit
15/03/2013, 22:01
Eski sahibinin telefonu falan varsa durumu haber ver..Zamlı ödemesin..

malebow
15/03/2013, 22:17
pedere 2. el araç almıştık, onun eski sahibininde 10 adet felan köprü geçişi cezası vardı. bir yerle iletişime geçti kurumu tam hatırlamıyorum, araç satış sözleşmesi ve ruhsatın 1 nüshasını faksladık, aracın o zamanki sahibine iade edildi cezalar.

mucar
16/03/2013, 00:00
Cevaplar için teşekkürler.

Araç ikinci el değil, 0 araç için plaka alacaktım, başkasının iptal ettirdiği plakayı verdiler. Doğal olarak plakanın eski sahibi hakkında hiç bilgim yok :)

Muayenede problem çıkabilir ona da 2,5 yıl var, dursun bakalım şimdilik. Silme durumu yoksa zaten yapacak bir şey yok.