Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakanın eski sahibi OGS'den kaçak geçmiş
Merhaba,
28 Ağustos 2012'de arabanın plakasını çıkarttım, şimdi sorgulama yapınca 4 Ağustos 2012'de kaçak geçiş görünüyor. Anlaşılan plakanın eski sahibi bu cezayı ödemeden plakasını iptal ettirmeyi başarmış. Bunu sildirmek için ne yapmak lazım, fikri olan var mı?
Ziyaretci037
15/03/2013, 21:42
Birader aynısı bende de mevcut,aracımın tescil tarihinden öncesinde ceza gözüküyodu,OGS şubesine gittim söyledim,o gözüken ceza sizi bağlamaz ödenmeden silme gibi bi durumumuz yok , olurda evinize tebliğ kağıdı gelirse ozaman gelirsiniz dediler,2 seneyi geçti herhangi bişey çıkmadı ama ceza hala internetten bakınca gözüküyo plakada..
fotobelit
15/03/2013, 22:01
Eski sahibinin telefonu falan varsa durumu haber ver..Zamlı ödemesin..
pedere 2. el araç almıştık, onun eski sahibininde 10 adet felan köprü geçişi cezası vardı. bir yerle iletişime geçti kurumu tam hatırlamıyorum, araç satış sözleşmesi ve ruhsatın 1 nüshasını faksladık, aracın o zamanki sahibine iade edildi cezalar.
Cevaplar için teşekkürler.
Araç ikinci el değil, 0 araç için plaka alacaktım, başkasının iptal ettirdiği plakayı verdiler. Doğal olarak plakanın eski sahibi hakkında hiç bilgim yok :)
Muayenede problem çıkabilir ona da 2,5 yıl var, dursun bakalım şimdilik. Silme durumu yoksa zaten yapacak bir şey yok.