Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe de çeyrek finalde :)
FENERBAHÇEmizi ve tüm FENERBAHÇELİ arkadaşlarımı tebrik ederim...
Galatasarayımdan sonra ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe'de Uefa Avrupa Ligi'nde Çeyrek Finale yükseldi. Fenerbahçeli dostlarımı tebrik ediyorum. Bu tarz maçlarda takım farketmeksizin herkesin gidebildiği yere kadar gitmesini istiyorum şahsen.
Valla az daha kaleci gol atıyordu çok korktum :) bide basel geldi mi tamam ama bu oyunla zor
aykut kocaman oldkça herşey zor bu takımda... 0-0 ın üstüne yatan tek teknik direktör... son dk ya kadar karnımızı ağrıtabiliyor.. tebrik etmek lazım
burhankutlu
15/03/2013, 02:14
Fenerbahçeli olarak Galatasaray ve Fenerbahçeyi tebrik ediyorum umarım kupaları alır geliriz.
Yahu bu takıma fark atmak varken 1-1'e razı olduk. Adamların kalecisi bile gol atıyordu az daha! Çeyrek finale yükselmek tabii ki başarıdır ama bu futbolla bizi kevgire çevirecekler diye korkuyorum :(
ben zaten daha fazla yükselebilceğimizi düşünemiyorum bu şekilde... çünkü hep beraberliklerle geçiyoruz yenebilceğimiz maçları...
ben zaten daha fazla yükselebilceğimizi düşünemiyorum bu şekilde... çünkü hep beraberliklerle geçiyoruz yenebilceğimiz maçları...
Bizde çok farklı değiliz ama olsun. Yıllarca son dakikada yediğimiz saçma sapan gollerle bilmemnelerle elendik. Şans birazda bizden yana olsun. İnşallah güzel kuralar çekerizde yarı final görürüz. Keşke Fenerbahçede şampiyonlar liginde olsaydı dedim bugün kendi kendime. Düşünsenize 8 takımdan 2 tanesi Türk takımı.
Bizde çok farklı değiliz ama olsun. Yıllarca son dakikada yediğimiz saçma sapan gollerle bilmemnelerle elendik. Şans birazda bizden yana olsun. İnşallah güzel kuralar çekerizde yarı final görürüz. Keşke Fenerbahçede şampiyonlar liginde olsaydı dedim bugün kendi kendime. Düşünsenize 8 takımdan 2 tanesi Türk takımı.
keşke... finalide ikisi oynasa yarı finalde yendiğimizde şampiyonluk turu atsak... süper kupada karşılaşırız inşallah :)
anamurmuzu
15/03/2013, 03:15
şu an en büyük isteğim Galatasarayla süper kupada karşılaşmak olur.çok uçuk bir hayal ama olsun:D
Tebrikler FENERBAHÇEM
Birkan61
15/03/2013, 03:21
Tebrikler Fenerbahçeye :)
Ziyaretçi051
15/03/2013, 10:35
evet galatasaraylıları kutlayıp fenerbahçelileri kutlamamak olmaz her ik takım taraftarlarınıda bize bu gururu yaşattıkları için tebrik ederim
Tebrikler Galatasaraydan sonra Fenerbahçe de yüzümüzü güldürdü...
Ziyaretci040
15/03/2013, 10:50
Galatasaray'a da Fenerbahçe'ye de tebrikler ve bol şans.
Fenerbahçeye tebrikler, önleri açık.Sağlam da oynuyorlar.İlk sekizde geçemeyecekleri takım yok gibi bence...
GS&FB Süper kupa finali ne güzel olur :D
Bu nasıl bir maçtır abi ya. Resmen fıtık ettiler ekran başında. Halı saha maçından fırlamış gelmiş şişman abi hata yapmasa gol atamayacağız.
Takımda çok eksik vardı eyvallah ama bu kadar kötü oyun beklemiyordur açıkçası.
Birde maçtan sonra aykut kocaman ın sanki avrupada görevini tamamlamış gibi konuşması da canımı sıktı. Birdahaki turda ruhsuz ruhsuz oynayıp elenirsek hiç şaşırmam.
Misafir046
15/03/2013, 11:53
Volkan; Akşam yediği golde defans kadar hatası vardı...NEden o köşeye uzanırken kollarını tamamen acmazsın be volkan.Yan toplarda cok kotuydu...
Cristian; Bu adam gittiği gun serefsizim dansöz gibi göbek atıcam...Bu kadar salak,gerzek,takım dusmanı bir adam olamaz...Korneri kullanmadı resmen ya...Bu kadar takımı sabote eden biri olamaz.
Salih; 10 numara oyuncu.İlk yarı resmen oyuna girince takıma hareket getirdi.AMa 2. yarı nedense cocuga geride kalmı dediler ne dediler oyuna direkt giremedi...
Misafir046
15/03/2013, 11:54
Tebrikler Fenerbahçeye :)
Birader siz Fenerbahceyi siz sevmessiniz...Gerci sen adamın dibisin o ayrı :) Senin onlarla alakan yok :)
tebrikler ama aykut ve bu taktik ile diğer turda işleri zor
Ziyaretçi034
15/03/2013, 12:07
Salih; 10 numara oyuncu.İlk yarı resmen oyuna girince takıma hareket getirdi.AMa 2. yarı nedense cocuga geride kalmı dediler ne dediler oyuna direkt giremedi...
aşortmanlı takımımızın başında olduğu sürece hiç bir başarı cezasız kalmıyor.
dün basın açıklamasında plzen için "mükemmele yakın bir takım" dedikten sonra gerisini dinlemedim zaten
Aykut Kocaman: "Su anda rakipleri falan görmek istemiyorum. 8 takim arasina kaldi Fenerbahce. Camiaya armagan olsun."
Bu nasıl bir açıklamadır? Çeyrek finaldeyiz çok güzel. Aykut Hoca kafasında avrupayı bitirmiş gibi bi durum var sanki.
Misafir046
15/03/2013, 12:43
aşortmanlı takımımızın başında olduğu sürece hiç bir başarı cezasız kalmıyor.
dün basın açıklamasında plzen için "mükemmele yakın bir takım" dedikten sonra gerisini dinlemedim zaten
İlk maç çok iyi olan bir takım neden ikinci maç bu kadar sorumsuz oluyor...
Bu sene iki takımımızda 2 maçlarda ozellikle 2. yarıda cok kotu oynadı...
Ziyaretçi034
15/03/2013, 12:50
İlk maç çok iyi olan bir takım neden ikinci maç bu kadar sorumsuz oluyor...
Bu sene iki takımımızda 2 maçlarda ozellikle 2. yarıda cok kotu oynadı...
ilk maç plzen kötüydü sırıtmadık, ikinci maçta plzen iyi oynayınca kabak çiçeği gibi açıldık diyebilirim. webo oynasa belki daha erken kopartabilirdik. kuyt ve christian'ın sözleşmesinde maçı 90 dakika oynatmazsak tazminat öderiz maddesimi ekledik nedir onuda bilmiyorum.
işler riske girince kafası kesilmiş tavuk gibi çaresizce bişeyler yapılıyor sahada. 11 tane profesyonel oyuncu, oldu ki ters giden bişeyler var, insiyatifi eline alacak özellikte lider oyuncu yok.
hoca çıkıpta basın açıklamasında herşeyi normal gibi lanse eder konuşunca iyice fitil oluyorum.
aslında daha çok yazılacak şey var ama, şimdilik çeyrek finalin tadını çıkaralım.
Misafir046
15/03/2013, 13:29
ilk maç plzen kötüydü sırıtmadık, ikinci maçta plzen iyi oynayınca kabak çiçeği gibi açıldık diyebilirim. webo oynasa belki daha erken kopartabilirdik. kuyt ve christian'ın sözleşmesinde maçı 90 dakika oynatmazsak tazminat öderiz maddesimi ekledik nedir onuda bilmiyorum.
işler riske girince kafası kesilmiş tavuk gibi çaresizce bişeyler yapılıyor sahada. 11 tane profesyonel oyuncu, oldu ki ters giden bişeyler var, insiyatifi eline alacak özellikte lider oyuncu yok.
hoca çıkıpta basın açıklamasında herşeyi normal gibi lanse eder konuşunca iyice fitil oluyorum.
aslında daha çok yazılacak şey var ama, şimdilik çeyrek finalin tadını çıkaralım.
Hoca kadar futbolcularda da sıkıntı var...Ozellikle dun 4 net gol kacırdılar.Şimdi işin o acısından da bakmalı.Adamlar kaleci ile karsı karsıya atamıyor.
Birkan61
15/03/2013, 13:33
Birader siz Fenerbahceyi siz sevmessiniz...Gerci sen adamın dibisin o ayrı :) Senin onlarla alakan yok :)
Eyv abicim sende öylesin :)
Ben feneri değilde emreyi ve bazı taraftarlarını sevmiyorum daha çok. Yoksa gerçekten at gözlüğünü çıkarıp baktığımız zaman fenerle olan bi hüsumet falan yok yani. 96'yı saymazsak haha :D
Sonuçta Türkiyeyi temsil ediyor.. Kendi ligimizde hiç bir maçta zerre kadar desteklemem, renklerine kadar sevmem fakat ülkemizi temsil ettiği için hep destek tam destek sonuna kadar.
Ziyaretçi034
15/03/2013, 13:35
Hoca kadar futbolcularda da sıkıntı var...Ozellikle dun 4 net gol kacırdılar.Şimdi işin o acısından da bakmalı.Adamlar kaleci ile karsı karsıya atamıyor.
bizim takım da rağmen ler çok malesef. dün çeyrek finale kaldık.
ruhsuz bir volkan'a rağmen.
ne işe yaradığını bilmediğimiz selçuk şahin'e rağmen
çapsız bir bekir'e rağmen
formsuz bir kuty'a rağmen
vurdumduymaz bir christian'a rağmen
v.s. v.s.
yukarıda ki tabloya bakınca çeyrek final oldukça iyi bir tablo gibi gözüküyor :)
Misafir046
15/03/2013, 13:43
bizim takım da rağmen ler çok malesef. dün çeyrek finale kaldık.
ruhsuz bir volkan'a rağmen.
ne işe yaradığını bilmediğimiz selçuk şahin'e rağmen
çapsız bir bekir'e rağmen
formsuz bir kuty'a rağmen
vurdumduymaz bir christian'a rağmen
v.s. v.s.
yukarıda ki tabloya bakınca çeyrek final oldukça iyi bir tablo gibi gözüküyor :)
Elimizde çok iyi ust duzey olan ama formsuz kanat var.Antrenör nedir ? Oyuncuyu manevi olarak ust dueyde tutandır...
Ziyaretçi034
15/03/2013, 13:45
Elimizde çok iyi ust duzey olan ama formsuz kanat var.Antrenör nedir ? Oyuncuyu manevi olarak ust dueyde tutandır...
hepsini geçtim, alex'in gönderiliş biçimi bile yeterli.
neyse tadını çıkartalım, önümüzde kurdeşen dökeceğimiz bir 180 dakika daha var avrupa liginde :)
benim merak ettiğim konu finale çıksak yine mi eşofmanlarla çıkcak acaba... eğer öyleyse rezil olmaya gerek yok avrupada..
erenemre
15/03/2013, 15:13
eşfomanla çıkmanın nesini bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum başka bir td ismini vermem gereksiz köy ağası gibi giyinip gazetecilere onu çekmeyin bunu çekin diye edep yerini gösteren , herkese küfür kıyamet edip külhanbeylilik yapan , tipik kavgacı adanalı duruşu sergileyen bir takımın td sinden çok daha adamdır Aykut Kocaman ha oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz kadro seçimini ve bazı oyuncuları küstürmesini bende beğenmiyorum ama adamın giyinişine adamlığına kimse laf edemez ...
Misafir046
15/03/2013, 15:25
eşfomanla çıkmanın nesini bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum başka bir td ismini vermem gereksiz köy ağası gibi giyinip gazetecilere onu çekmeyin bunu çekin diye edep yerini gösteren , herkese küfür kıyamet edip külhanbeylilik yapan , tipik kavgacı adanalı duruşu sergileyen bir takımın td sinden çok daha adamdır Aykut Kocaman ha oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz kadro seçimini ve bazı oyuncuları küstürmesini bende beğenmiyorum ama adamın giyinişine adamlığına kimse laf edemez ...
Katılıyorum.Onemli olan giydiği değildir...
Acıkcası sortla cıksa umrumda olmaz.
Zamanında LÖW gibi dunya capında bir anternoru elestirdik ki son 20 senedir Zico ve onun dısında kimse bu takıma görsel anlamda iyi futbol oynatamadı.Adamın sandaletlerine kafayı takmıslardı...Stajyerliğimi kalmıştı...
Katılıyorum.Onemli olan giydiği değildir...
Acıkcası sortla cıksa umrumda olmaz.
Zamanında LÖW gibi dunya capında bir anternoru elestirdik ki son 20 senedir Zico ve onun dısında kimse bu takıma görsel anlamda iyi futbol oynatamadı.Adamın sandaletlerine kafayı takmıslardı...Stajyerliğimi kalmıştı...
Zico deme hocam, yaramızı deşme...
Lazio'yu çektik. İlk maç 4 Nisanda Kadıköyde, ikinci maç 11 Nisan'da.
Hayırlı olsun.
biz eğer bu turuda geçtiysek aykut kocaman sayesinde geçmedik... şansızımız sayesinde ve plzenin iyi oynamamasından dolayı geçtik... Koskoca FENERBAHÇE teknik direktöründen bahsediyoruz... ve lig maçı yapmıyoruz... uefa maçından bahsediyoruz... eşofmanla çıkması ciddiye almadığının en büyük göstergesi... FENERBAHÇE den soğuttular insanları... Bir başkanın sahaya inip eline mikrofon alıp taraftarları azarlaması ne kadar saçma ve komik bi durum... bu insanlar bu takımdan elini çekmedikçe insanlar FENERBAHÇE den soğumaya devam edecekler...
Misafir046
15/03/2013, 16:00
biz eğer bu turuda geçtiysek aykut kocaman sayesinde geçmedik... şansızımız sayesinde ve plzenin iyi oynamamasından dolayı geçtik... Koskoca FENERBAHÇE teknik direktöründen bahsediyoruz... ve lig maçı yapmıyoruz... uefa maçından bahsediyoruz... eşofmanla çıkması ciddiye almadığının en büyük göstergesi... FENERBAHÇE den soğuttular insanları... Bir başkanın sahaya inip eline mikrofon alıp taraftarları azarlaması ne kadar saçma ve komik bi durum... bu insanlar bu takımdan elini çekmedikçe insanlar FENERBAHÇE den soğumaya devam edecekler...
Biraderim Biz FENERBAHÇE'yi tutuyoruz...Kişileri değil.
Şöylede bir gerçek var Bende begenmiyorum ama AYKUT HOCA döneminde istatikler de iyi durumda...Yani gercekten kotu değil...
İtalyadaki maç seyircisiz oynancak, Lazio'nun ırkçılıkla ilgili cezasından dolayı.
İlk maç kadıköyde, ikinci maç italyada seyircisiz olması, güzel bir avantaj bence..
Biraderim Biz FENERBAHÇE'yi tutuyoruz...Kişileri değil.
Şöylede bir gerçek var Bende begenmiyorum ama AYKUT HOCA döneminde istatikler de iyi durumda...Yani gercekten kotu değil...
Berkan abi zaten onda bi sorun yok... Bende Fenerbahçeyi tutuyorum... ama artık taraftar olarak bişeylere sessiz kalmamamız gerekiyor... Fenerbahçemizin başarısı kadar insanların Fenerbahçeye duyduğu saygıda önemli... Aynı şeyden bahsediyoruz ama yanlış anlaşılıyor...
Misafir046
15/03/2013, 16:19
Avrupa liginin bu seneki son 8 takımı iyi takımlar.
Lazio(İTALYA)
Tottenham(İNGİLTERE)
Basel(İSVİÇRE)
Chelsea(İNGİLTERE)
Rubin Kazan(RUSYA)
Newcastle United(İNGİLTERE)
Benfica(PORTEKİZ)
Hepsi iyi takımlar...Boş beleş takımlar değil...
bence yenebilceğimiz bir takım geldi... kadıköyde galibiyet almamız işi baya kolaylaştıracaktır
Ziyaretçi034
15/03/2013, 17:23
burada ki maçı 4-1 alırız, golleri webo (2), sow, selçuk şahin ve bekir (k.k) atar.
(nedense kafamdan öyle geçti, tamam tamam kızmayın :D)
bravo fenerbahçe inşallah finale yürürsün..