Orijinalini görmek için tıklayınız : 4000 km sonunda İnsignia hakkındaki düşüncelerim
arkadaşlar 2 ay önce aldığım insignia ile 4000 km yi buldum şu ana 1800 tllik yakıt almışım araç bir kere istanbula gitti ilk olarak araç cosmo ve donanım olarak dolu bu fiyata aracı bir kere bakıma soktum 220 tl verdim ama silecekleri değiştirdim 110 tl verdim bu biraz fazla geldi aracın yakıtı çok konuşuluyor ben şuan 10.6 yaktım son depo ile dikkatli kullanıyorum tsı motorlu arkadaşlar var onlarda yakıtıda yakın aracın eksileri dikiz aynaları çok küçük cüssesine göre arkayı görmek çok zor puntoya binince dünya varmış diyorum :) araç 180 bg olmasına rağmen kalkışı o kadar iyi değil ben şu an için araçtan memnunum bu fiyata alıcağım iyi bir aracı aldım
almak isteyen arkadaşlara öneririm ikinci el olarak çok uygun fiyatlara satılıyor arka diz mesafesi rakiplerine göre dar bu arada lpg yi çok araştırdım ama uyumlu değil :kizgin: aklınıza takılan soruları cevaplayabilirim
ibrahimes
14/03/2013, 22:12
İleride dusundugum bir arac ama yakiti ve lpg uyumsuzlugu konusu vazgeciriyor.
Sent my GT-S5830i using 2
Ziyaretçi033
14/03/2013, 22:23
Opele herzaman dışardan bakmayı tercih etmişimdir.
Dışardan bakar güzel araç der geçerim :)
Opel araç almayıda hiç düşünmem.
Kazasız belasız kullanın hocam.
İleride dusundugum bir arac ama yakiti ve lpg uyumsuzlugu konusu vazgeciriyor.
Sent my GT-S5830i using 2
LPG konusu sıkıntılı 1.6t ler 60.000 de komple motor indiriyor 15.000 gibi bir masraf çıkıyor ayrıca yağlamalı sistem prins vs 4.000 tl ye takılıyor ayrıca benzin gaz karışık çalışıyor sistem 37 krş yakıyor benzinde 52 kuruş yakıyor ama eğer 1.4t düşünüyorsanız lpg uygalayanlardan sıkıntı yaşayan yok yaklaşık 9 lt lpg yakıyormuş onlar memnun bu sene lpglileri geliyor 2014 te 1.6 dizeli geliyor fabrikasyon lpglileri gelicek onları düşünebilirsiniz
sağolun hocam opeller değişik araçlar ana avrad sövende var aşırı derecede memnun olanda var ben şu an memnunum anladığım kadarıyla opel bir araç çıkardıktan 1.5-2 sene sonra o aracı alıcaksın benim araç 2010 model 2009 da ki sıkıntıların çoğu yok biraz şans isi bu
erenemre
14/03/2013, 23:00
al bendende o kadar benimde hiçbir opel i alasım gelmez eğer ilerde imkanım olur punto nun daha üstü bir araç alıcak olsam bu alfa romeo guiletta veya farklı bir alfa olacaktır İtalyan ların dizaynı gibisi yok
Ziyaretçi034
14/03/2013, 23:10
al bendende o kadar benimde hiçbir opel i alasım gelmez eğer ilerde imkanım olur punto nun daha üstü bir araç alıcak olsam bu alfa romeo guiletta veya farklı bir alfa olacaktır İtalyan ların dizaynı gibisi yok
malesef dizayn para etmiyor bu memlekette. kemikleşmiş yapıyı, bakış açısını değiştiremiyoruz.
malesef dizayn para etmiyor bu memlekette. kemikleşmiş yapıyı, bakış açısını değiştiremiyoruz.
guilettalarda çok güzel ama içi bravoyla aynı ben o yüzden pek almak istemedim ayrıca türkiyede hak ettiklşeri değeri görmüyorlar yoksa o motor ve tiple yok satması lazım bu aracın
Ziyaretçi034
15/03/2013, 00:18
guilettalarda çok güzel ama içi bravoyla aynı ben o yüzden pek almak istemedim ayrıca türkiyede hak ettiklşeri değeri görmüyorlar yoksa o motor ve tiple yok satması lazım bu aracın
ne yazık ki polo gti ile giulietta QV'yi yanyana koyup seçin desen 10 kişiden 8'i polo'yu seçer
güle güle kullanın inşallah yıllarca sorunsuz binersiniz bende astra h sahibiyim hocam..bizim ülkemiz biraz garip ülke..neyse hayırlısı olsun..
ne yazık ki polo gti ile giulietta QV'yi yanyana koyup seçin desen 10 kişiden 8'i polo'yu seçer
Valla benim arkadaşım 47.000 tlye polo aldı dizel otomatik araba boş resmen sis farı Çelik jant yok arkadaşa kalsa bende polo alıyordum :)
tonymontana
15/03/2013, 01:48
nasıl aynı bravoyla ben anlamadım uzaktan yakından alakası yok. siz lancia delta'ya bakıp giulietta sanmış olabilir misiniz?
nasıl aynı bravoyla ben anlamadım uzaktan yakından alakası yok. siz lancia delta'ya bakıp giulietta sanmış olabilir misiniz?
Haklısınız şimdi baktımda kusura bakmayın guilettaya 2010 da binmiştim öyle hatırladım Cruise kontrolün yeri falan
Astra J kullan, fikrin değişebilir :)
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
O 10 kişiden 8 i ikisine de aynı sınıf araç der ama :D
2.0 dizeli güzel olur ama opele dışardan bakanlardanım baldızımın aracında yaşadım sorunlardan sonra :)