Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'ın rakibi belli!

lektonstar17
14/03/2013, 16:58
Schalke'yi eleyip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Galatasaray'da kura heyecanı yaşanıyor. Ancak yarın çekilecek kurayla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İnternete düşen bir görüntüye göre çeyrek final eşleşmeleri şimdiden belli....

Görüntüde yer alan kağıtta Galatasaray'ın Malaga ile eşleştiği görülüyor.

Diğer eşleşmeler ise şöyle:

Bayern Münih - Juventus
Barcelona - Dortmund
Paris Saint Germain - Real Madrid.

BİR ÖNCEKİ TURDA DA OLMUŞTU
UEFA'nın ikinci tur için yaptığı kura çekimi öncesinde de buna benzer bir olay yaşanmış ve kura çekimi öncesindeki deneme organizasyonunda televizyon ekranlarına yansıyan eşleşmelerle, gerçek eşleşmeler aynen tutmuştu. Şimdi herkes bu görüntelerde yer alan eşleşmelerin gerçek olup olmadığını merak ediyor.
https://imgim.com/4756incic3546971.jpg

cck1
14/03/2013, 17:17
inşallah :) :) :)

rafetyildiz
14/03/2013, 17:25
bır besıktasılı olarak gönlum galatasaraydan yana ıns ıyı yerlere gelır hayırlı olur

Ziyaretçi034
14/03/2013, 17:26
bir barcelona - real madrid finali istiyorlar sanırım

Battal
14/03/2013, 17:27
Dünkü Bayern-Arsenal ve Malaga-Porto maçları bittiğinde zaten kimin kiminle eşleşeceğine karar verdi Uefa.
Yarın, çekiliş adı aldında, kimin kiminle eşleşeceğini duyuracak. Heyecanla bekliyorum :)

mrfee
14/03/2013, 18:04
galatasaray şanslı takım malaga çıkarsa şaşırmam. biz olsak barcelona çıkar

uurknkc
14/03/2013, 18:05
inşallah çeyrek final kura çekimleri Fenerbahçe içinde olur...

ABNEW
14/03/2013, 18:20
galatasaray şanslı takım malaga çıkarsa şaşırmam. biz olsak barcelona çıkar

Ben Malaga çıkarsa şanssız takım derim Ersoy :) GS, İspanyol, İngiliz ve Almanlarla bolca karşılaştı önceden.

Gerçi şöyle bir bakınca GS ın önceden karşılaşmadığı tek takım zaten Malaga :)

uurknkc
14/03/2013, 18:22
schalke gs den geçemediyse malaga biraz zor geçer...

Battal
14/03/2013, 18:27
Malaga bu sene tarihinde ilk tefa Şampiyonlar Ligine katıldı.

ABNEW
14/03/2013, 18:32

Tozunu da attırıyor ligin :)

Battal
14/03/2013, 18:41
Tozunu da attırıyor ligin :)

Milan'ın olduğu gruptan yenilgisiz çıktılar. Porto maçlarında da güzel top oynadılar. Özellikle portekizdeki maçta. Bakalım nereye kadar gidebilecekler.

Şöyle de bir durum var. Uefa, bu takımı, önümüzdeki seneden itibaren geçerli olarak 4 yıl avrupa kupalarından men etti.

Şöyle bir açıklama yapmışlar.

Kulüp, eğer 31 Mart 2013 tarihine kadar borçlu olduğu kulüplere, çalışanlarına gerekli ödemeyi yapmaz ve vergi borçlarını ödemezse önümüzdeki 4 sene boyunca FFP kuralları çerçevesi gereğince UEFA'nın düzenlediği uvalarda yer alamayacaktır.

Madem 4 sene yokuz, saldırın o zaman hacılar düsturuyla hareket ediyor adamlar :D

Misafir046
14/03/2013, 18:43
Önceden belli olması ilginç.

SteinGP
14/03/2013, 19:43
Zaten 3 ispanyol takımı eşleşemediğine göre geriye fazla bir seçenek kalmıyor. Bu kura bizim için daha iyi olur.

never
14/03/2013, 19:46
önceden belli olması ilginç.

+1000

ABNEW
14/03/2013, 20:58
Milan'ın olduğu gruptan yenilgisiz çıktılar. Porto maçlarında da güzel top oynadılar. Özellikle portekizdeki maçta. Bakalım nereye kadar gidebilecekler.

Şöyle de bir durum var. Uefa, bu takımı, önümüzdeki seneden itibaren geçerli olarak 4 yıl avrupa kupalarından men etti.

Şöyle bir açıklama yapmışlar.

Madem 4 sene yokuz, saldırın o zaman hacılar düsturuyla hareket ediyor adamlar :D

Deniz, hakikaten sağlam oynuyorlar.Biz hep söylediğim gibi bu tarz takımlara karşı hep bocalıyoruz.O yüzden şöyle isimli cisimli bir takım çıksa daha güzel oynarız :)

Malaga bizle eşleştikten sonra UEFA seni bu seneki ligden de attım derse süper olur :D

Zaten 3 ispanyol takımı eşleşemediğine göre geriye fazla bir seçenek kalmıyor. Bu kura bizim için daha iyi olur.

Can, çeyrek finalden itibaren, seri başı, aynı ülke takımı vb durumlar ortadan kalkıyor diye biliyorum.Yani İki Alman ya da iki İspanyol eşleşebilir...

SteinGP
14/03/2013, 23:00
Serinbaşı yok ama denk gelmiyor diye biliyorum abi ya. Zaten her türlü uefanın belirlediğine inanıyorum ben. Bu kura kupaya ilgiyi arttırır çünkü.

Send my Samsung Galaxy S3 using 2

aykut_1914
14/03/2013, 23:22
peki malaga bu tarihinde ilk kez katıldıgı sampiyonada evinde kaç gol yedi?

Umarım PSG gelir, takım çok gaz olur :)

Ayrıca bu benim bildiğim kadarıyla "esas" çekimden 1 gün önce yapılan provalar. Ancak evet bir önceki turda provalar ile esas çekimler aynı olmuştu

aykut_1914
14/03/2013, 23:24
Serinbaşı yok ama denk gelmiyor diye biliyorum abi ya. Zaten her türlü uefanın belirlediğine inanıyorum ben. Bu kura kupaya ilgiyi arttırır çünkü.

yok kanka çeyrekten itibaren eşleşebiliyorlar

SteinGP
14/03/2013, 23:36
Uzun zamandır çeyreğe kalmadığımızdan unutmuşum ya :)

Battal
15/03/2013, 15:31
Eşleşmeler belli oldu. Hayırlı olsun diyelim.

Malaga - Dortmund

Real Madrid - Galatasaray

PSG - Barcelona

Bayern - Juventus

uurknkc
15/03/2013, 16:41
tek eşdeğer eşleşme malaga dortmund olmuş

hturna7
15/03/2013, 16:48
Valla bu sefer işimiz çok zor :(

ABNEW
15/03/2013, 18:42
tek eşdeğer eşleşme malaga dortmund olmuş

Uğur, o bile eşdeğer değil :)

Eşleşmeler garip gerçekten.UEFA sanıyorum yarı finale 2 Alman ve 2 İspanyol bırakmak istiyor..2 Alman ve 3 İspanyolun birbirleriyle eşleşmemesi çok düşük bir ihtimaldi..Umarım Galatasarayımız bu duruma bir taş koyar... :)

MethyLen
15/03/2013, 18:43
Final 1 alman 1 ispanyol olur.

Galatasaray'ın işi zordan da öte.

shellcininabisi
15/03/2013, 18:50
özlemişiz yaw eski günlerdeki gibi Galatasaray ' ımızın adını devlerle yan yana görmeyi... Maçın adına bak yaw REAL MADRİD - GALATASARAY.... ahh ahh... 2000 lerrr...

aykut_1914
16/03/2013, 02:52
Juve'm eliyecek inş Münichi :)

uurknkc
16/03/2013, 04:45
Juve'm eliyecek inş Münichi :)

Juventusu benimseme sebebin siyah beyaz mı Aykut? :)

aykut_1914
16/03/2013, 14:02
aynen :) Paok u da çok severim :) Yunan ne kadar sevilebilirse işte :)

erdiyilmaz
03/04/2013, 13:37
Real Madrid - Galatasaray

Bu akşam saat 21:45'de göreceğiz artık

ABNEW
03/04/2013, 14:08
Nerede göreceğiz acaba bu d-smartı ? :)

Bir şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onu da şifreli yaptılar...

erdiyilmaz
03/04/2013, 14:18
Nerede göreceğiz acaba bu d-smartı ? :)

Bir şampiyonlar ligi zevkimiz vardı onu da şifreli yaptılar...

D-smart olayı kötü oldu. Bu akşam evde olacağım dışarı çıkma imkanım yok benim de, şimdi nereden bulalım d-smart'ı.

Mecburen internetten izlemeye çalışacağız artık :)

elbruz
03/04/2013, 14:23
en zor kura oldu zaten sonuç belli.....:)

JASMINE
03/04/2013, 14:31
Tarih tekerrürden ibarettir. Önceki maçın tarihi de 3 Nisanmış. İnşallah sonuçta aynı olur :)

lektonstar17
03/04/2013, 15:33
Tarih tekerrürden ibarettir. Önceki maçın tarihi de 3 Nisanmış. İnşallah sonuçta aynı olur :)

İnşallah , tek dileğimiz bu.

ABNEW
03/04/2013, 15:50
D-smart olayı kötü oldu. Bu akşam evde olacağım dışarı çıkma imkanım yok benim de, şimdi nereden bulalım d-smart'ı.

Mecburen internetten izlemeye çalışacağız artık :)

Erdi, iş arkadaşım d-smartın bir uygulaması var dedi.İnternet sitesinden 140TL ödeyerek izlenebiliyormuş.Stada gitsek daha ucuz olurdu :D

Bir de Shalke maçını aynı şekilde izleyenler görüntünün gittiğini söylemişler, düşünenleri uyarayım...

en zor kura oldu zaten sonuç belli.....:)

Mehmet, zor kura Madrid için geçerli :) Bugün güzel bir sonuç alabiliriz bence.Zaten GS bu sene neredeyse tüm maçlarını deplasmanda kazandı.Orada galip gelirsek turu geçebiliriz ama beraberlikte eleniriz kesin :D

Yasemin, evet yine 3 Nisanda 3-2 lik bir galibiyet alabiliriz :) Bu seferki deplasmanda olacağı için tur geçmeye yeter bence :)

Battal
03/04/2013, 16:23
Turksat'ta AZTV, Hotbirdde ZDF veriyor maçı.

JASMINE
03/04/2013, 16:46
Erdi, iş arkadaşım d-smartın bir uygulaması var dedi.İnternet sitesinden 140TL ödeyerek izlenebiliyormuş.Stada gitsek daha ucuz olurdu :D

Bir de Shalke maçını aynı şekilde izleyenler görüntünün gittiğini söylemişler, düşünenleri uyarayım...

Mehmet, zor kura Madrid için geçerli :) Bugün güzel bir sonuç alabiliriz bence.Zaten GS bu sene neredeyse tüm maçlarını deplasmanda kazandı.Orada galip gelirsek turu geçebiliriz ama beraberlikte eleniriz kesin :D

Yasemin, evet yine 3 Nisanda 3-2 lik bir galibiyet alabiliriz :) Bu seferki deplasmanda olacağı için tur geçmeye yeter bence :)

Arda, gerçekten inanılmaz bir heyecan ile akşamı bekliyorum. İnşallah çok güzel bir başarı elde edeceğiz. Ben esas böyle bir zaferden sonra Ahmet Çakar'ın tutumunu merak ediyorum. Yine aynı terbiyesizliği yapacak mı?

lektonstar17
03/04/2013, 16:47
Turksat'ta AZTV, Hotbirdde ZDF veriyor maçı.

Netten izleyebileceğimiz bi adres var mı ?

JASMINE
03/04/2013, 16:52
Antensiz tv diye bir uygulama var. Onu Web'den indirirsen orada çıkan kanallardan spor kanallarını seçip izleyebilirsin. Zaten uygulama açıldığında alt tarafta hangi kanalda hangi maçın olduğu vb yazıyor. Bende eğer dışarı çıkamaz isem bu yol ile izleyeceğim.

erenemre
03/04/2013, 17:02
izlemeye gerek yok real show yapar

JASMINE
03/04/2013, 17:12
izlemeye gerek yok real show yapar

Başarısız olacağını ne kadar kabullenmişsiniz. Sonuçta bir Türk takımı orada bu ülkeyi temsil edecek. En azından sadece bunun için bile pozitif bir düşünce içinde olunması gerektiğini düşünüyorum.

elbruz
03/04/2013, 17:15
Fenerbahçeli olmama rağmen kazanmasını isterim ama gerçekçi olmak gerekirse çok fazla şansa ihtiyacı var....

lektonstar17
03/04/2013, 17:16
Yasemin programı indirdim. Spor kanallarının içinde idman az tv var. Maç o kanalda mı acaba ? En altta duyuru olarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz diye yazı geçiyor ama hangi kanalda olduğunu yazmıyor.Uygulamada çok fazla reklam var , umarım kasmaz.

JASMINE
03/04/2013, 17:23
Fenerbahçeli olmama rağmen kazanmasını isterim ama gerçekçi olmak gerekirse çok fazla şansa ihtiyacı var....

Daha önce 3-2 galibiyeti var. Bu defa niye olmasın? Ayrıca şu anki kadro çok iyi ve takumdaki 3 oyuncu daha önce Mourinho ile çalıştı. Adamın ne tarz bir strateji uygulayacağını az çok tahmin ederler.

elbruz
03/04/2013, 17:23
Antensiz tv diye bir uygulama var. Onu Web'den indirirsen orada çıkan kanallardan spor kanallarını seçip izleyebilirsin. Zaten uygulama açıldığında alt tarafta hangi kanalda hangi maçın olduğu vb yazıyor. Bende eğer dışarı çıkamaz isem bu yol ile izleyeceğim.

İndireceğiz mi bunu..

JASMINE
03/04/2013, 17:24
Yasemin programı indirdim. Spor kanallarının içinde idman az tv var. Maç o kanalda mı acaba ? En altta duyuru olarak maçı canlı olarak izleyebilirsiniz diye yazı geçiyor ama hangi kanalda olduğunu yazmıyor.Uygulamada çok fazla reklam var , umarım kasmaz.

Eve gidince bakacağım. Seninle paylaşırım kanalı.

lektonstar17
03/04/2013, 17:31
Eve gidince bakacağım. Seninle paylaşırım kanalı.

Teşekkürler , bekliyorum.Hayırlısıyla izleyelim maçı.

JASMINE
03/04/2013, 17:32
Teşekkürler , bekliyorum.Hayırlısıyla izleyelim maçı.

Rica ederim. :)

erenemre
03/04/2013, 17:39
Başarısız olacağını ne kadar kabullenmişsiniz. Sonuçta bir Türk takımı orada bu ülkeyi temsil edecek. En azından sadece bunun için bile pozitif bir düşünce içinde olunması gerektiğini düşünüyorum.

valla işin açıkçası gs nin kazanmasını istemiyorum hiçte Türk takımı gibide gelmiyor bana neyse yinede başarılar ama ben bu akşam Real Madrid i tutuyorum o Fatih denilen kişinin suratını görmek için umarım 3-4 fark olur

JASMINE
03/04/2013, 17:42
valla işin açıkçası gs nin kazanmasını istemiyorum hiçte Türk takımı gibide gelmiyor bana neyse yinede başarılar ama ben bu akşam Real Madrid i tutuyorum o Fatih denilen kişinin suratını görmek için umarım 3-4 fark olur

Haklısınız Türk takımı gibi değil çünkü bir çok Türk takımından çok daha üstün bir takım. :))

erenemre
03/04/2013, 17:45
Haklısınız Türk takımı gibi değil çünkü bir çok Türk takımından çok daha üstün bir takım. :))

fransız takımı olmak üstünlükse ben istemiyorum öyle üstünlüğü Mustafa Kemal in tuttuğu takım olmanın gururu yeter bize ...

ABNEW
03/04/2013, 17:47
Bu kin nedir anlamak mümkün değil gerçekten..Netice olarak 11 yabancı oyuncu bile olsa bir Türk Takımı Avrupa maçına çıkıyor.Biz karşı takımı destekliyoruz,

Lazioyu, Reali destekleyenleri kınıyorum... :ban?:

lektonstar17
03/04/2013, 17:48

Emre Allah aşkına bu nasıl bir mantık ? Adamlar senin ülkeni temsil edecek. Bu hangi Türk takımı olursa olsun. Bak yarın akşam Fenerbehçenin maçı var , o nu da heyecanla izleyeceğim ve tüm kalbimle destekliyorum.

ABNEW
03/04/2013, 17:49
fransız takımı olmak üstünlükse ben istemiyorum öyle üstünlüğü Mustafa Kemal in tuttuğu takım olmanın gururu yeter bize ...

Emre, bu dediğini Mustafa Kemal Atatürk duysa sana hak vereceğine inanıyor musun?

Battal
03/04/2013, 17:53
Netten izleyebileceğimiz bi adres var mı ?

Kalite olarak pek tatmin edici olmasada, idare eder.

https://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm

JASMINE
03/04/2013, 17:54

Mustafa Kemal'in tuttuğu takımı tutmanın gururundan bahsetmişsinlz ancak yaptığınız bu dışlayıcı hareket hiçte milli düşünceye uymuyor. Atatürkçülüğü bu kin dolu sözleriniz ve düşüncelerinize alet etmeniz ne kadar acı...

erenemre
03/04/2013, 17:54
tamam arkadaşlar bu kadar kızmayın ben sadece fikrimi söyledim Fatih Terim ve gs takımı çok antipatik geliyor bana biliyorum yaptığım yanlış ama herneyse yinede başarılar dilerim ...

ABNEW
03/04/2013, 17:57
tamam arkadaşlar bu kadar kızmayın ben sadece fikrimi söyledim Fatih Terim ve gs takımı çok antipatik geliyor bana biliyorum yaptığım yanlış ama herneyse yinede başarılar dilerim ...

Sakin ve sağduyulu olarak mesajını sonlandırman sevindirici Emre, teşekkürler,

Biz yarın Fenerbahçemizi destekliyoruz ;)

erenemre
03/04/2013, 17:59
Sakin ve sağduyulu olarak mesajını sonlandırman sevindirici Emre, teşekkürler,

Biz yarın Fenerbahçemizi destekliyoruz ;)

elbette sakinim arkadaşım kimseyi kırmak istemem yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım neyse hayırlı sonuç neyse o olur umarım maçta.Herkesten özür dilerim eğer kırıcı birşey yazdıysam.

Battal
03/04/2013, 18:01
Fanatik Fenerbahçeliyim, ailemizde kongre üyeleri var, yıllardır kombinelerimizi, formalarımızı alırız elimizden geldiğince destekleriz ama göğsünde türk bayrağını taşıyan her takımı avrupada desteklerim.

Maça gelecek olursak,
Gerçekçi olmak gerekirse, galibiyet uzak bir ihtimal, ama gollü beraberlik Galatasaray için çok güzel sonuç olacaktır.

erdiyilmaz
03/04/2013, 18:10
Olaya tamamen milli duygularla bakmak gerektiğini düşünenlerdenim. Keyif almaya bakalım derim. Sonucunda takımlarımız sürekli Real Madrid Barcelona gibi devlerle karşılaşıyor değil. Fanatizmin her türü zararlı. Zor ve tansiyonu yüksek maç olacağı belli ama Türk takımları bu tür yüksek stres altındaki maçlardan puan kopartmasını bilmişlerdir.

Sent my iPhone using