Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Çeyrek Finalde...
Galatasaray Schalke 04 Takımını 3-2 yenerek Şampiyonlar liginde çeyrek finale yükseldi...
Tebrikler Galatasaray...
Helal olsun Aslanlarıma................
her ne kadar yarın kafamızı ütüleyecek olsalarda , tebrikler :)
Bir Beşiktaşlı olarak tüm Galatasaraylıları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum...:clapping:
çok şükür :) süper oldu Umut gol attı ya orada deriiin bir ohh çektim :Ddarısı Fenerbahçe nin başına :)
MethyLen
13/03/2013, 02:32
her ne kadar yarın kafamızı ütüleyecek olsalarda , tebrikler :)
Her cümlesine katılıyorum.
OAGP1960
13/03/2013, 02:37
Helal olsun aslan Galatasaray...:)
çok şükür :) süper oldu Umut gol attı ya orada deriiin bir ohh çektim :Ddarısı Fenerbahçe nin başına :)
amin :)
erenemre
13/03/2013, 02:41
bir sonraki turda barcelona var umarım bu turu geçtiklerine pişman olmazlar :D
Tebrikler GS . Tarih yazmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz...
maceraci95
13/03/2013, 10:35
Aslan kendine yakısanı yaptı. Tebrikler.
tebrikler çok sıkı maç oldu
Çok güzel maç oldu. Maçı Galatasaraylı arkadaşlarla hop otur hop kalk izledik.
İnşallah güzel bir kura çekilirde devamı gelir..
Ziyaretçi051
13/03/2013, 11:29
Bir beşiktaş taraftarı olarak tüm galatasaraylı arkadaşları kutluyorum
fotobelit
13/03/2013, 12:02
Fanatik Fenerli olarak,tebrik ederim GS yi..Gerçekten güzel akıllı ve sonuca giden futbol oynadılar..Direğe bu kez takılmayan Hamit i kutlarım :)
DarknessFall
13/03/2013, 15:09
it's the football , that's the galatasaray :) sam tayms its gana hepın!
lektonstar17
13/03/2013, 15:47
Helal olsun Galatasarayıma . Bizi yine sevinçten ağlatmayı başardı. Bu arada takımımız kesesini de doldurdu. Bu maçtan toplam 4 900 000 euro kazandı. Buraya gelene kadarda yaklaşık 25 000 000 euro kazanmış.Helal hoş olsun cimboma.
Tebrikler GS, maçı sonuna kadar hakederek kazandık.Umarım çeyrek finalde adı sanı olan bir takım çıkar ve biz maça daha iyi hazırlanıp çıkarız :) 3 aydır shalkeye kötü, eksik, formsuz, zayıf....demedik laf bırakmadık ve ilk maçta hazırlıksız yakalandık.Bu sefer farklı olur umarım...
Son Direk Bükücü Hamit sonunda kırdı şeytanın bacağını :)
Tebrikler tüm Türkiye'ye sıra yarın akşam Fenerbahçe'de..
Inşallah devamı gelir!!!! Barcelona güzel bir rakip olurr
Inşallah devamı gelir!!!! Barcelona güzel bir rakip olurr
Almanlara alışmışken dortmundan devam edelim derim ben :)
Bütün takımlar tehlikeli artık. Gönlümden Porto - Malaga maçının galibi geçiyor. En mantıklı seçenek o.
lektonstar17
13/03/2013, 16:23
Bütün takımlar tehlikeli artık. Gönlümden Porto - Malaga maçının galibi geçiyor. En mantıklı seçenek o.
Kesinlikle ilk rakibimiz o maçın galibi olmalı.Olmazsa Dortmunt kabulümüzdür.
Ben Galatasarayın dişine en uygun rakibin PSG olur. O da olmazsa Porto/Malaga maçının galibi olabilir. Devlerle eşleşmemek pek iyi olmaz diye düşünüyorum.
cemal arslan
13/03/2013, 17:50
bir fenerli olarak....maçı izlerken...bağırdım sustum...oturdum ayağa fırladım...üzüldüm sevindim...
sonuçta gurur duydum...kazanan...ülkem...kazanan türkiye.....
yalnız bu yangın olaylarından sonra Almanyadaki soydaşlarımıza çok iyi gelmiştir bu galibiyet..
bir fenerli olarak....maçı izlerken...bağırdım sustum...oturdum ayağa fırladım...üzüldüm sevindim...
sonuçta gurur duydum...kazanan...ülkem...kazanan türkiye.....
Bir Galatasaraylı olarak aynı duyguları bende fenerbahçenin avrupa maçlarında yaşıyorum :)
aliastam
13/03/2013, 18:37
Bence barça,münih,madrid,porto,durmund gelmesin.Bu takımlara karşı şansımız çok az.Tabii kazanamamız için engel yok ama,bi juventus,psg daha rahat olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar Dortmundla PSG yi bu kadar küçümsemeyin.
Küçümsemekle ilgisi yok. 8'e kalan takımların hepside çok kaliteli takımlar. Bunu kimse inkar edemez. Ama İçlerinde en zayıf halka olarak PSG'yi görüyorum ben şahsen.
Galatasarayın Barcelona, Real Madrid ve Bayern Munchen karşısındaki tur şanşı herkesinde kabul edeceği gibi çok az olucaktır.
PSG için aynı şeyi söyleyemem.
Ben Fenerbahçeliyim, tamamen objektif değerlendirmeye çalışıyorum. İnşallah en güzel kura çekilir ve bir üst tura devam edilir.
Bir de şöyle bir durum var, Artık Çeyrek final ve devamındaki maçlar haftalık arayla yapılacak. 2/3 Nisan 9/10 Nisan'da yapılacak maçlar. Ligle beraber çok yoğun geçecek.
Can, sana katılıyorum, zaten benim bu yılki favorim Dortmund.İkincisi ise Bayern Münih.Barça ya da Madrid bir yerde (Belki finalde) elenir gibi geliyor,
Tabi tüm bu ihtimaller GS ımızın kupayı alamaması halinde olacaklar :)
erenemre
13/03/2013, 22:10
Can, sana katılıyorum, zaten benim bu yılki favorim Dortmund.İkincisi ise Bayern Münih.Barça ya da Madrid bir yerde (Belki finalde) elenir gibi geliyor,
Tabi tüm bu ihtimaller GS ımızın kupayı alamaması halinde olacaklar :)
elbette hayal etmek güzel ama gs nin kupayı alması temmuz da kar yağması kadar zor bir ihtimal görünüyor neyse kısmet diyelim
bvulgari
13/03/2013, 22:17
Valla Barcelona olursa erken final olur bence :D
elbette hayal etmek güzel ama gs nin kupayı alması temmuz da kar yağması kadar zor bir ihtimal görünüyor neyse kısmet diyelim
Emre, neden olmasın ? 2000 Yılında Temmuzda kar yağmıştı, yine yağabilir :)
Tabi GS ın biraz daha takım gibi olması gerekiyor.Zaten yeni bir takımımız vardı ve bununla şampiyon olduk geçen sene.Son transferlerden sonra yeni olan takım daha da yeni hale geldi :) Bence mevcut kadroya yapılacak bir iki yeni defans oyuncusu katkısıyla bir iki yıl sonra Temmuzda kar yağması gerekiyor.Şuan için çeyrek final bence başarıdır..
ibrahim06
14/03/2013, 01:20
2000 yılındaki uefa kupası maçlarındakine benzer bir heyecan yaşattı dün gs bana.
aykut_1914
14/03/2013, 02:01
yanlıs anlamayın ama dortmund bozuk para gibi harcar gs yi.
Disiplin meselesi.
Bu tur için arkadaşla iddiaya girmiştim, Şalkeyi geçer Celtic'i zorlar demiştim ve 1de 1 geçtiler tebrikler.
Umarm PSG çeker cimbom. Hem intikam için, hemde ibrahimovic bu turda cezalı oldugu için :)
Bu tur içinde PSG yi geçer, Malagayı zorlar diyorum.
Ek olarak Malaganın bu sezon şampiyonlar liginde evinde kaç gol yediğine bakmanızı istiyorum :)
yanlıs anlamayın ama dortmund bozuk para gibi harcar gs yi.
Disiplin meselesi.
Bu tur için arkadaşla iddiaya girmiştim, Şalkeyi geçer Celtic'i zorlar demiştim ve 1de 1 geçtiler tebrikler.
Umarm PSG çeker cimbom. Hem intikam için, hemde ibrahimovic bu turda cezalı oldugu için :)
Bu tur içinde PSG yi geçer, Malagayı zorlar diyorum.
Ek olarak Malaganın bu sezon şampiyonlar liginde evinde kaç gol yediğine bakmanızı istiyorum :)
Aykut, bana göre Dortmund bu senenin favorisi.Ancak bozuk para gibi de harcamaz bizi yahu :) Münihe de iyi demiştim ama dün geceden sonra güvenim sarsıldı,
GS ın adam gibi oynaması için büyük takımlarla karşılaşması gerekiyor.Zayıf, isimsiz, eksik.. dediğimiz takımlar bize hep ters gelmiştir :) Açıkçası Malaga yerine Madridi, Dortmund yerine de Münihi tercih ederim...
aykut_1914
14/03/2013, 23:20
aynen arda abi, malaga çok ters gelir :)
Evet arkadaşlar, rakibimiz Real Madrid. Hayırlısı olsun.
Geçebilirsek finali Barcelona ile oynarız
Önceden de dediğim gibi Malaga yerine Madrid daha iyi bir kura :) En azından kiminle oynadığımızı biliyoruz...
galatasarayın bu futbolla real madridden geçebilceğini sanmıyorum... işi şansa kaldı... keşke finalde gelseydi
Elenirsek dünyada hiç kimse diyemez nasıl elendiniz diye. Ama olurda elersek Real Madridi, bütün dünya diyecek nasıl elediniz diye :)
erenemre
15/03/2013, 15:51
BARCELONA 1 - 2 REAL MADRID RONALDO VS MESSI, PEPE & MOURINHO 2012 SAMBA MACALENA DANCE SKILLS - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=V4NxXfqNPJU)
adamlar şimdiden kutlamalara başlamış :D
Deplasmanda berabere kalabilirsek Reali eleriz.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544170_10151505493864265_728479479_n.jpg
Deplasmanda berabere kalabilirsek Reali eleriz.
Osman, bence deplasmanda yenersek eleriz :D Baksana GS ın maçlarına, evde kazanamayıp deplasmanda kazanıyoruz.İstatistiklere bakmışlar: GS şampiyonlar ligi tarihinde deplasmanda aldığı tüm galibiyetlerin sayısı neredeyse sadece bu sezondaki galibiyetlere eşitmiş :)