Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba.
MethyLen
12/03/2013, 03:24
Yeni üye değilim fakat yaklaşık 4 yıldır foruma girmiyorum. Eski konular nedeniyle :) Her neyse Adım Recep Serkan Altunay / yaş 28 / Pendik - Kurtköy - İstanbul.
Lojistik işiyle meşgulum. Ceva Logistics'te Operasyon Uzmanıyım.
Tanımadığım çok arkadaş var forumda vesileyle tanışmış olalım.
İyi forumlar.
Hos geldiniz iyi forumlarr:)
Ziyaretci040
12/03/2013, 10:07
Keyifli forumlar.
hoşgeldiniz, hoş muhabbetler :)
Aramıa hoşgeldiniz
Sent my iPad using
Tekrar hoşgeldiniz...
Bu arada forumun en aktif konularından biri size ait... :)
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/7870-bugun-trafikte-grandepuntotr-uyesi-gordunuz-mu.html
MethyLen
12/03/2013, 11:06
Hoşbulduk teşekkürler herkese :)
Öyle mi? Hangi konu acaba , takip edemedim hiç :)
Hoşbulduk teşekkürler herkese :)
Öyle mi? Hangi konu acaba , takip edemedim hiç :)
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/7870-bugun-trafikte-grandepuntotr-uyesi-gordunuz-mu.html :)
MethyLen
12/03/2013, 11:39
Evet siz söyledikten sonra baktım da konu epey ilerlemiş :)
O zamanlar böyle bir konu şarttı ve bu kadar ilerleyeceği asla aklıma gelmemişti. Ama şunu net söyleyebilirim. Eskisi kadar sticker'lı araç kalmadı İstanbul'da. Organizasyon , etkinlik eksikliği mi var :)
Ziyaretçi033
12/03/2013, 11:41
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar...
28041990
12/03/2013, 11:42
hoşgeldiniz :)
Evet siz söyledikten sonra baktım da konu epey ilerlemiş :)
O zamanlar böyle bir konu şarttı ve bu kadar ilerleyeceği asla aklıma gelmemişti. Ama şunu net söyleyebilirim. Eskisi kadar sticker'lı araç kalmadı İstanbul'da. Organizasyon , etkinlik eksikliği mi var :)Üye sayısı çoğaldı yaklaşık 21.500 üyemiz var stickerlı araç sayısı çok daha az maalesef sticker zorunlu olmadığından üyelerin talebi üzerine gönderiyoruz biz isterizki ücretsiz olsun her araçta olsun ama maalesef böyle bir imkanımız yok.Buluşmalarla ilgili bi sıkıntı yok fakat herkesin kendince planı programı,işi,ailesi var öyle olunca buluşmalara katılım azalsada yinede katılımlar oluyor.En basiti Antalyada önceleri 3-5 araçlık buluşmalar olurken geçen yaz 22-23 araçlık buluşma yaptık :)
Selamun aleykum
tekrardan hoş geldiniz.
erenaydogan
12/03/2013, 12:08
[ı]hosgeldiniz keyıflı forumlar...[/ı]
MethyLen
12/03/2013, 15:12
Üye sayısı çoğaldı yaklaşık 21.500 üyemiz var stickerlı araç sayısı çok daha az maalesef sticker zorunlu olmadığından üyelerin talebi üzerine gönderiyoruz biz isterizki ücretsiz olsun her araçta olsun ama maalesef böyle bir imkanımız yok.Buluşmalarla ilgili bi sıkıntı yok fakat herkesin kendince planı programı,işi,ailesi var öyle olunca buluşmalara katılım azalsada yinede katılımlar oluyor.En basiti Antalyada önceleri 3-5 araçlık buluşmalar olurken geçen yaz 22-23 araçlık buluşma yaptık :)
Üye sayısının artışı punto satışlarının artışıyla doğru orantılı zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 2500 üye falandık o zamanlar :) Sticker o zamanlar ücretsizdi sadece kargo ücreti ödüyorduk , şimdi olay nasıl bilmiyorum. Şu Mayıs ayındaki buluşmada sticker'sız araç kalmaz gibime geliyor zaten. Antalya ve Ankara buluşmaları hep yüksek katılımlı olurdu istanbul'a kıyasla. 2008 yazında bir şile buluşması yapalım dedik hatta orda konakladık deniz güneş kumsal :) 4 araçla yapabilmiştik , 4 araç Ankara'da her akşam toplanırdı. Halı saha maçı fikri çıkarmıştım yine 12 kişiyi denkleştiremedik :)
Dedim ya istanbul hep sıkıntılıydı bu konuda fazla da bir ilerleme olmamış :)
Diğer tüm arkadaşlara hoşbulduk diyerek teşekkür ediyorum.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.