Orijinalini görmek için tıklayınız : Silinen Tuş Takımları
feridunbasaran
12/03/2013, 00:07
Merhaba arkadaşlar..
puntomda teyp üzerinde yer alan tuşlarda silinmeler var.daha önce forumu incelediğimde kesin bi çözüm olmadığını 80-TL gibi bir fiyat çıkardıklarını okumuştum. Son zamanlarda yaptıran veya başka bir çözüm bulan var mı?
Benim ses tuşu vardı en çok beyazlayan mat siyah boya ile boyadım süper oldu ama diğerlerine ne yapılır onu düşünmüyor değilim doğrusu :)
feridunbasaran
12/03/2013, 00:12
bende cd kalemiyle kapatmaya çalışıyorum ama geçici..İzmirde bu işi yapan usta falan var mıdır acaba..
Merhaba arkadaşlar..
puntomda teyp üzerinde yer alan tuşlarda silinmeler var.daha önce forumu incelediğimde kesin bi çözüm olmadığını 80-TL gibi bir fiyat çıkardıklarını okumuştum. Son zamanlarda yaptıran veya başka bir çözüm bulan var mı?
Sahibinden 117017157 şöyle bir alternatif gördüm.İnceleyin isterseniz.
Ziyaretci035
15/03/2013, 00:43
bende cd kalemiyle kapatmaya çalışıyorum ama geçici..İzmirde bu işi yapan usta falan var mıdır acaba..
1. sanayide Blaupunkt servisi var.
arkadaşlar ben tuşa uyumlu 1,2,3.. diye yazdım yapıştırdım karbon fiberden baya kullanışlı oldu...
Şu stickerlardan alıp takan varsa bir görüş belirtebilir mi? İlanda baya kolpa duruyorda güvenemedim. Çok takıntılıyım bu konuda :wink:
caner_ege
22/03/2013, 19:13
Şu stickerlardan alıp takan varsa bir görüş belirtebilir mi? İlanda baya kolpa duruyorda güvenemedim. Çok takıntılıyım bu konuda :wink:
ben aldım yapıştırdım idare eder arakdaşım ama mükemmel birşey bekleyemessin sonuçta bire bir aynı ebatlar yapıştırıyorsun bitiyor sınuçta hem kaç para ki altı üstü ama gece leri de ışığı düzgün yansın düzgün belli olsun diyorsan şayet servisine götürcen teyibi
yavuzkep
22/03/2013, 19:31
Teyp tuşlarının yenilenmesi & boyanması dıe Husamettın abının bı paylasımı vardı ıstersen bı goz at
Ziyaretci040
23/03/2013, 00:53
Aldım hatta 2 tane var ama takmak nasip olmadı . Farklı bir teyp kullanıyorum orj. teyp boşta bende bir ara Hüsamettin abiye rica edip kargolıyacağım. :)
evodrift
23/03/2013, 10:48
1.sanayinin girişinde sol tarafta blaupunkt bayi var orda bütün teyp tuşlarını orjinali ile değiştiriyorlar fiyat olarakta nakitte 100liraya yapıyorlar
Stickker yapıştırabilirsiniz
Fiat Grande Punto Cd-Mp3 Çalar Sticker Tuş Takımı (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-fiat-grande-punto-cd-mp3-calar-sticker-tus-takimi-117017157/detay/)