Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Arkadaşlar
Selam arkadaşlar adım Emre aranıza Zonguldak'tan katılıyorum, markette çalışıyorum. Haziran Temmuz ayları gibi sıfır punto almayı düşünüyorum bunun için araştırmalar yapıyorum.
Ziyaretci040
11/03/2013, 19:23
Hoşgeldiniz.
sinan3458
11/03/2013, 19:31
hoş geldiniz. keyifli formlar
therasmus
11/03/2013, 19:43
Hoşgeldiniz.Umarım hayalinizdeki aracı alırsınız. :)
hoşgeldiniz, burda oldugunuza göre çoktan karar vermişsinizdir :)
hoşgeldiniz, burda oldugunuza göre çoktan karar vermişsinizdir :)
Evet karar verdim ama kafamda hala soru işaretleri var bu soru işaretlerini gidermek için buradayım.
onur1986
11/03/2013, 20:38
Hoşgeldin..bu forumda biraz vakit geçirdikten sonra bence punto almaktan vazgeçersin !..
Hoşgeldin..bu forumda biraz vakit geçirdikten sonra bence punto almaktan vazgeçersin !..
Evet size kalıyorum aslında fazla araştırmamak en iyisi gidip alıp zevk almaya bakmak :)
Aramıza hoşgeldin...
Punto'dan vazgeçer misin bilmiyorum ama foruma alışınca vazgeçemezsin bu kesin :)
lektonstar17
11/03/2013, 21:43
Foruma hoşgeldiniz. Umarım istediğiniz puntoyu alırsınız.Keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldin...
Punto'dan vazgeçer misin bilmiyorum ama foruma alışınca vazgeçemezsin bu kesin :)
Hoş gördük. Yeni versiyonu çıkmadığı sürece puntodan vazgeçmem :) punto sahibi olmadan forum bağımlılık yaptı üye olmadan da giriyordum zaten şimdi çıkmaz oldum.
DarknessFall
12/03/2013, 01:32
nickde 10 numaraymış :D marjinal bi tercihmi? yanlışlıklamı oldu :) hoşgeldin bu arada.
nickde 10 numaraymış :D marjinal bi tercihmi? yanlışlıklamı oldu :) hoşgeldin bu arada.
Hoş gördük :) nick işi biraz şans oldu yazdım boşmuş aldım gitti. Forumun tüm zamanların yeni üyesi ben oldum :D
onurgenc87
12/03/2013, 02:12
Hoşgeldiniz.... :D İyi forumlar geçenlerde arkadaşa bluetooth üzerindwen dosya gönderiyorum telefon adı bağlantı noktası idi senin nick de bu tarz bişey :D
28041990
12/03/2013, 11:43
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Aleykum selam
hoşgeldiniz.
Hoşgeldin :)
Benim evdeki wifi ağımın adı da "not ed" bu arada :D
Hoşgeldin hocam toprak sayılırız :D Valla punto almaktan vazgeçer misin ama ben puntomdan vazgeçmem kolay kolay :D