PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumdaşlar Yardım Lütfen

WILD
09/03/2013, 01:35
Arkadaşlar bugün arabamda ön kapıdan başlayıp arka kapıya kadar uzanan bir anahtar ciziğine sahip oldum ne yazıkki. Ön kapı çok derin olmasada arka kapıdaki daha belirgin. Boya yaptırmadan bu iş çözülür mü? Pasta cila yaptırarak ya da sonax gibi yerlerde bunun için bir uygulama var mı? İstanbul anadolu yakasında nerede ne uygulamaları yaptırmam gerek.Lütfen yardım.

mfgunes
09/03/2013, 01:36
Pastacila yptr çıktığı kadar cıkmassa ypcn bişey yok malesef

anamurmuzu
09/03/2013, 01:39
off çok geçmiş olsun.tırnağınızı çiziğin üzerine sürttüğünüzde tırnağınız takılıyorsa ne yazıkki pasta cila işe yaramaz ozaman boyatmadan yapılacak tek çözüm rötuş boyadır oda belli olur eğer çizik büyükse

WILD
09/03/2013, 01:39
Bu arada çiziği yapanın akşam saatlerinde arabayı parkettiğim bir site görevlisi tarafından yapıldığını düşünüyorum. Site kapısındaki kameraya baktım yönü sadece yolu alıyor. Arabayı alsa bile akıllı herif yol tarafını değil diğer tarafı çizmiş.Arabamı o kadar seviyorumki ailemden birine birşey olmuş gibi canım yandı. Şeytan ağzını yüzünü kır diyor ama ne yazıkki şiddet şiddet doğuracak. Yarın sitenin yöneticisine şikayet edeceğim ama birşey çıkacağını zannetmiyorum. Resmen elim kolum bağlandı çıldıracam.

OAGP1960
09/03/2013, 01:42
Geçmiş olsun Ersan kardeş, derin çizik olan yere boya ile rötuş yapılıp, kuruduktan sonra zımpara yapılıp, sonra da boya koruma işlemi yapılabiliyor.

biancoangelo
09/03/2013, 01:42
Bu arada çiziği yapanın akşam saatlerinde arabayı parkettiğim bir site görevlisi tarafından yapıldığını düşünüyorum. Site kapısındaki kameraya baktım yönü sadece yolu alıyor. Arabayı alsa bile akıllı herif yol tarafını değil diğer tarafı çizmiş.Arabamı o kadar seviyorumki ailemden birine birşey olmuş gibi canım yandı. Şeytan ağzını yüzünü kır diyor ama ne yazıkki şiddet şiddet doğuracak. Yarın sitenin yöneticisine şikayet edeceğim ama birşey çıkacağını zannetmiyorum. Resmen elim kolum bağlandı çıldıracam.

Allah helak etsin diyelim. Allah onun acısını çıkarır kardeşim. Sen canını sıkma. Pasta cila tırnak giriyosa kurtarmaz direk rutuş. İşallah astara inmemiştir.

WILD
09/03/2013, 01:57
Sağolun arkadaşlar. Allahtan bulur inşallah. Okadar emek verip alıyoruz canımız gibi koruyup bakıyoruz ama dengesizin biri gelip zarar veriyor. Bu arada dayanamadım inip baktım. Arka kapıdaki 30 cm uzunluğundaki bir alana tırnağım takılıyor.Boya yaptırmayı hiç istemiyorum. Pasta cila yaptırsam belirginliği azlmazmı çizik incelmezmi acaba kendimi bizraz böyle avuturum.

WILD
09/03/2013, 01:58
Bu arada anadolu yakasında nerde yaptırabilirim pasta cilayı ,işini iyi yapan bildiğiniz bir yer var mı parası çok önemli değil yeterki işinin ehli bir yer olsun.

alixxx
09/03/2013, 02:07
Bu arada anadolu yakasında nerde yaptırabilirim pasta cilayı ,işini iyi yapan bildiğiniz bir yer var mı parası çok önemli değil yeterki işinin ehli bir yer olsun.
Evet böyle insanlıktan nasibini almamışlar var aramızda. Çok geçmiş olsun tırnak giriyorsa arkadaşların dediği gibi pasta cila kurtarmaz ama birkaç yerde rastlamıştım önce çiziği rötuş boyası ile doldurup sonra zımpara ve pasta cila ile hallediyorlardı.

WILD
09/03/2013, 02:19
Arkadaşlar internette bir video izledim adam boya rutuş olmadan ne çizikleri gideriyor. Bana böyle işini bilen biri ya da bir yer lazım. İnternetten araştıracam ama sizlerin bildiği yerler varmı? Tavsiye edebileceğiniz.Linki aşağıya ekledim baksanıza adam ne çizikleri giderdi pasta ve sonrasında yaptığı bir kaç uygulama ile
Kalın Çiziklerin Pastayla Onarımı - Video Vidivodo (https://www.vidivodo.com/video/kalin-ciziklerin-pastayla-onarimi/886565)

WILD
09/03/2013, 13:40
Sabah sonax gittim. Bostancı sanayide aynı boya kodundan 50 gr al gel pasta ve rutuş yaparız dediler. Tam anlamıyla çiziğin yok olmayacağını ama en azından çizikteki beyazlığın gideceğini söylediler.Halainternetten araştırıyorum işinin ehli bir yer bulmak için