Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis fiyatı hakkında yardım
Selam arkadaslar
Aracimi fiat erkay a birakmis bulunuyorum araca yapilacak islemler
Yag degisimi filtre degisimi hava filtresi polen filtresi
Baski balata
Volant
Akslar
Salincaklar
+ iscilikle birlikte tahminen ne kadar tutar
Cumartesi gunu faturanin fotosunu koyucam konuya
Eğer baskı balata benimki gibiyse(1.3 m.jet 90 hp 6 ileri) baya tutar maaslesef :( bana iki sene önce verilen fiyat: baskı balata+volant 1800tl civarıydı serviste...
Eğer baskı balata benimki gibiyse(1.3 m.jet 90 hp 6 ileri) baya tutar maaslesef :( bana iki sene önce verilen fiyat: baskı balata+volant 1800tl civarıydı serviste...
3000 tl yi gozden cikardim da ;)
3000 tl yi gozden cikardim da ;)Dışarda yaptırsan %30-40 ucuza yaptırabilirdin bana 1800tl civarı dedikleri baskı-balata + volant değişimini orjinal parçalarla 1150tl ye yaptırmıştım...
Serviste 2 tane tanidigim abim var saolsunlar guzel fiyata yapiyolar su anda yazdiklarimin hepsi 1950 tl tutuyormus ekstra biseyler cikmazsa bu fiyata yapilcak ve arac 0 kmden bu yana servis kayitli bi arac oldugundan bende yetkili serviste yaptiriyom
Uygun olacaksa yaptır zaten. faturayıda paylaşabilirsen öğrenmiş oluruz hangisi ne kadar tutmuş... ;)
Uygun olacaksa yaptır zaten. faturayıda paylaşabilirsen öğrenmiş oluruz hangisi ne kadar tutmuş... ;)
Paylscam abi cumartesi aksami
Ziyaretci046
07/03/2013, 23:24
Serviste 2 tane tanidigim abim var saolsunlar guzel fiyata yapiyolar su anda yazdiklarimin hepsi 1950 tl tutuyormus ekstra biseyler cikmazsa bu fiyata yapilcak ve arac 0 kmden bu yana servis kayitli bi arac oldugundan bende yetkili serviste yaptiriyom
bu kadar paran varsa fiata binme bence :) izmirde olsaydın keşke
farukileri
08/03/2013, 00:19
baskı balata artı volan dişlisine yapılan işlem Ankara Kavaklıdere'de 700-800 TL civarında tutmuştu bir iki yıl öncesinde baskı balatayı değiştirdiğimde
bu kadar paran varsa fiata binme bence :) izmirde olsaydın keşke
im puntoyu zevk araci olarak kullaniyom zaten 2012 passat var onun haricinde
baskı balata artı volan dişlisine yapılan işlem Ankara Kavaklıdere'de 700-800 TL civarında tutmuştu bir iki yıl öncesinde baskı balatayı değiştirdiğimde
Kesin bi fiyat veremedi bi fatura ne ciksin ona gore daha oynariz ustunde
istanbulda 60000 bakımı ucuz yaptıracağım yer varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
istanbulda 60000 bakımı ucuz yaptıracağım yer varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
Sener abi hic bilmiyom yetkiliye birakiyom onlar ayarliyor
Yagmuradam
08/03/2013, 18:19
Volant değişiminin gerektiğine kim karar verdi. Hem fiyatı pahalı hem de kolay kolay birşey olmayan bir parça bildiğim kadarıyla..
Volant değişiminin gerektiğine kim karar verdi. Hem fiyatı pahalı hem de kolay kolay birşey olmayan bir parça bildiğim kadarıyla..
Valla bu gun servisteydim butun gun arabamin yanindan ayrilmadim volant in baski balata oturan yuzeni simsiyah yapmisim bu arada sunroof raylarinda sikintinin ucretsiz degisimini talepte bulundum onun icin araci pazartesi alicam bakalim nasil bi geri donus olucak
Birkan61
09/03/2013, 02:47
Kuzen oğlum yetkili servis iyidir candır eyv ama 3000 lirayı gözden çıkarsam arabada değişmedik parça bırakmam üstüne arabayı tavan hariç komple boyatırım ben kendi arabam için konuşuyorum :)
Özel serviste fazlasıyla yaptırırdım hepsini.
Araba sifirdan beri servis bakimli kuzen yapcak bisey yok yarin bi gun sattigimda hersey orda olucak