Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buharlı Araç Yıkama

ferdigokhan
05/03/2013, 14:43
İnternette dolaşırken ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim. Deneyen arkadaşlar var mı acaba ???

MY STEAM CAR CLEAN BUHARLI ARAÇ YIKAMA - YouTube (https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=tH7uFxSL80E&NR=1)

serdareren
05/03/2013, 16:10
Ben denedim.İç dış detaylı buharlı temizlik yaptırdım.Denemeden önce aklıma takılan şu oldu, bir eliyle buharı tutarken diğer eliyle bezi tutuyor ve hemen ardından bezle siliyor.Peki buhar araç üzerindeki tozu çamur haline getirip aracı çizmiyor mu?
Ama denedikten sonra çizmediğini gördüm:)Bu işlemin ardından birde cila attınız mı ayna niyetine kullanın kaportayı:)

celenlee
05/03/2013, 16:41
Kaç kuruş?

Bir de öneri:
Ev için buharlı temizleyici aldığımda, araçta bir kaç noktaya denedim, başarılı çamuru vs akıtıyor,jant temizliği de çok pratik oluyor.
Ama havalandırma sistemine buhar uygulamadan önce POLEN FİLTREsini çıkartmanızı tavsiye ederim.
Filtre nemi tutuyor ve sonra koku yapıyor.
Fİltreyi çıkartıp, sonra buhar uygulatın ve fanı boşta çalıştırıp, nem ortamdan uzaklaştıktan sonra filtreyi tatkın.

malebow
05/03/2013, 17:53
valla çamuru o kadar iyi çıkarmıyo görüldüğü kadarıyla. hemen ardından da bezle siliyor, belli etmesede çizer aracı

lektonstar17
05/03/2013, 17:57
valla çamuru o kadar iyi çıkarmıyo görüldüğü kadarıyla. hemen ardından da bezle siliyor, belli etmesede çizer aracı

Katılıyorum, tamam buhar çok güçlü olabilir ama ardından sürülen bez kum zerrelerini kaportada çok güzel gezdirir.

serdareren
05/03/2013, 18:39
Katılıyorum, tamam buhar çok güçlü olabilir ama ardından sürülen bez kum zerrelerini kaportada çok güzel gezdirir.

Doğrudur.Ben cila attıktan sonra bakmıştım

biancoangelo
05/03/2013, 21:33

Tamamen haklısın.

barisunye
06/03/2013, 00:17
muazzam bir buluş gibi durmuyor...bızım evdede buharlı temızleyıcı var...ancak diğer bı husus da yuksek ısıda buhar çıkışı var...buda mı oyle acaba..oyleyse boyaya zarar sozkonusu olmazmı