Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cezalarımı ödeyemiyorum?

redLebi
04/03/2013, 22:29
Arkadaşlar cam filminden 2 tane ceza yedim. Toplam 500 tl ceza borcum var. Ancak bu cezalar internette gib.gov.tr ye girince gözükmüyor. Biri yılbaşında diğeri 10 gün önce yenildi ? Ben bu cezaları kredi kartımla taksitle ödemek istiyorum nasıl ödücem fikri olan varmı ?

Budweiser
04/03/2013, 22:33
herhangi bir banka şubesine gidip ceza makbuzunu verip taksitle ödeyebilirsiniz. Ödendi makbuzunu saklayın bazen vergi dairesinin sisteminde halen ödenmedi gözüküyor gerektiğinde onu ibraz ederek cezanızı sildirebilirsiniz.

aykut_1914
04/03/2013, 23:05
usta forumca toplaşıp biz ödücez en sonunda senin cezaları. Herhani bir atm de bile yatırabilirsin. Vergi dairesine git, yada bankaya git. Heryerden ödeniyor artık :)

sahin
04/03/2013, 23:13
en garantisi vergi dairesine ödemek

ato
04/03/2013, 23:36
Ceza makbuZu ile internetten ödersiniz o girdiğiniz sitede ceza ödeme yerine gelince makbuzdaki bilgileri yazıyorsunuz çıkıyor

smartmavi
05/03/2013, 00:29
Ceza makbuzunun kopaysı vergi dairesine gitmeyince görünmüyor.
(Ceza koçanlarını sisteme işlemek zaman alıyormuşş)

Ben de bu konuda deneyimliyim :))

En iyisi vergi dairesine gidip önce makbuzunuzu sisteme işletip sonra vezneye devam etmek.

Merak etmeyin, konu ödeme olunca sıra hızlı ilerliyor.

yusuf28
05/03/2013, 00:40
Garantı bankası kredı kartın varsa eger ınt subesıne gır bı bak derım

makeles
05/03/2013, 01:15
bu kadar kısa süre için ancak beyanla ödeme seçeneğinden yatırabilirsiniz.

SaLDo
05/03/2013, 01:36
İnternetten beyanlı borç ödeme bölümünden,ceza makbuzundaki bilgileri girerek ödeyebilirsiniz. İnternete düşmesi biraz zaman alıyor. Benimde 3 ay falan geçmiş bir borcum yeni düşmüştü nete.

redLebi
05/03/2013, 02:59
Yılbaşındaki yediğim ceza makbuzunu kaybettim internettede gözükmüyor nasıl ödücem peki onu ? Diğerinide yeni yedim vergi dairesine gittim taksit yapmıyoz dediler. Ben taksitle ödemek istiyorum ?

SaLDo
05/03/2013, 21:22
Yılbaşındaki yediğim ceza makbuzunu kaybettim internettede gözükmüyor nasıl ödücem peki onu ? Diğerinide yeni yedim vergi dairesine gittim taksit yapmıyoz dediler. Ben taksitle ödemek istiyorum ?

Yılbaşındaki cezanın makbuzunu kaybettiysen beklemelisin sorun yok. O cezayı internet ortamına koyacaklardır. Sadece ,cezanın ilgili yere işlenmesi biraz zaman alıyor. Taksit seçeneği yok benim bildiğim. Bunun için en temiz yol,cüzzi bir faiz oranıyla bankanız aracılığı ile taksit yapmanız.