Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara çoğalıyor

eyzira
16/08/2007, 18:17
evet arkadaşlar öss açıklandı ve odtü fizik bölümünü kazandım....ankara'ya gelmem sizin için bir heyecan yaratabilir(ne heyecanı saçmalama azer) üye olarak çoğaldığımız için sevinebilirsiniz ama nufüsü çoğaltıp kişi başına düşen metre küp su miktarını düşüreceğim içinde özür dilerim..:shifty:...

odtü fizik kazandım ne oldu diyecek olursanız tezimde odtü fizik bölümü öğrencisi bir kişide g.te giren şemsiye açılır mı? sorusu üzerine olacak....

dip not:gp mersinde kalacak o yüzden buluşmalara dolmuşlarla gelebilirim:(

Er-NnN
16/08/2007, 18:26
geliyosun hoş geliosun merak etme sonuçta melih gökçek diyince akan sular durur ona yapcak bişi yok... :)

odtü fizik kazandım ne oldu diyecek olursanız tezimde odtü fizik bölümü öğrencisi bir kişide g.te giren şemsiye açılır mı? sorusu üzerine olacak....

ama buna koptum... :D:D:D

eyzira
16/08/2007, 23:45
geliyosun hoş geliosun merak etme sonuçta melih gökçek diyince akan sular durur ona yapcak bişi yok... :)

ama buna koptum... :D:D:D
ama gerçekten çok çok çok zor bölüm.....ve o girecek açılacak şemşiye...

Er-NnN
17/08/2007, 14:54
ama gerçekten çok çok çok zor bölüm.....ve o girecek açılacak şemşiye...

yaw o zman sen de sapıyla uraşma... :D:D:D:D

Linos
18/08/2007, 02:47
Azer, hoş geliyorsun... Sefa getiriyorsun! Ve geçmiş olsun! :D

memat
18/08/2007, 11:21
azer hoş geliyosun aman şemsiyelere fazla yaklaşma:D:D:D:D
bu arada buluşmalara dolmuşla gelirim demişsin ama biz seni dolmuşlara bindirmeyiz biz bi aileyiz

eyzira
18/08/2007, 12:28
ahahah geçmiş olsun gerçekten bana ya geliyoruz artık napalım...

azer hoş geliyosun aman şemsiyelere fazla yaklaşma:D:D:D:D
bu arada buluşmalara dolmuşla gelirim demişsin ama biz seni dolmuşlara bindirmeyiz biz bi aileyiz
bu cevap güzel oldu dolmuşlara bindirmeyin beni:) teşekkür ederim ayrıca

Azer, hoş geliyorsun... Sefa getiriyorsun! Ve geçmiş olsun! :D
ahahah geçmiş olsun gerçekten bana ya geliyoruz artık napalım...