Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık GrandePunto StarjetFUN Beyaz
Aracım 2009 model Starjet motor Fun versiyonudur 23.500 km'de..
Şirket aracım olduğu için Puntomu keyif alarak sadece hafta sonları kullandım.
Araç alındığından beri otoparkta durmaktadır.
Haziran ayına kadar garantisi vardır.
Tüm bakımları zamanında yetkili servisinde yapılmıştır.
Hiçbir sorunu yoktur.Alıcısının keyifle binebileceği bir araçtır.
Fiyat olarak 25.700 TL istiyorum.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (https://img401.imageshack.us/i/abcd0004z.jpg/)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (https://img67.imageshack.us/i/abcd0006.jpg/)
Sahibinden İlan No 111214561
İlan Link : Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Fun 2009 Model 25.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 111214561 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-beyaz-grandepunto-starjet-fun-111214561/detay)
Yeni sahibinden ilan numarası : 117941668
Kanber Tastan
27/02/2013, 21:32
Hayırlı Satışlar . Dosta gidecek bir araç anlaşılan .
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
seastar1905
27/02/2013, 21:51
Hayırlı satışlar.
Honor COOPER
27/02/2013, 23:52
hayırlı satışlar.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Gerçekten dosta gidecek bir araç..
Ziyaretci035
28/02/2013, 00:49
Bu araba yatmış. Hayırlı satışlar.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Sadece hafta sonları kullanıyorum die belirttim zaten arkadaşım.mesajinda,, bu araba yatmış die imalı bir sekilde yazmana anlam veremedim. Tesekkurler
Ziyaretci035
28/02/2013, 11:38
Sadece hafta sonları kullanıyorum die belirttim zaten arkadaşım.mesajinda,, bu araba yatmış die imalı bir sekilde yazmana anlam veremedim. Tesekkurler
Aracın düşük km li ve temiz olduğunu belli etmek için 'araç yatmış' veya 'garaj arabası' denir. Yatan araç temiz araçtır. Dosta satılır para kazandırır.
Peki neden mesajıma kötü niyetle yaklaşıyorsunuz?
Aracın düşük km li ve temiz olduğunu belli etmek için 'araç yatmış' veya 'garaj arabası' denir. Yatan araç temiz araçtır. Dosta satılır para kazandırır.
Peki neden mesajıma kötü niyetle yaklaşıyorsunuz?
Kotu yaklasmadim sadece kullanilan cumle her turlu anlasilabilir. Ben yanlis anlamisim kusura bakma. Tesekkur ederim tekrar
24000 tl verdim
Tesekkur ederim benim en son düşeceğim rakam, sizin vermiş olduğunuz rakamdan biraz daha yüksek. Yinede dusunurseniz konusabiliriz. Ilanda telefon numaram var.
Birkan61
03/03/2013, 23:49
24 liraya az daha aynı modelde 103 bin km'de olanını alıyodum :) km'ye bakacak olursak fiyat gayet iyi.
Hayırlı satışlar
Arkadaşlar aracımı en son 25.000TL veriyorum. Alıcısına hayırlı uğurlu olsun.
psikolojik rakamı geçen birisi olursa aracımın sahibi olucak inşallah :)
Pazarlıksız 25.000 TL. Dosta gidecek bir araç.Alan kişinin kesinlikle pişman olmayacağı temizlikte...
Yeni Sahibinden ilan numarası : 117941668
Aracımın garajı : https://forum.grandepuntotr.com/uye-garaji/11832-yeni-resimler-eklendi-speedy-white-starjet-fun-year-2009-original.html
onur1986
12/03/2013, 00:49
Çok ama çok güzel bir araç.bütün linklerini inceledim.bende fun dizel var az çok keyfini biliyorum.tipe dicek laf yok zaten.kırmızı hastası olduğum için egzotik kırmızı buldm aldım ama gerçekten beyaz da müthiş gidiyomuş bizim fun lara.takasmı etsek ne :P bu arada ben de bağcılardayım.tam olarak nerelerde denk gelebilir bu araç ? :)
Çok ama çok güzel bir araç.bütün linklerini inceledim.bende fun dizel var az çok keyfini biliyorum.tipe dicek laf yok zaten.kırmızı hastası olduğum için egzotik kırmızı buldm aldım ama gerçekten beyaz da müthiş gidiyomuş bizim fun lara.takasmı etsek ne :P bu arada ben de bağcılardayım.tam olarak nerelerde denk gelebilir bu araç ? :)
:) meydan mevkiinde denk gelebilir :)
Kaza boya değişen durumu nedir?
Kaza boya değişen durumu nedir?
Dm gonderdim arkadasim. Istersen ilandaki telefon numarasindan ulasabilirsin.
siyah rüzgar
19/03/2013, 00:51
Hayırlı satışlar kardesim.
Arkadaslar Murat'ın arabasını çok iyi bilirim "garaj arabası" deyimi Murat'ın arabası için söylenmiş bence, sadece hafta sonları kullanır sonrasında kapalı garajda tutar. Birlikte çok uzun yollara gittik bu zaman kadar hiç hor kullandığını görmedim. Arabayı alsam mı diye düşünen var ise sunu söyleyeyim " bu zamana kadar bosuna düşünmüşüm" diyecek. Alacak kişinin çok memnun kalacağına eminim.
Hayırlı satışlar kardesim.
Arkadaslar Murat'ın arabasını çok iyi bilirim "garaj arabası" deyimi Murat'ın arabası için söylenmiş bence, sadece hafta sonları kullanır sonrasında kapalı garajda tutar. Birlikte çok uzun yollara gittik bu zaman kadar hiç hor kullandığını görmedim. Arabayı alsam mı diye düşünen var ise sunu söyleyeyim " bu zamana kadar bosuna düşünmüşüm" diyecek. Alacak kişinin çok memnun kalacağına eminim.
Murat bu kadar yoruma bir kahve ismarlarsin artık :)
Eyvallah kardesim. Alicisi cok sansli. Icinde sigara dahi icilmemis bir arac
whitegold
19/03/2013, 13:08
vallahı arkadaşlar aracın a sından z sıne herseyıne kefılım.aracı yakından bılen bırı olarak ıstanbulda daha temızını bulabılcegınızı sanmıyorum kı fıyatıda bı okadar uygun bır arac muratında dedıgı gıbı alan kesınlıkle pişman olmaz dua eder.şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun.
vallahı arkadaşlar aracın a sından z sıne herseyıne kefılım.aracı yakından bılen bırı olarak ıstanbulda daha temızını bulabılcegınızı sanmıyorum kı fıyatıda bı okadar uygun bır arac muratında dedıgı gıbı alan kesınlıkle pişman olmaz dua eder.şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun.
Eyvallah sonerim :)
siyah rüzgar
22/03/2013, 11:38
Güncel
Carsamba gunune kadar opsiyonlu
onur1986
23/03/2013, 23:56
Kaça veriyosun usta?
volume23
23/03/2013, 23:56
Carsamba gunune kadar opsiyonlu
İnşallah hayırlı bir haber alırsın üstat.
Kaça veriyosun usta?
ilanda tüm detaylar yazıyor arkadaşım.
Araç satılmıştır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
serkandemir
26/03/2013, 13:39
Şaka gibi :-)
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Şaka gibi :-)
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Neden şaka gibi?
serkandemir
26/03/2013, 14:22
Neden şaka gibi?
Abi kendi talihime şaka gibi diyorum 23 lira ya satamadim bravoyu bi türlü
Bu arada hayırlı olsun tabiki fazla ugrasmadan satmissiniz